Iepurasi de mar - apr 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui freedelia

Fetelor, nu am mai intrat din lipsa acuta de timp, mii de scuze... am mai citit, desi nu e prea multa activitate...

Din pacate, noi trecem printr-un moment dificil, tatal lui Coleman a murit vineri, a facut septicemie din senin, complet neasteptat, in 12 ore a trecut de la absolut nici un simptom la coma si sustinere artificiala in viata, si la putin timp a murit... Coleman si John au plecat imediat in State, acum asteptam sa faca planuri de inmormantare si cand se finalizeaza, plecam si eu si fetele... Mi se rupe sufletul de Coleman, plangea ca un copil, ce o fi in sufletul lui... doar cei ce au pierdut parinti pot sti...

Va pup...

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Condoleantze Delia familiei tale!!!!
Fiti tari si Dumnezeu sa va intareasca!
Este greu sa pierzi un parinte, este mai greu cred fiind la departare si neputincios, te simti uneori vivovat sa nu erai acolo sa-i fi alaturi, etc. Eu am inca in minte telefonul si vocea fratelui meu ( el a avut misiunea ingrata) care-mi spunea de mama...
Fii alaturi de sotul tau, soacra ta si sa fiti sanatosi, asa puteti face voiajul asta nu tocmai usor.
Aveti grija de voi!
Toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Freedelia, condoleante si putere sa treceti peste pierderea suferita!
E greu sa pierzi un parinte si cand esti departe, si cand ii esti la capatai! Te intrebi tot timpul ce ai fi putut face sa nu se intample, desi uneori chiar nu ai fi putut face nimic. Cred ca neputinta e cea care doare cel mai tare. Iar bietul Coleman trece printr-un soc pentru ca nu exista niciun semn, e tare greu cand pica asa o bomba pe tine, total neasteptat. Dumnezeu sa-l odihneasca!
Tie iti doresc drum bun, sa ajungi cu bine cu fetele in State si putere sa-i stai lui coleman alaturi in momentul asta dificil!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

FREEDELIA -Condoleante ptr soacra. cred si eu ca e un soc sa-ti pierzi mama mai ales asa de la o zi la alta, din senin! Sper sa reusiti sa va reveniti repede. Nu mai adaug altceva ptr ca in situatii ca astea cuvintele nu ajuta. Iti transmit o imbratisare si va doresc forta si iubire multa sa depasiti momentul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

delia condoleante, si multa putere iti doresc, sa fi tare, si sa ajungeti cu bine in state, si inapoi acasa

o imbratisare si un de la adelina si mami ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Delia condoleatnte si multa putere sa treceti este incercarea grea

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

FREEDELIA condoleante!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Delia condoleante. Dmnezeu sa il odihneasca in pace.

Multa putere sotului tau si intregii familii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

freedelia - imi pare sincer rau

Cand te gandesti ca totul se poate narui intr-o secunda, ajungi la concluzia ca nu suntem nimic

Te gandesti ca ai familia langa tine si cand colo intr-o secunda poti sa nu mai ai unul sau mai multi.

Imi pare sincer rau. Multa putere sotului tau si copiilor, iar tie si mai multa sa ii poti sustine.

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute

Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are.
Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta.
Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Daca se gasesc doritori sa ajute, pun un link la cazul lui Mario:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167347&whichpage=1
Bietul de el are leucemie si se strag bani pentru un transplant de maduva. E un baietel atat de dulce! Off!

Mergi la inceput

Eu sunt a doua zi acasa, cu Alexia! Sambata seara a refuzat mancarea si duminica dimineata a inceput distractia: kk mai moale. Apoi kk apos si vomitat tot laptele. Nu febra, nimic altceva, dar nici mancat nimic. Am crezut ca e virus la stomac. Pana seara nu a mai vomitat si nici kk, dar dupa laptele de seara, a inceput iar cu vomitatul. Ieri era carpa, numai in bratele mele a stat, la fel ca si duminica, dimineata ne-am schimbat amandoua de 5 ori in 30 de minute! Diagnosticul m-a lasat masca: otita! Cica din cauza ei ar avea kk moale si voma. Acum e pe antibiotic, azi dimineata la 4 schimbam asternuturi si spalam pe jos in baie...Mai stau si azi cu ea acasa, sa vedem cum evolueaza situatia...

Mergi la inceput