LMA Eva,Mara si Medeea-Delfinasi sarbatoriti(171)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

OANA si eu vreau mult sa ne vedem...dar poate macar PAULA e libera

Georgia, Cris fetele v-au sfatuit foarte bine, imi pare rau pentru nelinistile sufletesti. intr-adevar e greu sa regasesti echilibru in cuplu, cand totul se schimba si nu mai e nimic ca inainte. e totul mai frumos, dar trebuie sa gasim calea prin care sa realizam asta

eu trebuie sa schimb programul...desi am uitat sa va zic puiul meu s-a culcat aseara pe la 9, s-a tot foit el vreo ora, dar apoi a dormit pana la 6 dimineata si apoi pana la 8

problema a fost ca eu la 6 nu am mai putut adormi, desi am mai stat pana la vreo 7 si ceva in pat sunt cu cearcane mari, obosita, si maine e cununia civila a finilor

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Racusor, baga un somnic azi , cu Andrei, sa te refaci un pic.

Ioi, Rodi, auuuu! sa treaca!

AL meu copil s-a trezit dupa fix 35 de min de somn!!! Mor de ciuda! Si e gata somnul pe azi. asa a afcut si ieri, o tura de o ora, atat! macar daca ar dormi neintors noaptea, dar nuuuu.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Racusor, baga un somnic azi , cu Andrei, sa te refaci un pic.

Ioi, Rodi, auuuu! sa treaca!

AL meu copil s-a trezit dupa fix 35 de min de somn!!! Mor de ciuda! Si e gata somnul pe azi. asa a afcut si ieri, o tura de o ora, atat! macar daca ar dormi neintors noaptea, dar nuuuu.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

cristina - din cate citesc eu despre Vladut al tau tind sa cred ca e un copil care are nevoie de fff multa atentie din partea ta si nu numai.
Cred ca am identificat ceva aspecte la Vladut, sa le spun manifestari prin care incearca sa iti comunice cate ceva, uff daca as sti ca comunic mai bine....faptul ca nu doarme ok si nu prea mananca ce ii pregatesti pot fi si din cauza ca te simte nemultumita sufleteste, chiar daca tu nu vrei sa arati sau sa il lasi pe el sa simta. Si orice schimbare a dispozitiei tale el o preia si o manifesta in felul lui....

Nu am fost atenta la posturile de pe Dc, tu mai alaptezi?

incearca la pranz sa dormi si tu cu el, cred ca v-ar face bine amandoura!

Mi-am amintit...se numesc "sensitive baby"! sunt bebelusi care au nevoie de prezenta parintilor(a mamei) sa se simta confortabil si in siguranta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Sa va mai povestesc cat timp se mai raceste papica...

Am fost si noi la controlul de 1 an acum 2 zile.

Cu siguranta Raducu e prichindelul delfinariului: Lungime 73 cm si greutate 8500 gr. Cica e bine, doar cu lungimea e un pic in urma

Am observat ca el creste neuniform, a mai avut o luna in care a crescut 3 cm (de la 8 la 9 luni), iar acum zic eu ca a crescut vreo 2 cm in luna 12. Sper sa fie ok, o sa mai dezvolt subiectul cu pediatra cand mergem la vaccinare.

Asaaa... acum ce am hotarat cu vaccinurile : vom face doar Infanrix-ul. Priorix-ul (ROR) nu-l facem. Dar trebuie sa-i dam nu stiu ce semnatura pediatrei pentru chestia asta. Sper sa fie o decizie buna, pe care sa nu o regretam mai tarziu

Pediatra incerca sa ma convinga ca daca se imbolnaveste face o forma mai usoara etc...am intrebat-o daca imi garanteaza cineva treaba asta. Bineinteles ca nu...

Noi mai trebuia sa-i facem si Synflorix, a patra doza. Am intrebat-o daca chiar nu e suficient ca am facut 3 doze pana acum. Chiar atat de mult il ajuta a patra? Sau ajuta doar la imbogatirea producatorilor, distribuitorilor etc?

A spus ca sigur are ceva anticorpi de la primele 3...asa ca ... nu il mai facem nici pe asta!

Cam asta e cu vaccinurile...sper sa nu avem probleme la gradinita sau la scoala din cauza asta!

