Iepurasi de mar - apr 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 19
babyangel spune:
Salutare fete dragi

Intru si eu dupa o perioada luuuuuuuuunga de absenta..atat de lunga incat am primit email de admin DC
..
Asta este...am avut probleme de sanatate(EU) si refacerea a fost mai dificila Am facut un abces ovarian, care s-a incheiat cu anexotomie pe partea stanga
...A fost greu si inca nu sunt refacuta...
Imi pare rau sa citesc vesti negre de la Freedelia!Condoleante dragilor si sa vadea Dumnezeu putere!
Codrin este bine ,e mare , creste , "ciripeste"..adica repeta si el jumatati de cuvinte, insa a fost foarte bulversat in perioada sederii mele in spital, si a ramas cu niste crize frumoase de isterie care sper pana la urma sa treaca...
In rest stiti cume e cu timpul atunci cand si muncesti , ai si copilas mic ,plus scolar si sot...ce mai..o nebunie!
De o luna si ceva am schimbat bona lui Codrin , nu ca as fi vrut dar a plecat in UK...si inca nu este ok cu bona noua
...Mi-a fost greu in ultima perioada si nu am mai avut timp de forumeala..
Sper sa mai revin din cand in cand,sa mai vad si eu ce se mai intampla,si sa va mai zic cate ceva despre noi!
Va pup si va imbratisez cu drag!

Anca
E vara, e soare!!!
mami de
Codrin (20.03.2010) si
de
Lucas (21.09.2000)
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui castelanaC sunt f greu de suportat tratamentele hormonale, plus efectele secundare, nervi, ingrasare...apoi esecul e si mai greu... dar mergem cu sperante inainte, nu? sanatate frumusicii tale! Ceva de apetit oare ce-ar fi sa-i dai? Ca sa se mai puna pe picioare! Putere si tie, ca nu-i usor. Uite de la noi o orhidee ![]() ![]() |
Castelana, un
de la mine! Evident ca merita sa incerci, ca va doriti inca un copil, ceea ce e minunat. Daca nu ai incerca, la batranete ti-ai reporsa ca macar nu ai incercat. Putere iti doresc si iti tin pumnii!Multumim. din pacate nu puteam sa-i dau nimic pentru apetit, ca la un moment data imi vomita si apa! Acum ca a incetat cu vomitatul, ii dau in continuare antibioticul pt. otita si i-am dat putin furazolidon pentru diaree ca azi noapte pe la 3 ii faceam dus si schimbam asternuturi, iar se umpluse tota de kk mai mult apa decat kk.
Multumim mult pentru gandul bun, a ajuns la noi si orhideea sub forma de zi senina de toamna!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui child YAIA sezonul a inceput din 1 iulie Acum in noiembrie avem chiar aici, la Brasov, un concurs international de seniori. Urmeaza inca vreo cateva concursuri internationale si nationale...macar mai interactionez si eu cu oameni normali, ca aproape nici nu mai stiu sa vorbesc, decat in onomatopee, ca si Albert Imi pare rau de Alexia, sper sa va reveniti cat mai curand...si Albert e mucos, asta e, a venit iarna cu belele ei. |
Child, iti dai seama ca noi, neinitiatii, nu stim cum e cu sezonul. Adica abia acum am vazut pe Eurosport ceva reclama la un grad prix si mi-am ganfit ca abia acum incepe, nu am stiut ca pauza e atat de mica. Normal ca ai nevoie sa te intorci la ceea ce-ti place, e firesc. Nu esti doar mama, esti si femeie, care are nevoie si de altceva decat schimbat scutece. Apropo, eu abia astept sa scapam de scutece la primavara, eu pe atucni imi propun sa incep operatiunea chilotelul.
Sanatate multa si lui Albert, daca sunt doar muci, nu e asa grav, dar baga apa de mare si curata-l, sa nu se infecteze, sa se duca la urechi sau mai stiu eu unde...uite noi ce o tot tragem cu otita asta pacatoasa...
Yaia spune:
LAlexandra, multa sanatate, sper sa scapati repede de problemele de sanatate! Asta e cel mai greu, eu sunt depresata total cand e unul dintre copii bolnavi, ma simt neputincioasa si as vrea sa fiu eu bolnava in locul lor, ca macar mie as stii ce sa-mi fac, der lor...
Sanatate multa si hai aici si plange-te si descarca-te, daca te ajuta!
Yaia spune:
Anca, offf...si tu? Sanatate multa! Nu prea ma pricep, dar suna dureros ce povesteti tu acolo!
Cu Codrin, rabdare, o sa-si revina. E si varsta dificila, cand vor mai mult decat pot...inca nu se pot exprima cum trebuie si se frustreaza...trece si asta, sanatate sa fie!
Mamica de baieti nazrdavani!
LAlexandra spune:
Yaia, mamico...din pacate asa mi s-au adunat toate deodata, incat nici sa ma plang nu mai am putere
. Le-om da noi de capat cumva, sper sa ne ajute D-zeu.
_
printisorului Alessandro
babyangel spune:
Va salut cu drag,
si va invit la o cafeluta de pranz...stiti voi...cu lapte si scortisoara
...Mai tineti minte ce vremuri libere????Cam in ce ritm se umpleau paginile noastre...
Citesc din urma putin si vad multe problemute de sanatate lamulti iepurasi Sanatate multa puiuti mici, si rabdare voua mamici dragi!
Yaya, am avut dureri mafri inainte de operatie, pana amdescoperit de unde vin, ca radiau in tot abdomenul..stomac, ficat ,fiere....maiputin ovare
Apoi operatia stiti si voi cum e,ca doar multe ati trecut printr-o cezariana. M-au taiat exact pe cicatricea de la cezariana, si totusi recuperarea este mai rapida ca nu a fost sectionat si uterul...doar abdomenul ca sa poata scoate anexa stanga(ovar +trompa).
Insa acum sunt spre bine, si inca Dr meu ma incurajeaza ca pot sa mai fac bebe daca vreau ca ovarul drept functioneaza ok si singur![]()
Castelana ,ma bucur sa te citesc si sa vad cat esti de activa...succes laplanurilede "dospit"![]()
Lalexandra iti doresc multa putere sa treci peste problemte cat mai repede.
Samaria sa stii ca ceva suplimente de minerale de calitate nu ar strica..eu iau acum de vreo luna un complex de minerale special create pt femei (nu pot zice marca sa nu fac reclama site-ului respectiv)si ma simt f.bine, chiar in convalescenta fiind.Daca vrei sa stii mai multe trimite PM.
Anca
E vara, e soare!!!
mami de
Codrin (20.03.2010) si
de
Lucas (21.09.2000)
nafi spune:
Buna fetelor!
Off off..ce de probleme citesc pe aici!
Babyangel - recuperare rapida si ma bucur ca sansele de a avea alt bebe nu sunt afectate prea mult de interventia suferita.

