Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (43)
Raspunsuri - Pagina 20
AllyLaur spune:
Buna ziua
!
Doamne fetelor cate capitole am de recuperat
...multeeeeeeeeeee rau! Dar, nu am altceva de facut zilele astea de cat sa citesc tot ce s-a mai intamplat
!
Lavinia, iti sp cu ceva intarziere LA MULTI ANI fericiti alaturi de minunata ta familie.
Madutza, ce super ca vei fi nasica
!Felicitari pt primul dintisor si spor in toate zilele astea.
Andreea, puup mult scumpa si te asteptam mai des
!
Fug ca s-a trezit
...Nu stiu daca mai am timp astazi sa intru.
Va pupppp!
Ally ,
Mami fericita de bebe
Eduard Andrei !!! (02.04.2011)
ailed_dota spune:
mada, pup mamico!sa-ti fie de bine concediu si spor saptamana viiitoare, chiar o sa fie incarcata!
fetele stiti ce a mancat Andra mea azi: o felie de dovlecel facut la gratar

era moale si caldutz... te cred dovlecel fiert n-as manca nici eu
... eu luni ii bag cartof... ii fac piure cu laptic de al ei....![]()
si il fierb separat sa n-aiba gust de supa
... a sia zi a mancat 3/4 ditr-un borcanel de mar cu maces, combinatie de la hipp... am zis ma sa vad poate papa , mar facut de mine nu vrea... doar piersica si nectarina si fortat para sau caisa...
iar banana e
nu vrea nici facuta in casa , nici borcanel...
fetele care n-au incercat supa si copii nu vor fructe :Maria nu a deschis gura la fructe in schimb supa a ras-o... 
mami de fete frumoase:
MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras
(2008)
bb_yasmi spune:
heello
ally, mada
multumesc frumos pt urari!
mada superrr pozicile!!! sunteti asa frumosi toti!! 

happy 
falcutele mariei!
cum se simte A?
SE DESCARCAAA....REVIN
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
scrish spune:
hello fetelor!
tocmai ce am ajuns si noi de la munte, a fost un trafic pe dn de nu se poate, horror
alexina tii bine minte, nici luca nu vroia laptic dupa suc. l am lasat in ritmul asta 2 zile, dupa care contrar regulilor generale i am dat mai intai lapte si pe urma suc (2 zile) dupa care l am sucit iar. secretul a fost o pauza de vreo 15/20 de minute intre suc si lapte si a mers fara probleme. incearca direct cu pauza asta din prima, sper din suflet sa tina figura!

mada felicitari pentru asa un concediu reusit
wow cat ai de alergat zilele astea
din intamplare stiu exact ce inseamna
multa rabdare si odihna iti doresc

fug sa comand o pizza, k am venit de pe drum nemancati
pisucmic spune:
Dragele mele
tare repede fug zilele astea: ieri IKEA dimineata toti 3, seara Carturesti si Parcurile Icoanei Ioanid ca sa mai schimbam. Azi dimi parc, apoi cumparaturi, apoi somnic (toata familia 2 ore!!!), apoi parc... E tare bine in WE cand suntem cu totii.
Madutza suna super povestea - unde ati fost si la ce hotel? Spor la alergatura si succes la dintisori si vaccin!
Scrish, suna bine WE la munte...
Strumphi, cand pleci spre Romania? vei avea net aici, sau stabilim dinainte detaliile intalnelii? ai rezolvat cu pisica? ![]()
Miki, ati gasit suportul de baie? Petru adora.
Mai pun si eu poze si ma uit la cele noi!
Noapte buna!
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de
dragalas Petru Constantin (02.04.2011)
pisucmic spune:
Madutza, ce copii minunati, ce familie frumoasa! Aratati asa relaxati toti!
Happy Maria e o frumoasa, si ce bine merge ea in premergator!
Dinora, ce dulce e Julius!
Andreea, Rares e atat de simpatic cum ii place la poza!
Deea ai niste fete frumoase, sa-ti traiasca! Sa te vad cum gasesti gineri pe masura lor ![]()
Simona, m-au topit pozele tale, baietii sunt ca niste Feti Frumosi, iar tu esti Cosanzeana lor! parca esti liceana ![]()
Roxy, ce dulce e Anastasia in fundulet!
Lalely David e un frumos si ochios, iar tu arati super, nici un kg in plus!
Viss ce papusi ai tu acolo! Sunt incredibile pozele, mi se par asa de expresivi, niste copilasi in toata regula 

Noapte buna!!!
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de
dragalas Petru Constantin (02.04.2011)
cami_antonia spune:
PISUC AM REUSIT SI EU SA VAD POZELE CU VOI LS MUNTE
sunteti tare gingasi
si petru e minunat
mada si pozele voastre sunt superbeeeeeeeee
cata e foarte frumoasaaaa
si zambitoare
iar tu arati super bineeeeeeee
hai sa reusesti sa faci toate cele necesare pt nunta
cred ca te-am mai intrebat odata
de unde ii iei bentitele de pus pe cap pt cata ca vreau si euuuuuuuuuuuu
delia nici antonia nu a pus gura pe fructe
da vad ca petra le ia
asa putin
dar nu se scutura ca sora-sa
m-am bucurat insa ca ii place morcovul
si daca il vrea doar cu biberonul asa il voi da
aaaaaaaaaaaa
si mai baga si tu poze noi cu voiiiiiiiiiiii
strujmphuleeeeeeeeee
nmai e putin si apari iin zonaaaaaa
ailed_dota spune:
..cami, puup, parca suntem blestemati cu pozele.... acum avem hardul extern la reparat
pozele se vedeau , dar nu se puteau copia, muta etc
mami de fete frumoase:
MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras
(2008)
ralukab spune:
'Neatza! Ce liniste e azi pe-aici. Vladut este la cresa si eu deodata am asa de muuult timp liber. Cheful imi cam lipseste sa ma apuc un pic de curatenie. Dar ma mobilizez eu. Acum sunt la o cafea neagra, exact pe gustul meu.
Vineri a fost prima zi la cresa a lui Vladut, a stat doar cateva ore, 8:30-12:00, mai mult ca sa se acomodeze. Saptamana asta merge la program 8-15 si apoi de saptamana viitoare program full, 8:30-18:00. Prima zi a fost foarte bine, chiar l-au laudat ca a fost fff cuminte
Sa vedem azi ce parere au si daca reusesc sa il adoarma la pranz pt ca el era invatat sa adoarma la san de cele mai multe ori. Saptamana trecuta a fost foarte luunga pentru noi. Am incercat sa scapam de san in timpul zilei si i-am dat lapte muls in biberon. Nu prea i-a placut ideea asa ca pare ca a renuntat de tot la completarea de lapte dupa cele 2 mese diversificate. Cand i se face foame, pe la 17 mananca si din biberon, am reusit sa il fac sa manance mai mult de cativa mililitri. Asadar am inlocuit complet 2 mese, acum sa vedem cum se regleaza productia de lapte pentru ca eu am mai toata ziua sanii foarte plini.
ralukab spune:
Am vazut astazi multe poze noi in Picassa. Avem numai bebei frumosi si grasunei, fara exceptie. O adevarata placere sa vezi atata seninatate in pozele de pe contul comun