LMA Eva,Mara si Medeea-Delfinasi sarbatoriti(171)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

giorgia ! ce sa te sfatuiesc...mie mi-a placut mult ce a scris larissa, cred ca are dreptate. dar tu stii mai bine care e situatia la voi, incearca eventual sa discuti cu el mai intai, spune-i calm care sunt asteptarile tale de la el, de la relatia dintre voi

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Larisa, asa si eu - nu imi arde de actiune, cat timp nu sunt linistita sufleteste de relatia ca are o am cu sotul, cat timp sunt ingandurata sau nemultumita in relatia de cuplu.

Stefania, . Frumos din partea ta ca iti faci timp pt sot!

Am adormit copilul- azi suntem la o tura pe zi, ieri la fel. Doar ca doarme putin, cam o ora, atat. Dar seara cade lat!

Giorgia, draga de tine! Nu as fi zis ca asa stau lucrurile la voi. Pe cat esti de faina si de de slaba, si de cuminte, si de sufletista, as fi zis ca te soarbe mereu din priviri, ca e non stop dupa coorul tau. Poate asa e felul lui, poate nici nu isi da seama ca greseste. Incearca sa ii spui ca te simti neglijata, mergeti impreuna unde se poate. Mama ta te-a ajutat mult, si oricand te poti baza pe ea cand ai nevoie, mai ales ca el va mai lipsi. Asa cum tu te duci la soacra (chiar si singura - adica fara el, ca mergi cu Antonia), asa trebuie si el sa o aprecieze pe mama ta, si o vizita mica nu ii face nimic rau lui. Te pup cu drag!

Alice, sa ne zici cum decurge "razbunarea".

Racusor, Andrei cum e? I-a trecut iritatia de la fundic?

Puiutz, ai grija de tine, mami! Asteptam pozici de la ziua frumosului!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Rody, multumesc! asemenea!

Acum descarc si eu poze de la ziua lui Raducu (sau zilele , ca motul i l-am luat pe 14, nu pe 12 de ziua lui)

12.08.2010

Mergi la inceput

Crisu Cand veniti la mare, ati hotarat perioada? In sept. parca ziceai.

12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Puiutz, in 17 sept am vrea noi (de fapt in 18-19 ajungem ,ca ne oprim o noapte pe undeva)- dar asta numai daca e vreme buna in acea perioada (sa nu ploua, ca nu e musai sa fie foarte cald). Oricum, te anunt, ca vreau sa ne vedem!!! SI sa il vad si eu pe piscotelul tau iubit!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Crisule sper din toata inima sa fie vreme frumoasa!!! Abia astept si eu sa-l cunosc pe Vladut cretzulici si pe mami cretzulina

12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Hello fetele!!

Noi tot cu maraila la purtator!Azi noapte plangea in somn, e drept ca e umflat la gingiute.sper sa scapam cat mai repede..ca imi ies peri albi.
Si asa am albit juma de par la cezariana..am intrat in spital cu parul meu si am iesit cu el pe jumate alb..e drept ca m-am speriat tare cand m-a pus pe masa sa-mi faca anestezia :D.oricum, partea cu anestezia a fost cea mai usoara din toata operatia.e drept ca a doua zi urcam scari sa merg la baiat..dar nah..
Am asa o stare de nici nu stiu cum sa-i zic.stau intr-o zona in care nu sunt parcuri si ca sa ajung la cel mai apropiat fie fac cativa km pe sosea fie o iau pe drum latularnic..unde-s haite caini si unde nu ma mai aventurez pe jos cu carutzu.in curte inca nu am aranjat nimic , e drept ca nici nu sunt bani de asa ceva, asa ca nu-mi ramane decat sa stam in casa maxim la tv.

Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

sa va zic ce am "ispravit" eu in ultimele 10 minute: am bagat-o pe Isa in vana cu Maria si cu o gramada de mingiute si cu o stropitoare, s-au distrat tare bine , timp in care eu m-am apucat de strans jucariile imprastiate de prin salon. si desteapta de mine am uitat de coltul dulapului, am scos jucarii si de sub dulap si cand m-am ridicat am dat de el cu crestetul capului. asa ca... mi-am spart capul, pentru prima data in viata mea . ma doare ingrozitor, imi curge sange si imi vine si sa rad . no, bine-mi sta!

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

sa va zic ce am "ispravit" eu in ultimele 10 minute: am bagat-o pe Isa in vana cu Maria si cu o gramada de mingiute si cu o stropitoare, s-au distrat tare bine , timp in care eu m-am apucat de strans jucariile imprastiate de prin salon. si desteapta de mine am uitat de coltul dulapului, am scos jucarii si de sub dulap si cand m-am ridicat am dat de el cu crestetul capului. asa ca... mi-am spart capul, pentru prima data in viata mea . ma doare ingrozitor, imi curge sange si imi vine si sa rad . no, bine-mi sta!

UFFF, pupam sa treaca,imi dau seama ce dureros tre sa fie...si mai te si enervezi pe loc..

Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

laurika, parcuri frumoase nu am nici eu aproape, decat unul mic de tot cat un apartament, cu 3 chestii in el, imi ia o jumate de ora sa ajung la unul si mai mult sa vin inapoi (am un deal de urcat!). dar pentru Isa important e sa iasa din casa, sa observe ce se intampla in jur, sa faca miscare. asa ca si o plimbare in curte sau prin cartier e bine-venita, pe terasa e prea cald pana la 8-9 seara... uf, asta e! apoi vine iarna si ne plangem de frig...

Mergi la inceput