Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (41)
Raspunsuri - Pagina 17
ioanna16 spune:
roxy,yasmi multumim de urari!
va poftesc la o feliuta de tort 
si un pahar de suc 
ca sampania nu e recomndata de dimineata![]()
mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
strumphitza spune:
Good morning si-o cafea 
Acum am facut un espresso mic sa beau s ama trezesc ca dinmineata luam si patul dupa mine, desi aseara la 10 jumate deja sforaiam
I-am facut baita piscoatei cu 15 min mai devreme si am lasat-o mai multicel in cada sa se balaceasca cu colacul si imediat dupa bibe a depus armele
apoi eu facut dus si fuga la pijamale si in pat ca eram franta , nu stiu de ce, ca ieri nu am facut mai nimic, decat o plimbare prin ploaie![]()
Yasmi sa iti traiasca puiul
, wow 6 luni , deja ?
nu imi vine sa cred, imi si aduc aminte cand scriai din maternitate
Azi tre` sa dai de baut si o feliuta de tort 
Ai grija la napolitane, ca am auzit o stire cum ca o tanti a gasit un soricel intr-o punga si nu era de jucarie 

Ioana, sa iti traiasca si sa fie sanatoasa Rebeca
vezi tu ca sucul nu e bun, sampania e mai buna , ca e bio ![]()
nu stii tu ce-i bun, nu esti in trend ![]()
hai azi chefuiala nu smotruiala , da , s-a auzit ? 
Simona , mami cu 3 flacai , da ce slaba esti
sa nu te mai aud ca vrei sa slabesti ca ajungi sa te bata vantu ca pe roxy si nu-i a buna, tre sa car 4 caramizi in loc de 2 numa pentru roxy si loc in valiza nu am destul
ai 3 flacai super frumosi care iti seamana tare mult
madutza, gata bagajele? hai ca maine ne saluti din mers
cat despre cum l-am intalnit eu pe Nick, ehhh ...ca-n filme a fost
, poveste lunga si foarte frumoasa , ca-n "You`ve got mail" ai prins ideea? 
Ar trebui sa scriu eu odata povestea mea si a lui Nick si apoi povestea nasterii piscoatei
poate-o pun de-un film, ca viata chiar bate filmu` cateodata![]()
![]()
Pisuc , a fost bine la baita ?
astept impresii si pozici daca ai facut, asa ca pentru prima lui baita in cada mare

Lalely, trebuie sa fii tare mami, pentru puiul tau, el e mic si are nevoie de tine sa fii puternicam sa stii ca te simte si asta e un motiv in plus sa ii dai si lui putere , da ? 
nu te mai chinui sa gasesti raspuns la intrebarile despre somn, de ce nu doarme sau de ce suge asa des , asa sunt unii , mai "sucky" , carora le place sa suga, e pentru comfort mai mult
chiar aseara citeam despre asta intr-o carte despre bebei de aici scrisa de o englezoiaca, o sa isi revina el cat de curand , nu o sta agatat de tziti aia pana la 18 ani 
![]()
Leeloo, se vede poza si te asteptam la intalneala daca vrei , pe 24 sept , ora nu o stim inca si nici locatia cu precizie, dar inclin sa cred ca va fi in Cismigiu, asa-i fetelor?
Cami multa sanatate, off numa cu febra si muci te tot aud de ceva vreme, la iarna oare cum o sa fie daca vara muciti asa rau ?
putere si multa sanatate 
Azi e soare aici, duoa ziua de ieri cand a plouat tare tare, cu galeata nu asa , si azi noapte a fost frigut de s-au aburit geamurile si am simtit si eu un pic de frig la spate ca mi s-a ridicat pijamaua si maiou nu am pe mine si vara
dar plapuma am, de aia groasa de iarna si parca tot frigut... ma intreb daca nu cumva termometrele au aratat azi noapte cam 2-3 grade
na asta e acum, vine toamna, august e pe sfarsite, nu ca am fi avut o vara calduroasa 
Na ca a venit si posta intre timp si mi-a adus coletul cu port bebeul
super, abia astept sa il vad si sa il probez cu piscoata in el, dar cand o veni daddy diseara ![]()
![]()
Fug ca plange piscoata, s-a bagat intr-un colt in patut si vrea sa se intoarca pe burta si nu poate ca e ghemuita toata
si s-a frustrat ca nu stie ce si cum sa faca 
revin 
_
Happy Mummy of
Sophia Nicole (02.04.2011)
AlexinaA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ioanna16 lalely, am si eu o rugaminte...stiu ca ai scris zilele trecute ce greutate are david, dar pur si simplu nu gasesc unde...eram curioasa, pentru ca sunt apropiati de varsta el si pitica mea eu am cantarit-o pe fata, are 6.900 kg si 64 cm... eu sper ca e bine sapt viitoare mergem la dr sa facem vaccinul si sa vedem ce spune bebeii vostri sunt mancaciosi? cei nedifersificati? fata mea mananca 5 meze/zi cate 200 ml mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011) Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului. |
draguta, gogosica ta papa super bine!!
a mea are si ea 5 mese si papa intre 140 si 180 ml. acum are 6500g
eu am bagat seara si cereale si ii plac fff mult, papa in 5 min si ar mai vrea ( ii dau 150 ml apa+ cereale= 180ml lapte) dar mi-e frica sa nu-i fortez stomacelul.
deci, bravo

