Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (43)
Raspunsuri - Pagina 17
ailed_dota spune:
Alina
, stiu ce spui, dar la noi tati la terasa vrea si el espresso
.....
Auzi cu luatul in bratze noaptea de drag: mami meu imi povestea ca auzea cum fac eu noaptea pipi prin somn si ma scula sama schimbe
si pe la 9 luni ma trezeam singura noaptea si radeam, vroiam doar atentie...
mami de fete frumoase:
MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)
alina06st spune:
Aoleu, Delia, nu, nu! Eu nu-l trezesc. Se trezeste singurel... si miorlaie. Il las cateva minute pana ma lamuresc ca nu-i chip sa adoarma la loc. Il iau din patut, ii dau lapte si-l pun la loc. Nu vorbim, nu aprindem lumina, nimic. Sper ca incet incet sa nu se mai trezeasca, asa cum facea de fapt la un moment dat. Acum se trezeste pe la 4.30, de vreo 2 nopti. Inainte se treza pana in 4. Sa vedem poate o lungeste asa pana pe la 7-8
.
A! Iar pampersul il schimb numa' dimineata... Mare inventie pampersii astia
. Cand eram noi mici erau scutece... saracele mame, cred ca erau stresate sa ne schimbe, ca sa nu ne oparim, de'.
Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
ailed_dota spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina06st Aoleu, Delia, nu, nu! Eu nu-l trezesc. Se trezeste singurel... si miorlaie. Il las cateva minute pana ma lamuresc ca nu-i chip sa adoarma la loc. Il iau din patut, ii dau lapte si-l pun la loc. Nu vorbim, nu aprindem lumina, nimic. Sper ca incet incet sa nu se mai trezeasca, asa cum facea de fapt la un moment dat. Acum se trezeste pe la 4.30, de vreo 2 nopti. Inainte se treza pana in 4. Sa vedem poate o lungeste asa pana pe la 7-8 A! Iar pampersul il schimb numa' dimineata... Mare inventie pampersii astia . Cand eram noi mici erau scutece... saracele mame, cred ca erau stresate sa ne schimbe, ca sa nu ne oparim, de'.Mami fericita: Luca 12.04.2011 Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim! |
te-ai gandit sa-l pui pe o pernutza in patutz si sa-i dai lapticul acolo?
nici nu vreau sa ma gandesc cum era fara pampersi si masina automata de spalat rufe...
mami de fete frumoase:
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras
(2008)
pisucmic spune:
Happy sanatate muuuulta lui Andrei
, sa treaca cu bine si emotia asta, si sa nu faca Maria!
Mariei i-ai dat de la inceputul diversificarii asa, sau la inceput ai dat suculet ori doar cate o leguma/un fruct, fara branzica?
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de
dragalas Petru Constantin (02.04.2011)
AlexinaA spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mandreeac
Suntem bine mami, dar nu am timp de nimic, Rares abia daca ma lasa sa respir. Si cand doarme ziua trebuie sa stau langa el ca altfel se trezeste si il ia plansul si apoi daca il las singur la fel, se plictiseste f repede, insa cum ma vede cum e tot numai un zambet , ca stie ca e rost de joaca. ![]() ![]() Nasterea miracolului meu Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011 |
jucausul si pe mami lui. poate ne vedem prin sept in parc cand ma intorc
Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)
AlexinaA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ailed_dota Alexina, ce mai faci bun? Ioana te invidiez pt cafelutza bauta cu soacra , barbatul meu de abia s-a invatat cu cafeaua si doar in oras... inca nu am cu cine sa vb cafeaua..... Gabi, o fi in maxim de pregatiri pt nunta...., o mai face vreun bebel? ![]() yvyana vreau si eu cu tine si cu scrish la munte , aici de o saptamana sunt 38 de grade cu 80 la suta umezeala![]() ![]() ![]() ![]() mami de fete frumoase: MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008) |
hmmmm,cam face mama de catva zile: azi am mancat pui cu rosii din gradina si usturoi

diseara facem compot de caise ca am cules ieri copacul si tb facut ceva cu ele.sunt mari ca merele...nu am mai vazut asa caise.

