Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (41)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Bb yasmi si ioanna 16 sa va traiasca puiutii.

L-am admirat pe Luca ce frumos rade, pare mult mai mare de 6 luni.

Si noi am sarbatorit-o ieri pe Ilinca, a implinit 4 luni. Are 6700 g, nu stiu cati cm, dar e o guraliva si jumatate, deosebit de vesela si prietenoasa. Au venit o gramada de copii la noi sa o sarbatoreasca pe printesa noastra, ne-am intins pana tarziu in noapte pe terasa la casuta , asa ca am ramas si am dormit acolo.

Va pup ca n-am timp, iar sunt la lucru

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Strumph, sunt superbi pantofiorii Bineinteles ca ii vreau sunt perfecti pentru rochita ei
Totusi as vrea sa-i platesc. Eu nu prea primesc nimic pt copii iar cand primesc ma simt nasol . m-as simti mai bine sa-ti dau banutii pe ei cu toate ca esti ff draguta si iti multumesc mult ca te-ai gandit sa faci cadou Catalinei

Deci daca esti draguta sa ne trimiti prin posta, cred ca masura de 6-9 luni e ceav potrivita. Iti dau pe PM adresa mea.

Iti multumesc mult de tot ca te-ai gandit la noi

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

astept adresa pe pm si ma duc sa ii cumpar de cum se trezeste piscoata si ti-i trimit azi daca mai apuc deschis la posta ca aici inchid rapid , nu e program pana seara tarziu ca in ro, daca nu luni, dar ajung in 4-5 zile ca i-am trimsi eu nepoatei din bucuresti cadou in iulie si in 4 sau 5 zile a ajuns

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

madutza ce bine suna....faci bagaje cred ca abia astepti sa te vezi plecata si ajunsa

cum sa fierbi carnea doar primele 7 zile? si apoi o pui la fiert cu legumele? eu stiu ca se fierbe separat la bebei pana mai incolo. si pentru noi eu o oparesc putin la inceput, arunc apa cu spuma aia naspa si apoi o pun la fiert si pun legumele dupa.
o sa intreb si eu.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

roxy...spuma aia "nashpa" se ia cu paleta din ciorba, nu tb sa arunci apa..acolo e tot gustul unei supe/ciorbe. iar spuma se face de la sangele care este in carne. Daca se spala bine carnea sunt mai putin sanse sa faca spuma. Oricum singura carne care face spuma"nashpa" este cea de vita.

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

nu cred ca arunca apa pt spuma care se face, ci pt toxinele din carne, indiferent de animal.. asa stiu si eu ca se recomanda mai nou, sa se arunce prima apa..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

madutza ce bine suna....faci bagaje cred ca abia astepti sa te vezi plecata si ajunsa

cum sa fierbi carnea doar primele 7 zile? si apoi o pui la fiert cu legumele? eu stiu ca se fierbe separat la bebei pana mai incolo. si pentru noi eu o oparesc putin la inceput, arunc apa cu spuma aia naspa si apoi o pun la fiert si pun legumele dupa.
o sa intreb si eu.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

roxy...spuma aia "nashpa" se ia cu paleta din ciorba, nu tb sa arunci apa..acolo e tot gustul unei supe/ciorbe. iar spuma se face de la sangele care este in carne. Daca se spala bine carnea sunt mai putin sanse sa faca spuma. Oricum singura carne care face spuma"nashpa" este cea de vita.

Poze

nu cred ca arunca apa pt spuma care se face, ci pt toxinele din carne, indiferent de animal.. asa stiu si eu ca se recomanda mai nou, sa se arunce prima apa..

mami de 2 prichindei

si nu se duce si gustul odata cu apa?
Sincer n-am mai auzit pe nimeni sa arunce apa in care fierbe carnea..fara suparare Roxy
Eu una arunc doar apa in care fierb fasolea boabe(de vre-o 3 ori) si atat.
miki, da-mi si mie un link ceva sa ma destept si eu cu noile descoperiri

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am dormit ca 2 purcelusi

multumim frumos pt complimente!

somleac nu pui si 2 vreo 2 pozici sa vad si eu casuta??? la multi ani pt ilinca!!...

noi suntem in cautare pt geaMURI...la un simplu calcul avem 12 geamuri( din care unul mic la o baie ) si 4 usi de iesiri pe terase....mica . mica dar se aduna toate...

