Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (41)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Buna dimineata!

miki, sanatate multa. Persevereaza la Andra cu mancarica, pt ca se stranba ca nu cunoaste gustul, nu ca nu-i place si dureaza putin pana isi da seama cum sa inghita. Diversificarea odata inceputa nu tb intrerupta. aaa..si Catalinei nu i-au plkacut sucurile simple, de cand i-am dat piure a mancat fff bine. Sucurile ii curgeau imediat din gurita
Cum mai e caputul lui Vlad acum? S-a lovit rau?

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

diversificarea daca nu merge se intrerupe, nu se forteaza copilul si se reia dupa cateva zile -o saptamana..eu asa stiu si asa mi-a recomandat de fapt pediatrul.

sunt sigura ca nu-i vorba de gust, ci de lingurita..cum povesteam, am testat-o cu lapte praf dat la lingurita si se stramba de numa desi e preferatul ei..deci nu gustul e problema..cand i-am dat in trecut sa linga piersica/mar nu-i mai dadea drumul la bucata ce-o mai lingea..deci ca si gust ii place..

cu sucul desi eu nu sunt fan, l;ui vlad nu i-am dat deloc sucuri, am preferat sa manance fructele cu totul, am insistat la ea pt ca pulpa nu o vrea deloc, isi face greata si mai ca vomita..si uite ca pana la urma a fost primul care l-a acceptat cat de cat..dupa suc azi i-am dat si putina pulpa si mi-l da afara, plimba limbuta prin toata gua si nu se lasa pana nu-l da afara tot si se strambaaa..dar o sa mai insist..eventual si cu alt fruct..

capul lui vlad e bine, el uitase deja de a doua zi, se catara exact din locul de unde cazuse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mada..de cand incepi sa ii dai la cata ciorbica/supica de carne+legume????

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Ahh asa da doamnelor ... ia treceti la raport restu care nu ati mai scris de mult

Madutza avea sa te dau la disparuti ca nu ai mai scris de mult , de vreo cateva zile si stiam ca inca nu ai plecat in concediu la bulgari deci ma gandeam eu, tre` safie iar singura acasa numa cu sotu si piticii in vacata la bunici Ma buucr ca si-a gasit finuta rochie si pantofi, pe cat e nunta ? i-ai gasit pantofiori Catalinei?? vazusem eu in weekend niste pantofiori super draguti pentru ocazie si nu scumpi , cred ca 8 lire erau , la next parca sau Debenhams, nu mai retin.... ca tot spuneai ca nu vrei sa dai mult ca o sa ii poarte numai atunci la nunta de fitza si nu o sa ii foloseasca mai mult, daca nunat e dupa ce vine u in tara , adica pe 11 as putea sa iti iau ceva , daca vrei, sa caut link sa iti arat daca gasesc si te intereseaza spor la bagajit, dar mai e pana pleci nu? sapt viitoare parca pe 22 daca retin bine?

Miki ma bucur ca sunteti bine si Andra a inceput sa pape si sa ii placa cu lingurita pozici din concediu ne arati ?

Yasmi, pe unde imi tot umbli, dimineata ti-am dus dorul

Ioana , sa iti trimit si de la mine niste haine sa le calci ? eu asa de lenesa ma simt de nu ma recunosc, dupa ce se trezeste piscotel o luam la pas afara, plimbare pana sus in deal ca nu mai tine smecheria, deja clocesc de prea mult timp in casa

Raluka, ce spui , ne vedem in cartier cand vin in Bucuresti ?

Fetele, eu am mai scris acum cateva zile in urma cand intreba madutza de intalneala cand ajung, am spus ca mi-ar placea si o sa fac tot posibilul sa ne vedem, desi 2 sapt nu-mi ajung sa vad si sa ma intalnesc cu toata lumea, spun de familia mea ca din astea 2 sapt numai vreo 4-5 zile o sa apuc sa stau la ai mei acasa , abia astept oricum, dar spuneam ca o sa ma intorc inapoi in bucuresti vineri pe 23 sept si o sa stau 2 nopti la un hotel in bucuresti sa pot sa ma vad cu voi samabata pe 24 sept ca duminica pe 25 sept zbor inapoi spre Londra? Eu spuneam sa fie un loc mai in centru sa ajunga mai multa lume, nu sa fie intr-un anume cartier, sa nu favorizam/defavorizam unele mamici care stau mai departe /aproape de respectivul punct....asa daca de exemplu ne vedem in Cismigiu, toata lumea o sa aiba de calatorit un pic sper ca nu e o mare problema, dar tare mi-ar place sa ne vedem cat mai multe mamici si bebici , sa ocupam o alee intr-un parc Voi ce spuneti ?

