LMA Eva,Mara si Medeea-Delfinasi sarbatoriti(171)
Raspunsuri - Pagina 9
paula_m spune:
Adriana, asteptam cu tine atunci inca 2 saptamani sa vedem cu ce ne imbogatim : fetita sau baiat!! Eu atat mi-am dorit fetita, dar la al 2lea imi e chiar indiferent ce e. Daca e baiat se va intelege mai bine cu Raul, are deja hainute si jucarii, iar daca e fetita e pt sufletul meu
.
Noapte buna tuturor
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
poze 1 AN
rodyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui paula_m Eu atat mi-am dorit fetita, dar la al 2lea imi e chiar indiferent ce e. Daca e baiat se va intelege mai bine cu Raul, are deja hainute si jucarii, iar daca e fetita e pt sufletul meu |
paula, pai Raul oricum iti va aduce o fetita, peste vreo 20 de ani
eu is obosita, de la caldura, clar, ca n-am facut mare lucru azi. am iesit cu Isa la plimbare si dupa o jumate de ora vroia acasa, am sosit (eram prin cartier, salutam babutele
, Maria cu o prietena, no! si mi-e urat acasa!! sa vad ce gasesc pe ZoneReality, ca acolo e salvarea mea noapte buna, delfinariu

am implinit un anisor!!
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010) am implinit 10 ani!!!
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
bamboletta spune:
Salutare mamici
Multumim pt urarile frumoase 

Nici nu mai vad monitorul..am baut si eu 2 pahare de bere si unul de spumant
eu care nu prea beau...dar astazi am avut chef
nu stium cum de...doar e ziua printisorului meu drag
Toti dorm...eu am ramas sa strang de prin casa...am pus vasele la spalat..am mai mancat o felie de tort
am facut eu tort diplomat cu piscoturi si fructe a iesit f bun...am petrecut frumos in familie...David a ales de pe tava cheile de la masina,surubernita,pixul si telefonul
a fost f fericit...a dansat zambit la toata lumea
stia ca e ziua lui..cine venea ii cauta in sacosa
si scotea toate cadourile
Maine facem bagajele si sambata dim plecam..cred ca mi se vor lungi urechile pana ajungem in atena...
oricum noaptea ne oprim conducem doar ziua...sper sa ajungem cu bine...fara prea mult par alb![]()
Eladea-ma bucur ca Eric e mai bine..multa sanatate,drum bun si vacanta placuta
Diana_eva-unde plecati?cred ca mi-a scapat
...drum bun 
Anca-eu nu cred ca as putea sta mai multe de 2-3 zile fara copii...pe Antonia cand o mai las la mama cate 1 zi mi se pare casa goala si nu-mi gasesc locul...profita si tu...mergi la cosmetica..iesi cu prietenele...mergi la cinema
esti norocoasa ca ai cu cine sa-i lasi mai mult timp si ai incredere![]()
Larisa-f bine ai punctat...asa e dragostea trebuie intretinuta exact ca o floare...udata mereu...si noi cand am nascut-o pe Antonia am trecut printr-o perioada mai dificile...dar multumesc lui d-zeu ne-am revenit ![]()
La multi ani sarbatoritilor care au mai ramas 
nu stiu maine daca mai am timp sa intru sa va scriu..de citit sigur mai trag cu ochiul
va mai scriu de pe drum de pe tel
va 
carla_2008 spune:
buna fete,
mi-a fost dor de voi,nu am mai apucat sa intru de catva timp,de sapt trecuta de fapt...
sunt foarte deprimata,nu mai vreau nici sa vb despre asta,am obosit,unele poate banuiti ce am....
de aceea nu am mai intrat....
sper totusi sa ajungem la MI
OANA daca ai cui da camera da-o ca sa nu o tii pt mine si sa nu cumva sa ajungem.ne descurcam daca venim si daca nu ai tu loc.Imi pare rau ca asa e....
inca nu am gasit o solutie....si singurul lucru ce ma face sa zambesc sunt puisorii mei.....
si ma mai simt si mama denaturata ca nu ma ocup cat as vrea eu de pici...pt ca mai am si casa,vreau mereu sa fie ordine,papica,etc.... si din pacate fur din timpul lor.....o menajera nu prea imi permit,asa ca.....trag eu
ps: acum citesc mes inainte sa il trimit si imi dau seama ca mai bine nu l-as trimite caci aici nu aveti nevoie sa va incarcati negativ aiurea
nu in ultimul rand cu mii de scuze pt toate intarzierile :LA MULTI ANI DELFINASI IUBITI pe care nu i-am felicitat in parte din 1-2 august!!
sper sa ma intelegeti
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
rodyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carla_2008 ps: acum citesc mes inainte sa il trimit si imi dau seama ca mai bine nu l-as trimite caci aici nu aveti nevoie sa va incarcati negativ aiurea |
cand ai nevoie de noi, suntem aici.
la bine si la greu 
. nu stiu ce sa zic, dragostea voastra are atatea nabadai, dar si atatea parti frumoase! eu una sper sa ajungeti la MI cu bine, ar fi pacat, dupa cate iluzii v-ati facut!gata, ca fug si eu in patic