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

hop si eu
mai dau si eu un semn, nu de alta dar ajunga la rubrica obiecte pierdute cat ede curand
daca va zic iar ca sunt tot pe graba si tot cu treaba nu-i asa ca v-am plictisit?!
dar va citesc constant de vreo cateva seri....pe la 23.30-24....cat astept sa mi se sterilizeze biberoanele....asa ca stiu totul despre voi...m-am bucurat pt lucrurile bune din viatza voastra si a bebeilor, n-au intristat vestile de boala....am vazut si pozele noi anuntate
de scris nu mai am resurse...tot sper ca o data cu inceperea scolii lui stefy sa ma mai organizez si eu
azi de ex au fost ei 2 plecat si bubulina a dormit de la 10.45-14.30h
am reusit sa fac casa luna
doamne ca ce bine a mai fost sa imi fac treaba fara sa ma impiedice cineva

Mada si eu arunc apa in care face carnea spuma.......de ani de zile....asa parca mi se pare ca puiul nu mai are miros de kimicala

despre noi hm..nu stiu cu ce sa ma laud...poate ca faptul ca fotomodela nu mai papa bine...cred ca de la dintisori..daca pana acum vreo saptamana prin piele se zareau 2 pete albe.acum are gingia de jos rosie si parca e dubla....nu avem problema decat cu lp.nu mai trage decat 100ml...ce papa la lingurita e ok...
ieri la 18h nu vroia de loc lp...i-am pus 3 cupe de cereale in el si i l-am dat la linguritza
dimineatzamanca o nectarina, o piersica sau un mar combinate cu 1/2cupa de cereale cu vanilie+1/2 cupa de lp....bea 50-60ml de ceai..apoi peste 30-40minute 60lp si adoarme

gata nu mai pot sa scriu
m-a aranjat stefy..mi-a adus-o pe sor-sa cu scoica si cum ea nu mai vrea sa stea decat in fund trebuie sa ma ridic ca altfel cade din scoica....
fara exceptii
ps...Mada concediu placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

La multe lunite bebe Lucas si RebecaSa fiti sanatosi,veseli si zambareti!

Noi am fost la pediatru azi,a facut Sebastian vaccinul..a miorlait putin la fiecare intepatura dar i-a trecut repede.Apoi a tras un pui de somn in carut la intoarcere si in parc.Am murit de cald tot impingand la carut cu 2 copii!!!

Bebe are 7kg si 68 de cm.A luat cam putin luna asta in greutate asa ca de luni incepem si noi diversificarea cu supa de legume.

Bb yasmi sa-ti traiasca feciorul cu tot cu dintisori! E un scump si o veselie de copil!!

Simona ...foarte dulce este Vlad,ai o familie foarte frumoasa..cu niste ochi minunati.Inutil sa mai spun si eu ca arati foarte bine!!!

Alexina..superba Tea printre visine!!!

Roxy..grasunica foc Anastasia!!!E o dulceata de fetita!!!

Miki foarte frumoase pozele din vacanta.Andra seamana si cu tine(sau ma insel?),are niste ochi mari foarte frumosi.Vladut e baietel mare de acum,sunt convinsa ca e mereu pus pe sotii!!!

Ioana ..Rebeca e grasunica nu gluma,are niste falcute bune de pupacit toata ziua.E scumpa foc!!!

PisucMic bine ati revenit din concediu.Frumos la Cheia.Petru e o scumpete de baietel.

Cu siguranta mi-au scapat cativa fluturasi dar ii pup pe toti ca sunt dulci ,veseli si frumosi foc!!!

Ma duc sa trag cu ochii la puii mei,ca azi chipurile dorm amndoi!!! Sa vedem si pt cat timp!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia si Sebastian!

Povestea nasterii Giuliei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Yasmipana nu imi cade copilul sa iti dau un pont
la usi nu pune yale....pune doar la cea de la usa priuncipala si la cele care dau pe terase sau balcon inchide -le din interior ca pe geamuri..cu manere doar in interior...si la exterior ca sa o poti trage dupa tine si inchide se pune o mica agatatoare sau cum sa-i zic...asa cat sa o prinzi cu degetele
sistemul pt yala si clantza dubla sunt ff scumpe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Salutare!
Intru repede ca am ceva treaba. Yasmi, am pus ceva poze cu casuta. Nu le las prea mult .
Va pup!

Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

scurt ca tre sa plec dupa buburuza la gradi...
deea asa si fac!!

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput