Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (41)
Raspunsuri - Pagina 16
dyadyazuza spune:
buna seara mamici
imi pare rau ca nu prea mai am timp sa citesc tot si sa mai intru in fiecare seara cum faceam inainte, bebe meu si-a schimbat programu de seara, nu mai adoarme ca inainte la 9 acum abea adoarme pe la 11 si ii place sa stea in pat cu mine langa el sa il mangai si sa ii vb si se alinta la tztzi,si suge cu mare spor cele 2 degete mari de la ambele maini o data. il mananca tare gingiutele cand nu mai poate se repede sa ma muste de nas sau de barbie si ma mozoleste toata dar e asa scump imi vine sa il mananc.azi a papat supica din cartof, morcov si radacina de patrunjel. mi s-a parut ca a papat cu mai multa placere decat fructele, oricum e un mancacios, orice ma vede ca mananc se intinte sa ii dau si lui. in rest ce sa va mai zic,,, rade toata ziua in hohote la oricine se joaca cu el, cand e bagat in seama e ff fericit iar cand e lasat mai mult de 5 min singur icepe sa se maraie si cum vede ca se indreapta cineva inspre el incepe sa zambeasca. ia spuneti drept.. ma aseman cu o cioara asa e??
ooo iasmi ce flacau mare ai. sunt curioasa cat are si puiul meu. luni cred ca o sa ma duc sa il cantaresc si eu ca duminica face 5 luni.
srunfi ma bucur ca iti place rochia si ca ai slait atat de mult, spor in continuare. daca ai vointa slabesti asta e tot ce iti trebe crede-ma ca se poate. eu am slabit 10 kg in 3 luni dar asta inainte de a fi gravi. acum inca nu m-am apucat de dieta. astept pana face puiu 6 luni poate o sa reusesc pana atunci sa ii introduc 3 mese solide.
am vazut si eu poze noi. simona esti atat de frumoasa si slaba. daca nu as sti ca ai avut 3 nasteri as zice ca cei 3 nazdravani sunt nepoti sau verisori,
yasmi luca nu pare de 9kg arata ff bine
celelalte sper ca nu va suparati ca nu zic nimic si de pozele voastre dar sunt extenuata de oboseala si in capul meu toate informatiile sunt de-a valma. sper sa dorm bine in seara asta si creieru meu sa lucreze si sa puna totul in ordine
doamne nici nu mai gasesc literele pe tastatura, clar tre sa ma bag la somn. o sa incerc sa recuperez maine din urma
va 
nb
mamica fericita cu
de
zambaret Cristian Andrei21.03.2011
Leeloo21 spune:
hello! tare as vrea sa-mi spuneti aca se vede poza profilului meu:D
va urez o zi buna..astept date despre picassa unde pot pune poze noi..daca va intalnii cateva pe undev..ma bag si eu:D
pupici
lalely07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ioanna16 lalely, am si eu o rugaminte...stiu ca ai scris zilele trecute ce greutate are david, dar pur si simplu nu gasesc unde...eram curioasa, pentru ca sunt apropiati de varsta el si pitica mea eu am cantarit-o pe fata, are 6.900 kg si 64 cm... eu sper ca e bine sapt viitoare mergem la dr sa facem vaccinul si sa vedem ce spune bebeii vostri sunt mancaciosi? cei nedifersificati? fata mea mananca 5 meze/zi cate 200 ml mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011) Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului. |
Buna Ioanna...
David avea 7300 grame la 4 luni..cd am fost la vaccin si l-am cantarit adica saptamana asta avea 7400 frame..Nu l-a masurat si in lungime..Pup!!!
Mamica
de comoara
David Andrei 15.04.2011Doamne iti multumim pt acesta minune!
roxy_s spune:
neata fetele
am dormit ca valiza. dupa ce ieri am alergat fuga, fuga sa-mi schimb un sutien ca imi luasem unul si nu l-am mai probat si era mic. acum imi iau cu 2 masuri mai mare ca inainte. bine ca mi l-a schimbat ca asa sexos este

![]()
strumphitza cum sa nu fiu invatata cu magazinele, nu toata ziua umblu prin ele? ce crezi ca-s de pe vreun coclau si nu sunt invatata cu ele?

![]()
eram franta ca am umblat noi de colo, colo cu Anastasia dupa mine, cu plase si este o caldura la noi.... hai si colo apoi hai si colo, cand sa plecam am mai vazut ceva hai si colo...Anastasia se maraia la un moment dat ca ii era foame, era obosita . atata agitatie te oboseste de numa. nu mai imi place deloc, inainte umblam o zi intreaga si tot mai vroiam![]()
![]()
i-am luat salopetele de casa ca nu mai are decat 3 bune, sosetele, jucarii, toate frumoaseeee
si mai vroiam pantalonasi tot de casa dar n-am gasit ceva sa-mi placa asa ca mai merg eu sa caut. caut pentru in casa acum ca pentru afara are multeeee

aseara am iesit la terasa cu 2 prietene si cu Anastaisa, bineinteles. am stat la o bere(eu fara alcool![]()
) si la clatite cu inghe eu si spaghete ele ca erau nemancate. eu mancasem ca o sparta acasa, ce sa mai mananc acolo. nici nu stiam ca vor sa si mancam si m-am dus mancata![]()
a fost asa cald si bine. la noi vremea este super.
merg sa vad ce-ati mai scris.

