Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (41)
Raspunsuri - Pagina 20
miki1979 spune:
amadmirat si eu poze noi pe picasa, de persi, ralukab, roxy, madutza, georgeyuli, lavi, ally, simona, alexina, catank, grasunul de mandreac care mi se pare ca aduce cu vlad cand era mic asa cu bulanasele alea si mai chelios
, simona, strumphy, alina
cred ca n-am rattat pe nimeni..
sunt toti niste dragalasi 

madutza, de unde erau pozele cu animale ? zoo sau vreo pensiune ceva ?
georgeyuli, sa va fie de bine crestinarea..andra se zice ca e tati intreaga..si cum e unanimitate de voturi trebuie sa tac din gura
doar culoarea okilor cred ca a furat-o de la maicamea ca par sa ramana verzi-cenusii..
vlad e mare si nazdravan si mai nou ne termina cu replicile, scoate niste chestii de ramai cu gura cascata..
alina, felicitari pt casuta, imi place ca aveti niste pomi mari pe acolo
eu le duc dorul aici la noi..
miki1979 spune:
madutza, nu stiu articole de specialitate dar abunda netul in astfel de sfaturi, poti da un search..eu daca nu ma insel am vazut pe la tv la diverse emisiuni..si gustul nu se duce, pt ca nu lasi sa fiarba efectiv carnea, ci doar dupa ce da primul clocot arunci apa si pui alta..grasimile si gustul ies mai tarziu, deci nu se pierd..
uite un articol...
http://www.csid.ro/video/emisiunea-csid/25-05-11-supele-de-carne-sau-legume-abunda-in-nutrienti-de-calitate-video-8285685/
si altul
http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/alimente/cum-elimini-pesticidele-din-alimente-1013006
madutza_bra spune:
multumesc miki, am sa citesc articolele. Animalele erau d ela Ferma Animalelor din comuna Pantelimon:http://www.fermaanimalelor.ro/home
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
Deea99 spune:
Alina super casa....sa aveti parte de fericire multa in ea
ce imi place ca nu ai geamuri....MARIIII...mari cat un prete..unii au crezut ca-i mai bine asa..dar nu s-au gandit si la stersul lor![]()

ce m-a facut sa ma gandesc cu compatimire la tine au fost scarile..daca le-am numarat bine sunt 7...vai de cocoasa ta cand o sa cobori carutul...eu am 4 si m-a rupt
iti dau un pont...cat ai scandura si muncitorii in zona pune-i sa iti faca o rampa din aceea ca la intrarea in banci/farmaciietc....o faci pe partea di latreal sa nu se vada fix de la intrare
eu nu am material si nici cine sa imi faca dar asa imi doresc
cat tot urc si cobor caruciorul...ba ca-i umbra ,ba ca-i soare...si cand sus pe treasa cand jos

si daca tot am fost in picasa...Miki ce frumoasa s-a facut andra...mi-a placut tare si m-a impresiuonat poza cu strabunica
era misto sa va faceti toate 4 fetele o poza...sau poate ati si facut..tu mami tau, andra si stabunica....4 generatii...daca ai asa o poza pune-o ....plsss
miki1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madutza_bra multumesc miki, am sa citesc articolele. Animalele erau d ela Ferma Animalelor din comuna Pantelimon:http://www.fermaanimalelor.ro/home Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
f interesant, nu stiam de ea..cred ca o vom vizita si noi in weekend