am implinit un anisor!!
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010) am implinit 10 ani!!!
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
palomina spune:
Fetelor,va multumesc Si aici pentru urari!
si eu va doresc numai bine pentru puii vostri dragi, sa creasca sanatosi si voiosi !
Eu sunt rupta, dar inca nu am somn.... Au venit nasii pe la noi, am mancat pizza Si am baut bere
, spre sfarsit am mancat Si tort care a fost fff bun, din pacate nu era facut de mine....
Antonito a facut curse prin casa
, nu mai stia cu ce sa se joace mai repede :)))
La momentul taierii motzului, a facut ceva nazuri, de-abia a reusit nasa sa I-l taie ...de pe tava a ales, spre disperarea lui taica-su, stick USB, oglinda si ...un fluier :)))) am ajuns la concluzia ca va fi un instrumentist cool :)))))
Cand a venit ora de culcare a fost jale- o ora m-am chinuit sa-l adorm!!!!!!
Va pup si eu! Noapte buna!
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
palomina spune:
Carla, fruntea sus!
Si mie mi-a placut ce a zis Larisa, desi e tare greu cateodata sa lasi de la tine... Si eu sunt incapatanata, doar sunt Berbec ... Btz stie despre ce vorbesc....asa ca imi vine extrem de greu deseori sa fiu intelegatoare, zambitoare etc, etc. Dar imi amintesc mereu ca el este cel fara de care n-as putea trai, de Antonito nu mai zic ca e de la sine inteles...ma simt implinita alaturi de barbatii mei !
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
crispro spune:
Neata
Bamboletta, drum bun si usor, distractie placuta, vreme faina si copii cuminti!
Diana, voi unde plecati? Nici eu nu stiu.
Iuliana,
. A trecut seara, n/a fost nicicum, ne-am pus in pat mai devreme, inpreuna, si somn. Oricum, e bine ca ne/am pus impreuna macar.
Imi amintesc de Larisa ca zicea ca abia dupa venirea pe lume a unui copil se vede cat de durabila/ puternica e relatia de cuplu. Asa e, e o perioada mai dificila pt relatia in 2, care are de suferit. Dar uite ca a trecut deja un an si lucrurile ar trebui sa reintre la normal.
Denisa, scumpa, imi pare rau sa te simt suparata. Noi suntem aici cand ai nevoie. Mi se pare ca tu chiar depui efort sa fie totul bine in relatia cu sotul. Cu copiii-nici nu mai zic, ca esti o mama excelenta, devodata, sufletista si iubitoare.
Copilul e treaz...
Sa-l ajutam pe Alex
mirela2 spune:
neata fetelor
dau eu
multa cu ce vreti voi
si ai mei sunt treji de la 7 fara 20
acum sunt pe covor in sufra, ca aici le am facut loc de joaca, ca i mai mare locul, merg in 4 labe cu viteza, se ridica si dau cu palmele in tv, trag de toate cablurile si Robi adora sa roada mufele si scaiul de la cablul de la laptop
se baga sub masuta laptopului si roade ca soarecul, cand se plictiseste ma trage de picioare sau mai nou de papuci (sa l iau in brate ca sa traga si de ce i pe masuta)
in rest sunt ok....
carla eu te inteleg cel mai bine, si la mine e la fel, azi e super ok, maine iese cu scantei
sanatate puiutilor si multi ani la toti sarbatoritii

mami cu motaneii
Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999) 
colacei de inot pentru bebelusi