AlexinaA spune:
ce faceti fetelor? nani de amiaza? si eu as dormi putin dar bebelina a adormit in carut si mi-e mila sa o iau de acolo, asa ca stau si butonez langa ea. cred ca ma duc sa pun de o cafeluta asa de amiaza sa o savurez la umbra langa flori
brusc am asa un dor de casa mea
dar imi revin rpd cand ma gandesc la ce cald e in buc.
strumph- am schimbat planurile de vacanta.plecam pe 23 in Praga
am gasit o oferta si ne-am razgandit. in Amsterdam era cam scumpulet dar ajungem noi si acolo
sper ca esti bine acolo la socrela si a supravietuit cotoiul-motanul in masina. sa ne zici ce faci pana la urma cu rochia. daca nu rezolvi acolo rezolvi sigur aici ca stii tu cum e omu'la noi ....mai saritor.![]()
miki- bafta la doctor
si sa te faci bine.parerea mea e ca esti si f obosita si se leaga toate de tine.

happi- sanatate lui Andrei si sper si eu sa nu ia Maria micuta.
pisuc- intrebai acum cateva zile dar am uitata sa raspun - pana acum am pus rosii,morcovi, dovlecei si vinete la congelator. a si fructe de sezon.
deea- 

mandreac- moamaaaa ce grasun e rares.bravo voua
alina- tu mi-ai facut pofta ca cafensita!!!!
maduta- bine ai venit acasa! sa intri cand apuci sa ne pove cum a fost. mama cred ca ai la bagaje de desfacut si de spalat....imi imaginez! v-ati bronzulit?
of mai fetelor,am si eu o problema
de 3 zile,daca nu mai bine, pitica nu mai respecta deloc programul ei.si asta nu ar fi o problema asa mare daca ar manca cum trebuie. pana acum a rupt si a luat f bine in greutate dar de cand am inceput sa-i dau mai mult suculet s-a dat total peste cap.
in primul rand nu reusesc sa ii dau suculetul la 10 asa cum scrie la carte, incerc totusi sa i-l dau dimineata inainte de a doua masa.insa dupa ce papa la lingurita( mult zis papa ca mai mult scipa si cateodata tine buzele strans si doar pacalita ia cate putin suc) nu mai vrea completare lapte si mananca de abia pe la 15-16. mananca putin, cam 15-20 ml maxiiim. este normal asa ceva?? mi se par prea multe ore ( de la 6 dim pana la 15) !!
sscrish-parca tu ziceai ca Luca nu vrea lapte dupa fructe? cum ai procedat?
help!
nu mai zic ca intr-o zi ,pe langa morcov i-am dat si mar si nu-i place delooooc
i hate diversificare!
pls lamuriti o mamica nestiutoare. sa ma opresc si sa reiau intr-o sapt?
ma duc sa-mi fac cafea

ailed_dota spune:
Alexina, 

si gem nu faci? Ca e bun rau pe clatite...
.
eu ieri am facut un crap intreg la cuptor uns cu unt si pe afara si pe dinauntru si lasat la cuptor vreo 3 ore la 150 de grade

, dupa o ora ii pui niste legume cubuletze si il lasi acolo.... iti ia fff put
in sa-l termini....

mami de fete frumoase:
(2008)
ailed_dota spune:
Alexina , eu cand a refuzat marul am incercat cu diverse... si de obicei eu ii fac asa : eu ii bag in gura, ea scuipa
, eu strang cu linguritza dela coltul gurii si incerc sa-i dau din nou sau o sterg si ii dau alta lingur
itza... si ea iaras
i scuipa...
daca ii bag linguritza mai in fundul gurii inghite
si cateodata se scutura..mie marul mi l-a luat doar pe cel de la borcanel
sau mar normal cu o picatura de lamaie in el
... cred ca Andrei ii va place sarat si acu( ca doar e fata lu ta-su
)
Si da-mi si mie o cafea ca vin si eu la tine in gradina
... daca dai si niste dulceatza si apa rece din putz nu mai plec pana diseara

mami de fete frumoase: