LMA Eva,Mara si Medeea-Delfinasi sarbatoriti(171)
Raspunsuri - Pagina 21
palomina spune:
hola, fetelor !
...si noi prin zona
suntem de capu' nostru-papi e plecat prin tara- asa ca ne distram in doi
cred ca A. intentioneaza sa doarma doar un somn pe zi, a inceput sa fie cam haotic cu somnul, cand eram si eu mandra ca avem program
ma rog, sanatosi sa fim, restul nu conteaza.
luni mergem sa facem o eco la rinichi, nu stiu daca am mai zis pe aici ca Antonito a fost diagnosticat cu hidronefroza inca din burtica (cred ca si Mycya a avut cam aceeasi problema cu Andra)
buun, s-a nascut Antonito, bine mersi, disperare mare sa facem eco, sa vedem daca rinichii sunt ok, i-am facut si din fericire nici urma de hidronefroza...
bineinteles ca inainte de a naste m-am documentat si stiam cam ce presupune problema asta(operatii, antibiotice, numai chestii dure) asa ca daca am primit acel raspuns ca nu are nimic, nici ca m-am mai gandit in ideea ca oricum nu-mi voi supune copilul asa mic unei operatii complicate si nici nu il voi incarca negativ gandidu-ma ca are nu stiu ce.
numai ca acum vreau sa am inima impacata si sa stau linistita, asa ca acum vom face un control eco sa vedem care mai e treaba pe acolo. sper sa fie bine.
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
puiutz_mic spune:
Azi dupa-amiaza am reusit si noi sa mai ajungem un pic pe plaja. Raducu era inca de acasa super marait, asa ca atunci cand s-a vazut pe nisip, a dat la maxim...maraiala. Cum ii dadea drmul la manute tati, se proptea in nisip de ziceai ca a prins radacini acolo
nu se misca nici un centimetru si ridica bratele disperat sa il urnim de acolo ![]()
Caldarusa, lopatica si celelalte unelte de jucat in nisip nu l-au interesat, desi i-am aratat ce se poate face cu ele ![]()
Si pentru ca se facuse destul de racoare (era vreo 8 seara) am plecat repejor. Speram sa mergem maine mai pe caldurica. M-am ales si cu ochii plini de nisip - o fetita de 1 an jumate a vrut sa-i arate lui Raducu cum se joaca ea cu lopatica... aruncand cu nisip in aer. Din fericire Raducu era la distanta, eu am cazut "victima".
Alice, multumim pentru tratatie! 
Giorgia, cum e? Ai avut discutia serioasa cu sotul? Sper din suflet sa te inteleaga! Te asteptam cu vesti frumoase!
Ainotna, dar ati avut petrecere, nu gluma! Ma bucur ca a iesit frumos! Ce dragut ca ati avut atatia copilasi acolo! Si mie mi-ar fi placut sa facem o petrecere cu copii, mai ales ca erati si voi veniti in Cta din cate stiu (si Alice), dar nu avem spatiul necesar, iar de inchiriat undeva...nu eram pregatiti financiar. Poate la anul o fi mai bine ![]()
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
puiutz_mic spune:
Palomina, va tinem pumnii sa iasa totul bine la eco luni! 
12.08.2010
ainotna spune:
Eu inca nu m-am culcat. Intre timp am mancat o felie de placinta cu branza si stafide, virtual de la Alice, in cinstea Marei dar am luat-o de la mine de pe masa ![]()
Am citit acum ce a scris Palomina de Antonito (sper sa fie bine rinichii lui) si ma enervez ca am uitat sa intreb si eu dr alaltaieri cand am fost la controlul de un an ce-i cu excrescenta lui sashi de pe rinichi...nici nu mai stiu sigur ce era, dar dr dinainte nu a dat importanta cand a citit rezultatul ecografiei si parca as vrea sa stau si eu linistita...In fine, sper sa-mi amintesc urmatoarea data.
La control ne-a zis ca suntem bine, Sashi are 10 kg si 80.5 cm. In greutatea parca nu a luat de luna trecuta (nici asta nu mai stiu, cat avea luna trecuta) dar in lungime sigur a luat. Mergem si noi sa-i ia sange pt analize, eu aveam in minte ca mergem azi dimineata, dar am uitat complet...
Cam asta...acum chiar ca ma duc sa ma culc. NB!
ainotna spune:
Puiutz, noi am facut petrecerea cu copii la Buc, la Ct au fost doar cei din familie, adulti, copii nu au
deocamdata ![]()
Dar la anul poate ne organizam la Ct si vedem ce iese 
puiutz_mic spune:
Promit sa pun si eu maine poze de la ziua lui Raducu.
Nu v-am spus ce a ales de pe tava:
1. Bani (euro)
2. Telefon mobil
3.Iarasi...bani (tot euro) ![]()
Si ca sa ne mai distram, l-am lasat sa aleaga in continuare.
4. Cheia de la masina
5. Din nou...bani (lei) - i-am pus prea multi bani 
6. Pixul (f.f. hotarat
)
7. Seringa
Cartea nu l-a interesat pe baiatul meu
, desi prin casa le frunzareste toata ziua (are 3 carti deocamdata
)
Nu mi-a trecut prin cap sa pun si o minge (simbol pentru sport) sau scule ceva...asta e...poate la bebele urmator ![]()
12.08.2010
palomina spune:
Anca, Elena- multumesc pt gandurile bune! cu siguranta va fi bine!
Rody, noroc cu tine ca m-ai intrebat ce inaltime are A. ca eu uitasem complet sa ma interesez de asta si asistenta a uitat pesemne sa-l masoare .. L-am masurat azi - 81 cm. Acuma cand vad ca Sasha are doar 10kg si 81 cm , intru la idei... e un indesat copilul meu :)))
..si totusi, nu mananca mult, adica nu mi se pare, plus ca intre mese nu mananca prostii, adica nu mananca nimic -doar bea apa si poate, ocazional, tzitzi...hmmmmm
ma duc la somn! v-am pupat!
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010