LMA Eva,Mara si Medeea-Delfinasi sarbatoriti(171)
Raspunsuri - Pagina 20
rodyka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
iuiiiiii ce departe e ![]() voi din Madrid zburati acasa banuiesc |
eu cu Maria am venit acum 9 ani Budapesta-Madrid. cel mai avantajos era Alicante-Cluj (asa am fost in aprilie), dar acum vad ca au scos zborurile Alicante-Ardeal... anul viitor venim cu masina, sa nu mai depindem de altii la fiecare pas...
dar chiar mi-ar placea sa ne vedem toate o zi, noi poate am pleca seara si dimineata am fi in Barcelona... acum e usor de zis, depinde de programul de lucru de atunci
. planuri putem face insa. de cate ori n-am tot zis ca dam o fuga in Madrid, DAR...am implinit un anisor!!
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010) am implinit 10 ani!!!
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
ochidut spune:
LA MULTI ANI celor 3 delfinase minunate!!!!!!!!!!!!!!! Chiar sunteti o echipa de 3 fetite minunate, frumoase, destepte, fasnete, zambarete!!! Va doresc cu mare drag sa ramaneti la fel si sa cresteti frumos in continuare. 
de Larisa Ioana 24.06.2010
crispro spune:
pfiuuu, ce liniste pe aici!
Am culcat si eu copilul. Deja ma gandesc la Mi, ce duc cu mine, imi fac listute in curand. Si mi-am dat seama ca nu stiu cum il cheama pe sotul Adrianei.
Ca in rest ii stiu pe toti/toate.![]()
Sa-l ajutam pe Alex
adrianaBuc spune:
haha
vorbiti de kg!!!!! ![]()
![]()
![]()
hihi hai lasati ![]()
![]()
![]()
eu am reusit sa nu pun decat juma de kg de cand cu bb2, dar mi-au ramas cele 5 de la Rebeca. Deci stagnez la 60 kg - uf! la inaltimea mea de 1,60m va inchipuiti ce rotunda sunt ![]()
![]()
cat despre copilasi maltratati: pai ce va mirati voi de tiganet cand romanasii nostrii sunt mai rai ca ei!
crispro, pe al meu sot in cheama Giani, eu ii spun R (de la Rica-iepurica
), parintii lui ii spun Dorian
.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
15+
baby78 spune:
LA MULTI ANI EVA, MARA, MEDEEA, MIRUNA, IOANA, DIMITRIE 

Iuliana mami fericita de minune
Tudor 05.08.2010
baby78 spune:
Ma apuca nostalgia cand vad ca mai sunt dor 2 delfinasi de sarbatorit si am incheiat capitolul primului an din viata delfinasilor...Ce repede a trecut......
Iuliana mami fericita de minune
Tudor 05.08.2010
laurika1982 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui michelle1981
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() La multi ani fericiti si impliniti si de la noi!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ************************* Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) |
La multi ani si de la noi!!1
Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010
Alice_Elena spune:
fetelor va multumesc mult! sunteti niste dragute si atente.
pt toate 4 ![]()
nu am sa va ofer decat bere si placinta cu branza si stafide. bunataturile sambata viitoare ![]()
va multumesc si va pup in ordinea mesajelor:
cristina (crispro) 
cristina (crissy) 
paula 
rodica 
racusor 
palomina 
bumblebee
ilinca 
giorgia 
elena si raducu 
laura 
oana 
adriana 
iuliana 
anca 
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
19+ 
Alice_Elena spune:
multumim si pupam si pe :
miha13gina
(si eu sagetatoare si sotul berbec
)
michelle 
bamboleta 
btz 
ochidut 
laurika 
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
19+ 
ainotna spune:
Salutare!
Am terminat si noi cu petrecerea pt taierea motului. Am fost 15 adulti si 10 copii, noroc ca a fost mama cu mine sa ma ajute ca ma copleseau altfel...Dar asa am razbit
si a fost chiar frumos (zic eu
)
Sashi a ales de pe tava cheia de la masina, verigheta si surubelnita 
As pune si eu niste poze daca ar putea Crissy sa ma includa in grup...
Noapte buna!

de