LMA Eva,Mara si Medeea-Delfinasi sarbatoriti(171)
Raspunsuri - Pagina 10
anca_vlad spune:
DENISA in orice directie va merge relatia voastra ca sotii sa nu iti pierzi increderea in tine si nici hotararea ca iti va fi bine!
esti un om puternic si acest fapt depinde numai si numai de tine!
larissa_79 spune:
Cris, da e important tare de tot sa mergeti impreuna la somnic. Dar daca vrei si actiune vorbeste deschis cu sotul tau despre asta. Nu cred sa se impotriveasca si e cea mai buna metoda de apropiere ( asta atunci cand nu sunt suferinte sufletesti vechi). Eu de exemplu daca sunt suparata pe al meu nu pot sa fac nimic. Abia dupa ce imi pun sufletul in ordine. Dar sunt si familii care functioneaza altfel.
Si ma mai gandeam la ceva, ca am citit din urma. Daca tie iti face placere spune-i ca ti-ai dori sa vina mai repede de la job sa puteti iesi in parc cu totii. Noi iesim toti 4 in fiecare seara, fiecare are tura lui de supravegheat pe Nectarie. In parc ne vedem cu prieteni intalniti tot in parc cu care discutam diverse. Avem ritualul nostru drag. Iar apoi dupa ce culcam trupa papam pepene si desigur cand e cazul si alte activitati.
Cine zicea de berbec....iaca si eu is unul autentic.![]()
Carla, tu esti o luptatoare. Trebuie sa fie bine pana la urma!
Ma duc la treaba...ufffff
Fetelor sa nu uit ..voi ce biscuiti le dati la cei mici? Noi inca papam de la Nestle si as vrea sa trecem si la altii ca suntem mari de acum.
Larisa mamica de Nectarie
(22 iulie 2010) si Alexia
(13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#
giorgia23 spune:
Neata fetelor
Sarbatoritilor
...am sa intru sila subiectele dedicate
Fetelor f.frumos ati scris despre relatiain cuplusi despre iubire
Denisa te inteleg perfect
Eu sunt f.dezamagita si suparata pe sotul meu
...cica avenit acasa pt fata lui dar nu a stat cu ea decat de sf.marie cateva ore cat am fost la gratar...in rest e mereu plecat
...simt ca am ajuns la capatul puterii si rabdarii
...de 7 ani tot am trecut peste multe dar acum parca s/au adunat
...degeaba incerc sa discut cu el...toata lumea parca e mai importanta decat eu si fata...el nu a iesit niciodata cu noi la plimbare...venea cand eram deja la terasa...si ce ma supara cel mai mult e ca nu vrea sa mearga in vizita la mama mea
...si mama e cea care ne/a ajutat mereu...offff si cate mai am pe suflet
...zau ca nu stiu unde o sa ajungem dar e clar ca mie nu mi/e bine asa
....ma scuzati ca m/am lungit![]()
Alice_Elena spune:
Neata. Mai dau si eu o tura de cafea.
Si eu m-am cam impuns cu marius aseara, ca a stabilit cu maicasa de la buc sa vina sambata la cta sa fim cu totii de ziua marei chiar daca petrecerea o facem pe 27. Mi s-a parut frumos din partea lui ca s-a gandit si din a lor ca bat drumu pana la cta pt cateva ore doar pt Mara. Partea mai nasoala a venit cand a zis ca sa ii chemam si pe nasii ei " ca tot sunt la mare"...iar eu imi imaginam o zi in familie, relaxanta..
Acum ca va scriu imi dau seama ca am exagerat :)))) o sa imi cer scuze cand se trezeste ![]()
Denisa, 
Mirela
si voua ( robert razvan si vlad sunt numele mele preferate
)
Berbec e si marius si ma enerveaza ca nu se cearta. Se bosumfla dar n-ar zice nimic. Mie imi place sa zic ce am pe suflet. Apoi imi trece
Cristina, sa inteleg ca sunteti pe drumul cel bun. De ce nu faci tu primul pas? Barbatilor le plac femeile cu initiativa 
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
19+ 
Alice_Elena spune:
Georgia, cred ca iti e greu dar gandeste-te ca si el a fost pelcat si rupt de lume, probabil simte nevoia sa socializeze. Daca tot nu reusesti sa il faci pe el sa stea cu voi, mergeti impreuna unde se duce el. Si tu ai nevoie de socializare ai de iesit. 
Eu ieri m-am certat cu un vecin d-a lu maicamea. Azi il caut sa il terorizez. Sunt vreo doi trei mosi care au pus coada pe boxe si pe gradina din spatele blocului. Nu m-ar fi deranjat daca nu ne-Ar fi gonit ieri din gradina LUI. Dar azi ma duc sa ii stric usa sau sa ii fac mizerie. Vad eu ma mai gandesc
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
19+ 
rodyka spune:
mirela, multumim mult mult de cafea, esti o scumpa 

crispro, e primul pas pe drumul bun! si, cum zicea, alice, barbatilor le plac femeile cu initiativa ![]()
alice, esti tare cu mosii si cu "razbunarea". pune-o pe Mara in actiune si spune-le mosilor ca e pe drum inca unul 
giorgia, multi pupici si fruntea sus. e urat din partea lui sa faca asta, indiferent de motive! poate ca el are nevoie de socializare, dar tu ai nevoie de sot si tata la copil! dupa ce te-ai organizat singura si te-ai obisnuit cu ideea (stiu cum e, cat e de greu), ti-a dat tot universul peste cap... ei, daca nu vrea sa mergeti la mama ta, mergeti in alt loc, tine-te tu dupa el 

anca, inchide si deschide fb, poate isi revine. la mine merge 
am implinit un anisor!!
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!!
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
racusor2010 spune:
Neata
eu sunt franta, voiam sa stau acasa azi, saptamanile cu nopti nedormite si-au spus cuvantul 
mai rau e ca, chiar daca ma duc acasa, nu ma lasa piticania sa dorm. se desprinde tot mai greu de mine dimineata cand plec la munca, iar seara nu vrea decat la mine...
imi este frica sa nu mi se faca rau si saptamana viitoare suntem nasi, nu vreau sa stric petrecerea finilor
e si greseala mea, ca dupa ce se culca piticania parca imi sare somnul, imi tot gasesc de lucru prin casa, mai la calculator, mai un film, ne punem in pat la 11-12, dar ne apuca vorbaria si uite asa dormim tarziu. mi-am propus ca de acum la 10 jumate sa fiu in pat daca andrei doarme si stau asa, pe intuneric, sau citesc, poate adorm mai devreme...
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
racusor2010 spune:
OANA, PAULA voi plecati pe undeva peste 2 saptamani (saptamana dupa MI)? inca nu stiu sigur, dar s-ar putea sa venim atunci la Sighisoara. din pacate o sa fiu doar eu cu Andrei, tati nu poate sta cu noi, asa ca nu o sa avem masina :((
poate puteti trage voi o fuga pana la Sighisoara. daca e cumva posibil sa avem masina, o sa incercam sa ajungem noi intr-o dupa amiaza in Mures, vorbim atunci. va anunt cand stiu sigur daca venim atunci sau nu. zilele astea luam decizia. 

as vrea tare mult sa ne vedem 

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum