LMA Eva,Mara si Medeea-Delfinasi sarbatoriti(171)
Raspunsuri - Pagina 14
ainotna spune:
Bumblebee, eu tot mai astept poze cu tortul...Nu ti-au dat invitatii vreo poza cu el?? ![]()
btz_ovi spune:
Hello!!!!
LA MULTI ANI DAVID SI ANTONITO!!!!
HA ha Paloma,ce bine m-ai descris pe mine in postarea ta.Sincer tare mi-as dori sa ne intalnim face 2 face deoarece sunt curioasa cate asemanari sunt intre noi :D.
Georgia iti doresc multa rabdare si intelepciune.
CRISPO tu din ce povestesti,relatia cu sotul tau este destul de fragila.De multe ori ei sunt intelegatori,insa la un punct cedeaza si nu mai suporta.O spun pt ca,desi sunt femeie,si noi putem sa ne pierdem rabdarea.Iar daca stai si astepti sa vina totul de la sine,nu veti rezolva absolut nimic.Ia si fa ceva ACUM,nu mai tarziu.Pana ce nu va fi prea tarziu ;)
BUMBLE Casnicie Fericita in continuare.
Baii nu mai vorbiti berbecii,vedeti ca ma simt :)) :)).Imaginati-va cum e la noi,2 berbeci autentici.Noroc ca ovidiu tace la cearta,desi mi-as dori un partener cu care sa am discutii aprinse,tacerea e de aur de multe ori.
VACCINURI nici eu nu vroiam sa il mai fac pana cand am discutat cu acea matusa a mea.Mi-a spus ca in 40 de ani de experienta a avut 3 cazuri de poliomielita si sincer,dupa ce a detaliat,m-am ingrozit.Dupa care mi-am adus aminte de un baiat din satul tatului meu,avea cam 15 ani si statea in pat,arata....nici nu pot descrie.Asa ca nici nu am mai stat pe ganduri.Desi merg mereu pe ideea ca si mie mi se poate intampla,acum prefer sa cred contrariul.
Si totusi aud la voi de INFARIX.Mai,noua medicul ne-a spus ca la 12 luni se fac Pentaxim si ROR.Infarixul e cel optional????
RODY multa sanatate 
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rodyka sa va zic ce am "ispravit" eu in ultimele 10 minute: am bagat-o pe Isa in vana cu Maria si cu o gramada de mingiute si cu o stropitoare, s-au distrat tare bine , timp in care eu m-am apucat de strans jucariile imprastiate de prin salon. si desteapta de mine am uitat de coltul dulapului, am scos jucarii si de sub dulap si cand m-am ridicat am dat de el cu crestetul capului. asa ca... mi-am spart capul, pentru prima data in viata mea ![]() ![]() . ma doare ingrozitor, imi curge sange si imi vine si sa rad am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010) am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001) |
tu mami cum ai reusit?!?
am zambit cand am citit ca mi te-am si imaginat
pupam cucuiul lui mami

1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
rodyka spune:
puiutz, nu ma duc eu la spital pentru atat, doar cand am nascut m-am dus
. cum tot puneam mana si vedeam sange, m-am bagat la dus. ioiii, nu va spun aia usturime si de la cald, si de la rece, asa ca am iesit repede!!! rade sotul de mine ca de un copil mic. acuma mi-a amortit, nu mai doare
. doi copii dorm cuminti, Maria a iesit la o vecina, eu m-apuc sa spal vasele si-apoi... iar n-am ce face! as spala baia asa temeinic, dar e chiar in perete cu dormitorul nostru si mi-e sa nu-i stric somnul Isei, inca vreo 3 ore am liber! 
imi pare asa rau sa aud ca atatea cupluri au probleme
, eu nu-s buna de nimic cand ma cert cu sotul, desi la noi trece repede si ne ciondanim din nimicuri... oricata mandrie as avea, dragostea e mai mare! acum e prea cald sa dormim imbratisati, dupa 2 min ne furisam fiecare in partea lui de pat, dar ne tinem de mana toata noaptea, si cand ma ridic la Isa ma strange de mana de tre sa-i zic sa ma lase ca vin inapoi ![]()
anca, nu mai alapteaza cris de multa vreme, nici ziua nu poate dormi... iti raspund eu pana intra ea
. mama mai preocupata ca ea de Vladut si de binele ei, mai rar! eu tot cred ca asa e felul lui, ca oricat a incercat sa-i impuna un program, un ritual, Vlad o tine pe-a lui. face cum vrea! ce am observat eu insa la Isa: daca peste zi doarme putin si e agitata, noaptea e la fel! e ca un lant, in loc sa recupereze noaptea, e prea obosita sa doarma linstita! de aia e foarte important somnul de ziua (avem unul singur, de minim 3 ore)...
am implinit un anisor!!
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!!
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
ooana spune:
| citat din mesajul lui bumblebee Hello! Intru pe fuga, sa va pup si sa va dau de beut Nu cred ca facem absolut nimic, ca timp efectiv nu avem.. Alina si Victor Andrei - 23.07.2010La mare, la soare! |
la cat mai multe aniversari frumoase de acum inainte

1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
rodyka spune:
ainotna, bine-ati revenit 
bumblebee,
multi ani fericiti impreuna! si o lumanare pusa pe masa tot zice ceva, daca nu ai timp si loc si chef de altceva 
ooana, cum am reusit?? pai a fost asa de simplu, ca nici nu mi-am dat seama. nu va recomand sa incercati si voi acasa 
am implinit un anisor!!
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!!
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
ooana spune:
| citat din mesajul lui btz_ovi VACCINURI nici eu nu vroiam sa il mai fac pana cand am discutat cu acea matusa a mea.Mi-a spus ca in 40 de ani de experienta a avut 3 cazuri de poliomielita si sincer,dupa ce a detaliat,m-am ingrozit.Dupa care mi-am adus aminte de un baiat din satul tatului meu,avea cam 15 ani si statea in pat,arata....nici nu pot descrie.Asa ca nici nu am mai stat pe ganduri.Desi merg mereu pe ideea ca si mie mi se poate intampla,acum prefer sa cred contrariul. Si totusi aud la voi de INFARIX.Mai,noua medicul ne-a spus ca la 12 luni se fac Pentaxim si ROR.Infarixul e cel optional???? |
infarixul e varianta de la GlaxoSmithKlein a Pentaximului
e schema de vaccinuri care se cumpara
nu stiu daca mai stiti dar si eu am scris de riscul de a face poliomelita! cunosc un caz, e adult acum dar...tristetea din ochii acestui om nu poate fi descrisa in cuvinte
Puiutz eu asa stiu ca nu se primesc la gradinite/crese copiii care nua u facut schema obligatorie de vaccinuri

1an +
Noi 2
ooana spune:
noi iar ne-am "ravasit" programul ![]()
am fost pe la apartament sa dau ordine mesterilor si am ajuns acasa putin mai tarziu...Matei a adormit la 12.10 si inca doarme...o sa ii dau supa de pui cu taitei dar apoi cred ca sarim peste gustarea de la ora 17-18
ufff mare bataie de cap si cu mancarea asta...si e si cald, parca nu iti mai trebuie nimic decat apa ![]()
1an +
Noi 2
anca_vlad spune:
| citat din mesajul lui rodyka puiutz, nu ma duc eu la spital pentru atat, doar cand am nascut m-am dus ![]() anca, nu mai alapteaza cris de multa vreme, nici ziua nu poate dormi... iti raspund eu pana intra ea am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010) am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001) |
RODI- exact ce spuneam Vladut e bebelulu care are nevoie de TOATA atentia sa se simta in siguranta! exista o intreaga literatura despre "sensitive baby" in special in SUA si pe site-urile de acolo!
exista un pediatru care explica ff bine acest gen de comportament la copii si bebelusi!
Fetita surorii mele este un tipic "sensitive baby" in momentul in care ea a inteles ca e MUSAI CA EA CA MAMA sa se plieze pe necesitatile bebelusei lucrurile au inceput sa se intrepte in timp dar ff incet cu politica pasilor mici din aproape in aproape!
ca ex e inca la titi are 11 luni si a avut periaoade cand se trezea din 40 in 40 de min sa suga noaptea iar la pranz nu dormea mai mult de 30-40 de min!
E greu cu astfel de bb dar exista suport!
Tind sa cred ca Vladut face parte din aceasta categorie!
palomina spune:
Asa e cu somnul copiilor astia care nu dorm ziua bine, nici noaptea n-ai sa-i vezi dormind bine ....
Fetelor, dar ce se intampla cu taticii delfinasilor nostri ?! O fi Luna plina???![]()
Eu mai cred Si ca se simt nebagati in seama de cand cu copilasii in viata noastra. De ex, al meu mi-a zis clar ca abia asteapta sa intarc :)))) si e gelos!
Btz, eu de multe ori ma identific cu tine, cred ca semanam putin . Nu-ti mai zic ca primul meu sot era tot berbec dar am avut un esec total in casnicie, nicidecum sa ne intelegem... Dar nah, acum am in "posesie" un Rac Si e APROAPE perfect ![]()
Va pup!
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

, timp in care eu m-am apucat de strans jucariile imprastiate de prin salon. si desteapta de mine am uitat de coltul dulapului, am scos jucarii si de sub dulap si cand m-am ridicat am dat de el cu crestetul capului. asa ca... mi-am spart capul, pentru prima data in viata mea 
si