Yaia - insanatosire grabnica iepuricei tale. imi inchipui ce chin cu schimbatul! Sper sa-i treaca repede!
Castelana - succes cu actiunea "castelanul 2 " ( sau castelana). Fii tare si gandeste ca data viitoare va fi bine si ca e posibil sa fie 2!

As mai scrie dar musiu da semne de trezire ca e la mine pe picioare. La gradinita se simte bine , se joaca si mananca pana nu mai poate. Acum ca s-a racit afara , a racit si tragem de vreo saptamana cu nasul si tusea. Facem aerosol de 2 zile si azi mergem iar la control sa verifice pediatra urechile sa nu faca si vreo otita. Febra nu are dar e agitat rau noapte nu doar de la nasul infundat si tuse dar si de la un canin care ii iese sus in drepta!
Cum se trezeste il imbrac si iesim la doctor. (noroc ca-i aproape!)
Sanatate si sa auzim de bine!
sensibila spune:

La multi ani GabyHila !
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi
de iepurasa si familia ta !

de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are.
Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta.
Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
sensibila spune:
Babyangel – iti doresc recuperare 100% cat mai repede
Yaia – sanatate multa iepuritei
Castelana – sa iti trimita Doamne Doamne si ingerasul tau din ceruri, cat mai repede bebe2. Stiu din experieta ce durere inseamna lunile fara teste pozitive.

Hai cu II !!!!!!!!!! 

Lalexandra – sper sa iti revii cat mai repede pentru ca iepuroiul sa se poata bucura cat mai mult de mama lui. Capul sus si zambeste, sigur iepurasul adora sa te vada zambind !
de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are.
Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta.
Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.