miki1979 spune:
| citat din mesajul lui Deea99 Alina super casa....sa aveti parte de fericire multa in ea ![]() ce imi place ca nu ai geamuri....MARIIII...mari cat un prete..unii au crezut ca-i mai bine asa..dar nu s-au gandit si la stersul lor ![]() ce m-a facut sa ma gandesc cu compatimire la tine au fost scarile..daca le-am numarat bine sunt 7...vai de cocoasa ta cand o sa cobori carutul...eu am 4 si m-a rupt iti dau un pont...cat ai scandura si muncitorii in zona pune-i sa iti faca o rampa din aceea ca la intrarea in banci/farmaciietc....o faci pe partea di latreal sa nu se vada fix de la intrare eu nu am material si nici cine sa imi faca dar asa imi doresc cat tot urc si cobor caruciorul...ba ca-i umbra ,ba ca-i soare...si cand sus pe treasa cand jos ![]() ![]() ![]() si daca tot am fost in picasa...Miki ce frumoasa s-a facut andra...mi-a placut tare si m-a impresiuonat poza cu strabunica era misto sa va faceti toate 4 fetele o poza...sau poate ati si facut..tu mami tau, andra si stabunica....4 generatii...daca ai asa o poza pune-o ....plsss ------------------------------------------------ de 2x fericita....Anna Theodora (07.03.11) si Andreea Stefania (14.12.99) |
n-am facut cum zici tu..dar cu prima ocazie o sa le propun..desi nu e bunica din partea mamei, ci a tatalui, e singura care mai e langa noi..dar nu cred ca ar deranja- o pe mama
alina06st spune:
Gata, am revenit.
Multumesc fetelor pt urarile legate de casuta
.
Miki, da, avem 2 nuci batrani chiar in spatele gardului nostru, deci nu-s ai nostri, dar profitam de ei ![]()
Deea
. Tu stii ca nu m-am gandit deloc la treaba cu carutul?
. Multam de pont, o sa-i spun sotului!
Geamuri mari n-am facut, desi mi-ar fi placut. Ne-a spus si noua un prieten care are o fabrica de termopan, ca prin geamuri si prin acoperis se duce caldura. Si ne-a sfatuit: geamuri normale si acoperis bine izolat. Asa ca am facut geamurile de 1.10 latime, dar dintr-o singura foaie, nu ca la apartament din astea care se deschid in 2 de la mijloc. Si acoperisul l-am izolat cu 2 randuri de vata.
Yasmi, Ioanna, Somleac, La Multe Lunitze pt bebei!

Lalely, ma bucur ca David a fost bine la vaccin. Ti-am spus: si Luca plange aproape inainte de fiecare somn. Desi nu facea asa... Eh, se regleaza ei.
Si eu plang de fiecare data cand merg la vreun consult cu Luca... ma cearta sotul mereu, dar nu ma pot abtine.
Eu ma duc maine pana la spital, ca-i la 3 minute de bloc, sa vad daca-l gasesc pe neonatologul lui Luca. E si pediatru. Vreau sa mi-l consulte putin si sa ii povestesc ca nu mai doarme noaptea. Sa vedem ce zice. Macar sa-mi zica daca e bine copilul, ca atunci, incet si cu rabdare, depasesc eu perioada asta. Numai sa stiu ca e bine.
Se face aproape o saptamana de cand se trezeste din ora in ora...
Puup!
Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
alina06st spune:
Mi-am adus aminte sa va intreb: bebeii vostri mai dorm si asa pe seara? Luca mai doarme mereu 30 de min daca s-a trezit sa zicem la ora 18. Il mai ia somnul pe la 19.30 sau 20 pt inca 30 de min.
Bine, nu cred sa fie asta cauza de trezire noaptea, ca asa facea si inainte, cand dormea toata noaptea...
Pisuc, cat costa suportul acela de baie? E tare interesant...
Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
simonacip spune:
hello fete.
Va multumesc tuturor de coplimente. Nu stiu dc seamana cu mine baietii...Au culorile lui Ciprian, cel mare si cel mic gura de la el, dar...in mare sunt multumita ca au luat ce era mai frumos d ela fiecare, se orienteaza puii astia...
La Multi Ani Lucas scump, vizionat poze, baiat in toata regula ce sa mai
..mami cred ca esti topita...
Strumpfi, esti tare cu caramizile...pai la ritmul in care slabesti si tu..pana vii in tara te poti orienta la mai multe caramizi, de ce nu??![]()
Alina, frumoasa casutza ai! sa traitzi fericitzi in ea!Iar puiul tau e dulcel foc in hanoracul acela alb
Mada, roxy, miki
fetele cucuietele, mici si mari
georgyiuli, lalely, sa va fie de bine vaccinurile. bine ca au trecut...
Someleac, bine ai revenit!
Alexina, frumoase poze, ce-a crescut fata acolo printre meri
Catank
scrie-ne mai des!
Fetele, v-am spus de febra lui Arsenie...ei a facut rubeola, e spuzat tot...halal dritza!!!
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui alina06st Salutare! Intru repede ca am ceva treaba. Yasmi, am pus ceva poze cu casuta. Nu le las prea mult Va pup! Mami fericita: Luca 12.04.2011 Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim! |
imi place tare mult!!! cam asa ceva ne gandim si noi! dar scarile aleaaa...mamaa.mmaaaa ce picioare frumoasa faci de la ele
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)