toate mamicile.
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
lalely07 spune:
Neata...
Matinala nevoie mare azi...dar am fost cu david sa-i recoltez cateva analize...M-am ofilit pe acolo caci nu suport sa il vad ca sufera,dar ce sa facem..Mergem inainte...Printre altele i-am recoltat si hemograma sa vad daca are sau nu carente de fier cum i-a iesit la spital..si astfel stiu daca ii dau sau nu fier..Pediatra mi-a facut o schema sa ii dau fier cu vitamine parca..tb sa ma uit pe reteta...
Eu nu sunt deloc tare ...si aici ar tb sa intervina Viss sa ma ia putin de mot..Nu stiu ce ma voi face la 6 luni cd tb sa merg iarasi cu David la control si sa ii fac si cistografia..Nu sunt in stare sa stau cu el fara sa plang daca ii face ceva...Offf!!!
In alta ordine de idei,David nu mai adoarme decat intr-o maraiala si un plans..Tb sa staulanga el sa il mangai si sa ii bag suzi..Numai asa se calmeaza..Ma dispera maraiala asta dinainte de somn, si nu numai seara face asa..am observat ca si in parc daca vrea sa doarma nu poate singurel..tb fie sa ii bag suzi fie sa merg cu carutul..sa tot imping la carut...Oare am vreo solutie sa nu mai fie asa??Eu sa fiu de vina ca am abordat aceste tehnici??Dar nu stiam ce sa ii fac...
Pisuc eu intrem de idemnizatie..Eu am depus dosarul de 7 iulie in conditiile in care dupa 13 iunie numai am postanatal...si inca nu mi-au intrat banutii..Am asteptat atat dupa actele de la munca caci altfel depuneam dosarul mai repede...Birocratia asta ne omoara...
Ioanna..eu am sute de mese..nu 5.Eu ii dau inca la cerere iar strengarul meu parca este un bebelus,suge cam la 2 ore..cateodata la 3..depinde,cum are el chef!!!Oricum suge putin si des!!
Acum David doarme caci l-am trezit cu analizele a 7 si nu si-a facut somnul..Eu sunt imbracata si astept sa se trezeasca si sa mergem in parc...Va pup si intru mai tarziu!
Mamica
de comoara
David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!
ioanna16 spune:
neata!
haideti la cafeluta 

incep prin a spune la multi ani lui bebe Lucas de yasmi si piticei mele Rebeca, care astazi face 4 lunite

lalely,georgyiuly - multam frumos de raspunsuri
mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
ioanna16 spune:
lalely - hai capul sus mami, este greu sa vedem ca le se fac analize la puiuti, dar totul este spre binele lor
te pup, te imbratisez si totodata te rog sa fii mai optimista

mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
roxy_s spune:
madutza ce bine suna....faci bagaje
cred ca abia astepti sa te vezi plecata si ajunsa![]()
![]()

cum sa fierbi carnea doar primele 7 zile? si apoi o pui la fiert cu legumele? eu stiu ca se fierbe separat la bebei pana mai incolo. si pentru noi eu o oparesc putin la inceput, arunc apa cu spuma aia naspa si apoi o pun la fiert si pun legumele dupa.
o sa intreb si eu.
La multi ani! pentru bebeii dulci Lucas si Rebeca. sa fiti cumintei, sanatosi si sa cresteti mari si frumosi.

lalely nu cred ca esti tu de vina ca nu adoarme David.
sa stii ca nici Anastasia nu mai aodarme singura cum facea la inceput. seara adoarme singura dar in timupl zilei, nu. adoarme doar la titi sau legatnata in carut.
roxy_s spune:
dya ma bucur ca este un mancacios mic Cristian

simona] ce frumosi sunteti
Arsenie este asa dulceee si frumos, ce fatuca scumpa are. si tu esti o slabanoaga.ce vrei sa mai slabesti? lasa ca este bine ca macar atat ati ieit decat deloc.![]()
![]()
lalely l-am vazut si pe David cel scump
, este tare dulce si tu arati foarte bine

si Anastasia tot cam la 2-2,5 ore suge ziua. ii dau de cate ori vrea.
bb_yasmi spune:
buna dimi
la multi ani pt juniorul meu scump!!!
ioana la multi ani pt micuta rebecca!!
multumim ca ti-ai adus aminte si de noi!!! 

mada tot asa stiu si eu cu ciorba/supa de carne.zilele astea ii voi face ca si pt noi si ii scot separat inainte sa pun condimentele!
simo
voinicul arsenie!!
delia si eu tin borcanasul de pe o zi pe alta! dar nu mai mult!
bubu meu doarme ca valiza'n gara....de aseara de la 21 pana azi dimi la 8 ![]()
![]()

iar acum da iarasi semne ca vrea nani
iar la pranz mai 'topeste" un somn de 3-4 ore ![]()

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)