Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (41)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

Alina super casa....sa aveti parte de fericire multa in ea
ce imi place ca nu ai geamuri....MARIIII...mari cat un prete..unii au crezut ca-i mai bine asa..dar nu s-au gandit si la stersul lor

s-----------------------
de 2x fericita....Anna Theodora (07.03.11) si Andreea Stefania (14.12.99)

mai conteaza stersul????
eu s8unt fan geamuri....lumina..cred ca se vede asta si dupa nr de geamuri 12 geamuri ...4 usi +usa principala la o casuta micuta

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti fetele?
acum am venit de afara, este o calduraaa.... ma duc repede sa fac dus si sa o pregatim si pe Anastasia de baita

bb_yasmi ce frumos se vede dintisorul ce-mi place. este dulce tare Lucas

madutza hai ma...cum numai carnea de vita face spuma naspa? si aia de pui si aia de curcan face. cel putin mie nu-mi place. eu o oparesc 5 min, in 2 clocote acolo si apa aia cu spuma o arunc si dupa aia o pun normal la fiert si crede-ma ca are un gust.... deci gustul ramane.
mai ales puiul din comert este recomandat a se opari asa intr-un clocot. miki zice bine si pentru toxinele si hormonii din carne ca tu crezi ca este ca cea de tara? nuuu....
sunt gata bagajele? costumul de baie? sa faci poze da?

strumphitza daca vii prin Brasov te astept cu mare drag, chiar as vrea sa ne vedem la o porcarie de cappu

somleac ce frumos ca ati petrecut, mai ales cu atatia copii in jur...super cred ca au fost foarte incantati, s-au jucat...

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

madutza normal ca nu ma supar dar asa este recomandat cu carnea din comert, sa arunci apa in care o oparesti 5 min, nu mai mult. si gustul nu i se duce deloc, deloc crede-ma. uite incearca si tu

deea ce-am ras....ei ne plictisesti, clar ca nu. mie asa imi place cum povestesti, asa rad...
bine ca ai reusit si tu sa faci curatenie. dar vezi ca peste cateva zile iar se face mizerie asa ca nu te bucura prea tare

Mergi la inceput

alina06 ce casuta este foarte frumoasa si ai si terasa misto, si verdeata ...ce frumos este. s-o stapaniti sanatosi si sa va bucurati de fiecare clipa petrecuta in ea

bb_yasmi m-am uitat si l-am vazut si pe-al doilea. ce scump este cu dintisorii aia asa.

Mergi la inceput

miki sunt tare scumpi puiutii ce smecheric este Vlad, are si partenera de vacanta Andra este asa dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

am ajuns si eu acasa, epuizataaaaaaa

2 min pauza sa fac un nou capitol si apoi ma bag sa psicoata ca e 7 si ii e foame ca se maraie in patut dar poa` sa mai astept 2 min cat fac eu capitolu` nu ?

revin

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Lavi, si mie imi plac tot asa casele luminoase, cu ferestre mari...e adevarat ca stersul e mai dificil dar acum nu le-oi sterge saptamanal...de 2 ori pe an e ok...si eu le sterg cu chestie dintr-aia speciala cu coada lunga, merge rapid... Singurul aspect intr-adevar e ca se pierde caldura prin geamuri..dar acum na...
Mada, daaa, sa vii cu pozici multe multe sa avem ce admira.
roxy, sa ne bucuram acum de caldura..cat mai e...ce-o sa o mai deplang eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Capitol nou aici !

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput