Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (41)
Raspunsuri - Pagina 18
strumphitza spune:
Alexino, ti-am spus ieri sa imi pastrezi si mie ceva soare prin zona pe acolo pe la tine ca sa am si eu ceva caldura si soare pe 17 sept la munte sa nu imi zgribule chilotii pe mine![]()
rochia e cam decoltata si in fata si in spate, sper sa nu am nevoie sa imi iau cojoc pe mine
dar precum in ian eram in pantofi si rochita cu bretelute si nu aveam nimic pe mine altceva si afara era frig rau, eu insarcinata si nu am patit nimic, nu oi avea nimic nici in septembrie, poate doar mi-o ingheta niste sunci de pe ici pe colo![]()
Eu astept pozicile cu balerina sa vedem cat a crescut acum ca papa cereale ?
a mea seara la culcare baga acum de cateva zile cam 180-200 ml LP, san nu ii mai dau ca nu mai vrea dupa ce da gata biberonul
san ii dau numai pe zi, de 5 ori, din 3 in 3 ore, prima masa o rae la 7 cand se trezeste , apoi 10 si tot asa mai departe
vad ca desi cu dieta si nu mai mananc asa mult ca inainte tot am laptic, cateodata strang de sfarc si iese cu presiune, odata am stropit piscoata pe fata toata, dar fara sa vreau, mi se parea ca suge in gol si voiam sa verific si cand colo era fantana arteziana
Cat despre intalnire, las ca poate noi apucam sa bem un cappucino pe-o terasa pe la munte daca nu esti in Bucuresti pe 24, dar sincer, ce stai tu asa mult acolo ? nu ti-e dor de agitatia din bucuresti? de parc si de fete?
mi eimi place la liniste si aer curat la mama, dar dupa ceva vreme incep sa ma plictisesc, imi trebuie agitatie si trafic in jur, ca de altfel nu ma simt bine ![]()
![]()
Roxy, pentru tine sigur am loc rezervat in valiza, 2 caramazi tot aduc , speciale pentru tine 
mi-a placut aia cu prostiile din cappucino
adevar graiesti, e mai bun da tot prostii are in el, mai buna o cafea simpla in care iti pui tu o lingurita de zahar
Daca te hotarasti vreodata sa vii la LOndra sigur te scot la shopping , sa iti arat ce inseamna shopping adevarat
nu ce aveti voi la Brasov ![]()
si cand vei obosi iti fac cinste cu o cafea cu lapte 
_
Happy Mummy of
Sophia Nicole (02.04.2011)
roxy_s spune:
strumphitza daa, as vrea un shopping din ala intr-o mie de magazine
iti dai seama ca la noi nu sunt asa multe.
sunt ceva magazine dar nu se compara cu alea de acolo.
asa este, mult mai buna o cafea adevarata.
deci bun...eu vin la tine la shopping si tu vii la mine la gratare la iarba verde, da? ti-ar place sigur, sigur![]()
![]()
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
bb_yasmi spune:
pun pozici noi de astazi!!! 
cu bubulica 

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui strumphitza Good morning si-o cafea ![]() Yasmi sa iti traiasca puiul , wow 6 luni , deja ? nu imi vine sa cred, imi si aduc aminte cand scriai din maternitate Azi tre` sa dai de baut si o feliuta de tort ![]() Ai grija la napolitane, ca am auzit o stire cum ca o tanti a gasit un soricel intr-o punga si nu era de jucarie ![]() ![]() _ Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011) |

si tratatia:

strumf pt tine doar muzica , o salata si o apa plata cu lamaie....

nu vreau sa te ispitesc mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
madutza_bra spune:
| citat din mesajul lui roxy_s madutza ce bine suna....faci bagaje ![]() cred ca abia astepti sa te vezi plecata si ajunsa![]() ![]() cum sa fierbi carnea doar primele 7 zile? si apoi o pui la fiert cu legumele? eu stiu ca se fierbe separat la bebei pana mai incolo. si pentru noi eu o oparesc putin la inceput, arunc apa cu spuma aia naspa si apoi o pun la fiert si pun legumele dupa. o sa intreb si eu. Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
roxy...spuma aia "nashpa" se ia cu paleta din ciorba, nu tb sa arunci apa..acolo e tot gustul unei supe/ciorbe. iar spuma se face de la sangele care este in carne. Daca se spala bine carnea sunt mai putin sanse sa faca spuma. Oricum singura carne care face spuma"nashpa" este cea de vita.

