LMA Eva,Mara si Medeea-Delfinasi sarbatoriti(171)
Raspunsuri - Pagina 11
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui larissa_79 Fetelor sa nu uit ..voi ce biscuiti le dati la cei mici? Noi inca papam de la Nestle si as vrea sa trecem si la altii ca suntem mari de acum. Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5# |
si noi tot Hipp sau Nestle am luat...ma gandeam ca acu cand termin cutia sa iau Leibniz dar parca vad ca iar ma intorc cu cei pentru copii de la cumparaturi

sau Racusoru mi-a dat ideea de a cumpara ceva bio
1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
puiutz_mic spune:
Buna mamici!
Sunt pe aici, de cateva zile va tot citesc si in sfarsit am ajuns la zi... Am fost bolnava dupa luatul motului, cred ca o criza biliara, pana la urma a chemat sotul Ambulanta, ca nu ma opream din vomat 
Mi-a luat cateva zile sa imi revin si inca mai am stare de oboseala.
Revin mai tarziu sa va povestesc de la ziua lui Raducu.
Si eu m-am mai ciondanit cu sotul, ma enervez din orice nu iese cum as vrea eu (inclusiv ca nu a umflat toate baloanele pt. ziua lui Raducu)
etc....
Acum merg sa-i fac papa lui Raducu si poate daca nu se trezeste prea repede am timp sa intru la povesti!
Va multumesc muuuuuult pentru urarile frumoase si in special lui Rody, Crispro, Paula_m si Crissy (stiu ele de ce :)!!!!!
Revin un pic mai tarziu! 
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
giorgia23 spune:
Alice nu a fost plecat acum decat 2 luni si a fost langa fratii lui deci nu singur cuc..iar dum faceau mereu gratar,ieseau la plaja,la plimbare in mall..deci a avut socializare...plus ca inainte sa plece el de 2/3 pe sapt juca fotbal si statea cate 4/5 ore
Rodyda e f.urat ceea ce face...o sa regrete mai tarziu...pe el chiar nu l/a schimbat venirea Antoniei...are acelasi comportament si program ca inainte
...eu mereu am fost optimista si am sperat ca va fi mai bine dar vad ca nu...m/am saturat sa lupt numai eu...sa mai zic ca intre noi nu exista apropiere...daca nu ma duc eu sa/l pup sau sa/l imbratisez pot sa astept si 1000de ani sa vina el...pai stau si ma intreb ce fel de viata e asta
Puiutz offf sper ca te simti mai bine...multi
Racusor mami tb neaparat sa te odihnesti...nu poti sa le faci tu chiar pe toate
ooana spune:
Racusorule nu pot sa cred ca vi si nu ne vedem 
noi in peste o saptamana daca e vremea buna si reusim sa ne mutam plecam la mare...iar apoi la munte
...la bunici la Curtea de Arges.
1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
ooana spune:
Giorgia 

1an +
Noi 2
racusor2010 spune:
| citat din mesajul lui ooana Racusorule nu pot sa cred ca vi si nu ne vedem ![]() noi in peste o saptamana daca e vremea buna si reusim sa ne mutam plecam la mare...iar apoi la munte 1an + 08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe. Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |

off...noi mai venim si de Craciun, dar atunci chiar nu stiu cat stam, ca eu nu prea mai am zile de concediu
dar poate cand veniti la munte

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
ooana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui racusor2010
![]() off...noi mai venim si de Craciun, dar atunci chiar nu stiu cat stam, ca eu nu prea mai am zile de concediu dar poate cand veniti la munte ![]() ![]() am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum |
indiferent cat stati de Craciun ori trageti voi o fuga pana in Tg-Mures ori daca nu venim noi la Sighisoara
1an +
Noi 2
rodyka spune:
| citat din mesajul lui anca_vlad RODI l-am inchis si deschis...nu mere! |
no nu-i bai, bine c-ai apucat sa ne servesti bunatati de dimineata

ieri se plangea catava lume ca nu merge fb, azi poate vine randul altora, si maine la fel
. uite ce repede ti-ai gasit ocupatie! eu nici nu mai stiu unde mi-e fierul de calcat de cand nu l-am mai folosit. pe caldura asta sa mai stau si la calcat, cred ca m-as topi ca o inghetata!!racusor, trebuie sa faci cumva si sa schimbi programul, e importanta sanatatea ta!! eu am asa ore mici de culcare ca asa e ritmul vietii aici, pe la 2-3 se mai linisteste lumea, Isa doarme de la 22, deci am timp sa stau cu Maria, sa mai fac si mancare, sa povestesc cu sotul, sa mai strang prin casa... DAR eu nu ma trezesc de dimineata sa merg la munca (nu INCA), ma prinde soarele in pat! la 10 imi da Isa desteptarea, eu cred ca as mai putea dormi vreo ora
giorgia, chiar nu am cuvinte, cu asa minunatie de copil cum e Antonia nu-ti vine sa mai pleci de langa ea! cu atat mai mult cu cat in scurt timp pleaca iar, nu? iar de tine, esti o pustoaica sexy, cred ca intoarce lumea capul pe strada dupa tine si dupa gogosica ta, sigur spune ca sunteti surori! cred ca e obositor sa fii tot tu cea care sa aiba initiativa dar, in unele cupluri, doar asa se intampla. daca insa tu il iubesti si-ti pasa, imbratiseaza-l si pupa-l tu cat mai des, cine stie? poate se molipseste de la tine...

puiutz, multa multa sanatate!

am implinit un anisor!!
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010) am implinit 10 ani!!!
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
adrianaBuc spune:
salu'
georgia, carla, crispro 
Semnez si eu condicuta azi, dar pe fuga ca am multttttt de lucru. pupici
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
15+

(22 iulie 2010) si Alexia