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Vaaaai, Rody! Imi pare rau!!! Pai fugi la spital sa te coasa! Vindecare grabnica!

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

de ce nu faceti vaccinurile? nu sunt la curent cu noutatile!

la Vlad am facut schema obligatorie si la Maria la fel intentionez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Salutare!
Noi am venit ieri la Buc si fac curat intr-una, am apucat sa citesc, dar partial din pacate, sper sa nu fi pierdut nimic important, nu am avut timp sa scriu...
Puiutz, sanatate multa!
carla, iti doresc putere si intelepciune sa treci cat mai bine peste acest hop.
Crispro, esti o femeie deosebita si meriti tot ce e mai bun "Cand iti doresti ceva cu adevarat, tot universul conspira pentru indeplinirea visului tau" Dar in primul rand trebuie sa "conspiri" tu, ca sa zic asa!
Rodyka, ma bucur ca e ok cu jobul.

Daca termin curatenia mai repede, revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Hello!

Intru pe fuga, sa va pup si sa va dau de beut, azi implinim 5 ani de casnicie, frumosi, roditori! Nu cred ca facem absolut nimic, ca timp efectiv nu avem.. Vecina mea vrea sa-i fac tort, cum i-am facut lui V, asta mic e ca un scai (urla daca nu ma are in raza vizuala si ma cauta urland ), maine mergem la curte sa coacem ardeim tot maine mai avem o aniversare , cadou n-am luat..
Nu stiu ce sa fac, ca tare as vrea sa fac ceva pt sotul meu.. De intimitati nici nu prea mai e loc, de iesit n-avem cand... Asa-i cu casa plina..

Denisa, sa iti dea Dumnezeu putere, rabdare si intelepciune. sa se rezolve lucrurile in cel mai bun mod posibil!

Crisu', daca adormiti imbratisati, tare va ajuta!

Giorgia, draga de tine! Nici nu stiu ce sa-ti zic, tu est o fata asa de faina, el nu stie sa aprecieze.. sau poate asa crede el ca e normal .

Rody, buba mare!!

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ainotna

Crispro, esti o femeie deosebita si meriti tot ce e mai bun "Cand iti doresti ceva cu adevarat, tot universul conspira pentru indeplinirea visului tau" Dar in primul rand trebuie sa "conspiri" tu, ca sa zic asa!

Daca termin curatenia mai repede, revin...

"secretul magnetullui inimii!"- ruediger schache
si mai recomand filmul "the shift" - schimbarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns senty_mary spune:

Citat:
citat din mesajul lui giorgia23

Neata fetelor

Sarbatoritilor...am sa intru sila subiectele dedicate

Fetelor f.frumos ati scris despre relatiain cuplusi despre iubire

Denisa te inteleg perfect

Eu sunt f.dezamagita si suparata pe sotul meu...cica avenit acasa pt fata lui dar nu a stat cu ea decat de sf.marie cateva ore cat am fost la gratar...in rest e mereu plecat...simt ca am ajuns la capatul puterii si rabdarii...de 7 ani tot am trecut peste multe dar acum parca s/au adunat...degeaba incerc sa discut cu el...toata lumea parca e mai importanta decat eu si fata...el nu a iesit niciodata cu noi la plimbare...venea cand eram deja la terasa...si ce ma supara cel mai mult e ca nu vrea sa mearga in vizita la mama mea...si mama e cea care ne/a ajutat mereu...offff si cate mai am pe suflet...zau ca nu stiu unde o sa ajungem dar e clar ca mie nu mi/e bine asa....ma scuzati ca m/am lungit

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)

poze Antonia

www.youtube.com/watch?v=oHMvMVhQlUk" target="_blank">Antonia cu biberonul

sotul tau e cumva berbec? ca in afara de faza cu mama ta parca l-ai descris pe al meu. tot timpul el are treaba si daca ii spun ceva mi-o tranteste repede ca el aduce bani in casa, si ca daca se duce sa ajute pe careva nu e pe degeaba, iar eu ma crizez ca ajunge tarziu si nu sta cu copilul, ca nu banul e totul si ca Andrei va ajunge sa-i spuna "tata" vecinului, ca pe ala il vede mai des ca pe taica-su si iaca asa
ne certam de 'nspe mii de ori.

Mergi la inceput