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
strumphitza spune:
madutza , mai esti pe fir?![]()
acum am venit de pe afara, am fost la mall sa ii cumpar piscoatei ceva de la mothercare si in drum spre mall am intrat untr=un magazin fain si am vazut niste super pantofiori si exact gandul la Catalina ta mi-a sarit, le-am facut poze cu telefonul dar s-ar putea sa fie si la ei pe site, nu sunt din piele, sunt din ceva material, dar finuti si draguti care cred ca s-ar potrivi la rochita de ocazie si daca spuneai parca rochita ei e alba astia sunt putin ivorii, nu al pur ariel, draguti foc si sunt asa de ocazie de purtat numai de fitze nu si pe jos
... daca te intereseaza sa vezi sa-mi spui, iti pot trimite mms pe telefon ca nu stiu unde mi-e cablu sa descarc sa iti arat pozici si as putea sa ti-i cumpar, si ii trimit cu posta care nu e scumpa deloc, si pana vii tu de la bulgari ai deja pantofiorii acasa
si apropo nu te costa nimic, e cadoul meu pentru Catalina
numa sa imi spui daca vrei 
ma apuc sa caut pe site la ei poate ii au si e mai simplu sa ii vezi pe site decat de pe un mms ca si pozele au iesit un pic blurate ca ma chinuiam sa ii tin intr-o mana si cu alta sa le fac poze ![]()
ia uite ca i-am gasit http://www.bhs.co.uk/mall/productpage.cfm/bhsstore/153554/235064
astept raspuns , sau daca vezi ceva mai interesant pe acolo pe site sa imi spui ![]()
_
Happy Mummy of
madutza_bra spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi pun pozici noi de astazi!!! ![]() cu bubulica ![]() ![]() mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011) |
ce frumos se vede dintisorul , iar Lucas e un dulce ca de fiecare data. Arata ff bine, alea 9 kg sunt f bine proportionate.
Catalina Ioana - 15.02.2011Poze
strumphitza spune:
pai mai roxy, hai ce faci mai stai pe ganduri ?
te astept la Londra la un shopping mic si la o cafea
vezi poate trec prin brasov cand revin in bucuresti de la mama si iti fac o vizita la un cappuccino de ala bun("porcarie") spaniol
pai ce, numa tu sa bei porcarii de alea ? ![]()

yasmi, ma multumesc si cu o salata amarata, asta-i viata , ce sa ii fac ? 
apropo, incap in bluzele de dinainte de sarcina 

acum 3-4 sapt in urma imi intrau numa pe gat ![]()
mai am un pic de dat jos si de la burta si intru si in blugii de dinainte de sarcina, nu ca as fi fost vreo fotomodeala si inainte de sarcina, dar face bine la moral ca macar incet incet ajung de unde am plecat, si nu vreau sa ma las cand ajung la kilele de dinainte de sarcina, vreau sa mai dau jos pe putin 15-20 kile, sa arat si eu iar ca la 18 ani 
Am vazut pozicile cu smecherul de Lucas, ce zambarest e el si ce mai pazeste sticla aia, nu care cumva sa se aproprie careva de ea ca jar mananca ![]()
pup iepurasul 
ma duc sa pap ceva de pranz ca ma roade stomacul, piscoata a adormit si pana nu se trezeste sa apuc sa mananc , dupa ce se trezeste o scot iar la aer...apropo azi am scos-o in varianta sport, i-a placut, ce sa mai, avea capu girofar, in toate directiile
vedea ea ca e schimbat , nu a mai incercat sa sara, oricum era in centuri 
revin dupa ce pap 
_
Happy Mummy of
madutza_bra spune:
Strumph, sunt superbi pantofiorii 
Bineinteles ca ii vreau
sunt perfecti pentru rochita ei
Totusi as vrea sa-i platesc. Eu nu prea primesc nimic pt copii iar cand primesc ma simt nasol
. m-as simti mai bine sa-ti dau banutii pe ei cu toate ca esti ff draguta si iti multumesc mult ca te-ai gandit sa faci cadou Catalinei 

Deci daca esti draguta sa ne trimiti prin posta, cred ca masura de 6-9 luni e ceav potrivita. Iti dau pe PM adresa mea.
Iti multumesc mult de tot ca te-ai gandit la noi 

Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
madutza_bra spune:
Simo
nu mai stiu daca ti-am spus, dar cred ca toti 3 baietii seamana cu tine
, cred ca de la tati au luat doar ochii. Arati la fel de bine cum te stiu. ma bucur ca ati iesit din Bucuresti macar putin la munte. Face bine la psihic. 

Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze

, wow 6 luni , deja ?