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)
AlexinaA spune:
| citat din mesajul lui simonacip AM pus cateva poze din singura noastra iesire din vara asta Delia, se poate, doar a doua zi si tinut la frigi. Eu jonglez mai mult cu piersica...vad ca-i place si vreau sa profit de ea acum cat este, mere va tot papa din toamna![]() edit - Cami...ooooooooof ![]() Simona, mami de baieti David, Matei si Vlad Arsenie "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
mami ce frumosi sunteti:)

tu esti

AlexinaA spune:
| citat din mesajul lui lalely07 Neata... Matinala nevoie mare azi...dar am fost cu david sa-i recoltez cateva analize...M-am ofilit pe acolo caci nu suport sa il vad ca sufera,dar ce sa facem..Mergem inainte...Printre altele i-am recoltat si hemograma sa vad daca are sau nu carente de fier cum i-a iesit la spital..si astfel stiu daca ii dau sau nu fier..Pediatra mi-a facut o schema sa ii dau fier cu vitamine parca..tb sa ma uit pe reteta... Eu nu sunt deloc tare ...si aici ar tb sa intervina Viss sa ma ia putin de mot..Nu stiu ce ma voi face la 6 luni cd tb sa merg iarasi cu David la control si sa ii fac si cistografia..Nu sunt in stare sa stau cu el fara sa plang daca ii face ceva...Offf!!! In alta ordine de idei,David nu mai adoarme decat intr-o maraiala si un plans..Tb sa staulanga el sa il mangai si sa ii bag suzi..Numai asa se calmeaza..Ma dispera maraiala asta dinainte de somn, si nu numai seara face asa..am observat ca si in parc daca vrea sa doarma nu poate singurel..tb fie sa ii bag suzi fie sa merg cu carutul..sa tot imping la carut...Oare am vreo solutie sa nu mai fie asa??Eu sa fiu de vina ca am abordat aceste tehnici??Dar nu stiam ce sa ii fac... Pisuc eu intrem de idemnizatie..Eu am depus dosarul de 7 iulie in conditiile in care dupa 13 iunie numai am postanatal...si inca nu mi-au intrat banutii..Am asteptat atat dupa actele de la munca caci altfel depuneam dosarul mai repede...Birocratia asta ne omoara... Ioanna..eu am sute de mese..nu 5.Eu ii dau inca la cerere iar strengarul meu parca este un bebelus,suge cam la 2 ore..cateodata la 3..depinde,cum are el chef!!!Oricum suge putin si des!! Acum David doarme caci l-am trezit cu analizele a 7 si nu si-a facut somnul..Eu sunt imbracata si astept sa se trezeasca si sa mergem in parc...Va pup si intru mai tarziu! Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011Doamne iti multumim pt acesta minune! |
mami nu te ingrijora
sunt sigura ca totul va fi bine si DD are grija de noi totidespre suzi, este normal sa vrea sa adoarma cu ea ca il alina si cu plimbatul carutului la fel. nu e singurul bebe care vrea plimbat in carut si care cere suzi sa faca nani. si a mea e la fel: cand e maraita si vrea nanii ii dau suzeta si adoarme, iar cand e in carut si vrea sa adoarma- plimb putin.

roxy_s spune:
acum ma uitam in album si am vazut bebelina scumpa de alexina
ce frumos sta la baita si pozele sin livada sunt super, intre merisori acolo

am vazut si puiut scump de georgyiuli
ce lungan mi se pare

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
AlexinaA spune:
strumph - a fost super cald ieri si vad ca si azi e la fel
de intalneala- ma bag daca sunt in buc, voi afla mai inclo!
felicitari pt kgg in minus
AlexinaA spune:
| citat din mesajul lui roxy_s acum ma uitam in album si am vazut bebelina scumpa de alexina ![]() ce frumos sta la baita si pozele sin livada sunt super, intre merisori acolo![]() ![]() ![]() am vazut si puiut scump de georgyiuli ![]() ce lungan mi se pare![]() ![]() Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |

multumim mami frumoasa.
incerc sa mai pun azi cateva pozici

roxy_s spune:
strumphitza asa , asa ceart-o pe simona![]()
pai ce-nseamna asta. cum sa vii tu cu 4 caramizi in carca, nu-ti ajung 2?![]()

merg sa fac supica si sa ma relaxez putin. Anastasia doarme.
imi fac si un cappuccino bun. a venit o prietena din Spania si mi-a adus o cutie de cappu din ala bun. se simte diferenta fata de astea de la noi. bine, ca tot din porcarii este facut dar sunt porcarii mai bune![]()
![]()
mai spre seara va arat ce i-a adus la Anastasia

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

de comoara
David Andrei 15.04.2011