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Eu sunt pentru Cismigiu pe 24 septembrie - sper sa fie vreme buna!!! Ce dragut va fi sa ne cunoastem!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ralukab

Mai am o nelamurire. Eu am abonament la Medicover pentru toata familia. Pediatra de acolo la care am fost ieri mi-a zis ca ei recomanda fier la toti bebeii peste 6 luni pentru profilaxia anemiei feriprive. Mi se pare o mare tampenie, mai ales ca nu imi recomanda o analiza de sange, pur si simplu asa recomanda ei tuturor bebelusilor - sper ca am inteles bine.

Ati mai auzit de asa ceva? Eu nu as vrea sa dau, dar sunt curioasa daca mai sunt si alte mamici care stiu ceva legat de subiect. Inca nu mi-a dat recomandarea, ce si cat sa dau, imi spune cand facem vaccinul de 6 luni.

Mami de Vlad, 21.02.2011

Raluca draga, da, si mie mi-a spus pediatra ca fierul din alimentatia bebelusilor nu ajunge dupa 6 luni si este nevoie de supliment de fier. Este intr-adevar profilactic, nu are legatra cu analizele din acel moment, ele pot fi bune, dar fara fier hemoglobina si fierul din organism pot "ramane in urma"...

Pisuc Mic

Mergi la inceput

Strumpfi, multumesc mult pentru suportul de cadita - ma duc si eu zilele astea la Mothercare sa ma uit, arata bine suportul asta! Noi avem unul tip sezlong de la Carrefour care a fost ideal pana acum dar... i-a ramas mic

Pisuc Mic

Mergi la inceput

Noi am stat afara azi vreo 2 ore si ceva, a fost atat de racoare si placut o adevarata zi de toamna placuta; a dormit Petru 2 ore, o minunatie...
Abia astept sa mai iesim si seara, dar iesim mai repede, pe la 6, ca de la 8 se trateaza parcul anti-tantari!
Fug ca ma cheama Petru la masa

Pisuc Mic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Strumpfi, multumesc mult pentru suportul de cadita - ma duc si eu zilele astea la Mothercare sa ma uit, arata bine suportul asta! Noi avem unul tip sezlong de la Carrefour care a fost ideal pana acum dar... i-a ramas mic

Pisuc Mic

si eu am ochit unul la mothecare, e ca un suport in forma de T in fata ( ca la leaganele de bebe din parc) si cu salteluta anti alunecare jos, din cauciuc..la vlad am avut din acela de plastic in care il bagai, era de jur imprejur, numa ca e f mare si dur..asta de l-am vazut acum mi se pare super mai ales ca pot sa-i pun pe amandoi in cada sa se balaceasca..

Mergi la inceput

am pus ceva poze din concediu, desi jumate din el a fost compromis si nu prea ne-a ars de poze..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna fetele!

La noi e canicula..ieri am calcat,azi fac mancare,ce mai o bucurie!!!Daca n-ar fi sotul si Giulia as manca doar salate,dar de unde lor le trebuie mancare gatita!!!

Giulia doarme, pe Sebastian l-a trezit kkciala..asa ca imi tine companie.L-am pus in scaunul de masa,lasat mai pe spate si suntem amandoi bucurosi..eu ca nu iltin in brate ,el ca sta in fundulet!!!!Poate il ia somnul pana se trezeste sora-sa sa ma bucur de un pic de singuratate.

Yasmi...eu iaurtul il dau la temp.camerei!Ori il scot dinainte il las sa se incalzeasca in voie.

Lalely felicitari pentru David grasunel!!!

Strumphule...am vazut pozele cu tine si Sophia la varsta "fragede"...si are ceva si de la tine,dar predomina gena sotului(si a soacrei)!!!

Miki ..sanatate multa si sa va puneti pe picioare repede.Andra ta cu mancarea e ca Giulia,am dus o lupta cu ea sa accepte mancarea solida pana la un an cand a avut destui dinti sa manace singura direct bucatele ..pasatul a fost o tragedie.Sper ca acum sa am mai mult noroc!!!

recuperez ca sunt cu cateva pagini in urma!!!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia si Sebastian!

Povestea nasterii Giuliei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

salutare feteleeeeeee

nu am mai intrat caci am avut f multi musafiri
azi sunt ceva mai libera dar necajita ca petrei nu i-au trecut mucii
si dupa o saptamana de stare subfebrila azi a facut febra
offfffffffffff
si suntem pe antitermice
sa vedem cum ne descurcam
si ii pun si picaturi de colargol sa ii usuce mucisorii