LMA Eva,Mara si Medeea-Delfinasi sarbatoriti(171)
Raspunsuri - Pagina 19
paula_m spune:
Hai mai Rody si mai dai si quote, sa vada toata lumea ce-am putut scrie. Ca eu degeaba modific , ca la tine raman asa , marturie pe veci
. Initial am scris vin si eu, apoi mi-am adus aminte ca in ultimul timp am primit mustrari de la Cosmin, ca vb doar la singular si nu ma gandesc la noi ca la o familie, etc si sub impulsul momentului am scris venim...dar nu am mai modificat si pronumele. Si a iesit ce a iesit ![]()
Rody, Aelita, am o intrebare importanta. Cand incep reducerile de iarna in Spania?
Rody
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
poze 1 AN
rodyka spune:
paula, care "quote"? 

puiutz, Sovata e aproape de Tg Mures, din ce-mi amintesc eu e superb. uite www.jurnalul.ro/webcam/sovata-71.html#71" target="_blank">aici webcam...
paula, reducerile de vara sunt in iulie-august, cele de iarna de dupa Boboteaza (6 ian) pana in 1-8 martie. DAR in ianuarie e cel mai bine, ai de unde alege
. de ce? ![]()
am implinit un anisor!!
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!!
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
paula_m spune:
Da, Sovata e la 40 km de Ms.
Vrem sa venim la cumparaturi in Spania, de fapt voiam sa venim de rev, dar mai bine imbinam utilul cu placutul. Cu Oana si Ramona si familionul aferent
.Si nu stim in ce perioada sa venim. Dar am inteles de la Cosmin, ca in toamna incep de fapt reducerile de iarna, sunt mai multe etape. Cel putin el asa zice ca e in Barcelona.
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
poze 1 AN
rodyka spune:
nu, Paula. in iulie-august sunt lichidari la stocurile de vara, in septembrie apare colectia de toamna-iarna, dar nu la reduceri. reducerile incep cam cand se termina sezonul, de fapt. dar in ianuarie-februarie in Ro e plina iarna, le puteti folosi inca destul. fain e sa puteti veni inainte de 5 ianuarie, aici nu se sarbatoreste Boboteaza, ci Cei 3 regi magi care au venit cu daruri la Nasterea Domnului. e minunat pe strazi in seara de 5, se arunca cu bomboane, uite aici cateva poze...
am implinit un anisor!!
am implinit 10 ani!!!
aelita spune:
de ce or face copii,mai,sa ii maltrateze in halul ala??nu se gandesc ce inseamna pt sufletelul lor atat de mic??
protectia copilului in Romania ce sa faca?sa ii duca la casa de copii unde maltratarea e in floare de la mic la mare?din pacate acolo nu se face nimic,sau se face si mai rau pt copil...
trebuie sa fii animal sa maltratezi un copil!
pt ei e ca un animal,fara sentimente,fara suflet...ma intreb cine-i animalul...
PAULA,reducerea e cum a zis Rodica.veniti in ianuarie,atunci gasiti multe haine pe care in Ro le purtati pana in aprilie-mai.in plus nu e frig aici si puteti vizita tot ce vreti.prindeti si Regii Magi pe 6 ianuarie,e un fel de carnaval sa zicem,pe toate strazile ,merita vazut.prieteni de-ai mei care au venit ,asa au ales,in jur de 4 ianuarie,dupa revelionul de acolo,sa prinda aici si regii si reducerile .
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rodyka nu, Paula. in iulie-august sunt lichidari la stocurile de vara, in septembrie apare colectia de toamna-iarna, dar nu la reduceri. reducerile incep cam cand se termina sezonul, de fapt. dar in ianuarie-februarie in Ro e plina iarna, le puteti folosi inca destul. fain e sa puteti veni inainte de 5 ianuarie, aici nu se sarbatoreste Boboteaza, ci Cei 3 regi magi care au venit cu daruri la Nasterea Domnului. e minunat pe strazi in seara de 5, se arunca cu bomboane, uite aici cateva poze... am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010) am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001) |
asa am zis si eu ca dupa revelion incep reducerile

Paula asa era si in Germania
Rody de la tine cat e pana in Barcelona? Aelita?
ma gandesc ca daca ne iese planul oare avem o sansa se ne vedem?
Rody parca retinusem ca fata de Madrid sunt cateva sute bune nu?!

1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
crispro spune:
Am fost la masaj si sauna, am lasat nitica apa pe acolo, nu am mancat azi decat o felie de paine cu conopida- 58.2 kile!!! Aleluia! 55 e targetul, sa vedem daca ajung acolo. Desi aseara am trisat, am mancat o prajitura, apoi cartofi prajiti , apoi o bere.
Rodi, Puiut, 

Paula, ce fain ca mergeti impreuna de Rev! hotarati, nu gluma!![]()
Sa-l ajutam pe Alex
ooana spune:
| citat din mesajul lui crispro 58.2 kile!!! Aleluia! 55 e targetul |
62,4
target: 57
...am avut si 55 si eram manechin
cine stie poate intr-o buna zi...
1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
rodyka spune:
hm... kg? acum putin sub 54, target: 52 ![]()
ooana, noi facem cam 10-12 ore pana in Barca, sunt aproape 1000 de km. pana in Madrid e jumate drumul, cam 500 km. din Barcelona in Madrid parca 600-650 km...
am implinit un anisor!!
am implinit 10 ani!!!
ooana spune:
| citat din mesajul lui rodyka hm... kg? acum putin sub 54, target: 52 ooana, noi facem cam 10-12 ore pana in Barca, sunt aproape 1000 de km. pana in Madrid e jumate drumul, cam 500 km. din Barcelona in Madrid parca 600-650 km... am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010) am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001) |
iuiiiiii ce departe e

voi din Madrid zburati acasa banuiesc
1an +
Noi 2