Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (41)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mada ti-as ura spor la facut bagaje....dar nu cred ca e nevoie....sunt sigura ca ai un sporrrr,,,,,,
si noi vrem sa mai mergem intr-un wk pe undeva....

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralukab spune:

Ce vreme urata e afara. Nu ploua dar e mult prea innourat ca sa iesim afara. Acum a adormit Vladut. Ma duc sa pragatesc si eu legumele. Azi avem in meniu piure de cartof dulce cu dovlecel.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

ralu pai iarna papi portocale/banane/mere .eu am pus la conge pt o tarta/chec visine si caise dar doar cate 2 pungute

lalely ce scumpic e david!!! iar tu arati fff bine. ai vazut ca s a dus si burtik>>>???

Doar atat? Eu am zis ca piersicile si caisele astea din compot o sa i le dau amestecate cu branza da vaci sau cu iaurt. Si prune vreau sa am pentru cazurile cand se constipa. Acum, la inceputul diversificarii, m-au ajutat mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

....kiwi....grapefruit....si care mai sunt atunci. noi de obicei consumam fructele care sunt de sezon. nu suntem nici fan compoturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

yasmi, pozele cu balene nu se fac publice ca se sperie copii si au cosmaruri hai ca m-ai vazut acum vreo 2-3 sapt in urma in poze cand eram la mare si eram grasa si frumoasa ce crezi tu ca daca am slabit 7 kile se vede mare diferenta ? nuuuuuuu...nu se vede ca la cat de multeeeeeeeeee kile am eu, tre sa dau jos ep putin 25-30 ca sa se vada ceva acolo deci mai asteapta pana mai incolo, in sept, la nunta cred ...dupa cand o sa va arat poze de atunci pana atunci incerc in astea cateva sapt cate au mai ramas sa mai imi tin poftele in frau si sa nu dau iama in dulciuri si fainoase , ca numa croissante si placinte unguresti visez de vreo cateva zile si imi dau singura peste mana cand trec pe langa patiserii

Raluka, eu pe 11 seara ajuns tarziu pe Otopeni , dar luni pe 12 poate ajung pe seara in berceni sa o vad pe Doamna Vali, fosta proprietara , sper ... macar acolo juma de ora cu ea si vreo ora cu tine si Vladut la o plimbare mica, asta daca mergi la nunta si nu ajungi pe 24 Eu nu pun nimic la congelator ca aici gasesti de cumparat la supermarket orice iti pofteste inima, bani sa ai fructele le importa de pe unde e sezon, Chile, Argentina, Mexic... africa de sud, australia ... mereu vad pe cutiile cu fructe si legume tot felul de tari de provenienta , deci nu imi bat capul....mai tineti minte asta iarna cand imi faceam eu zacusca proaspata ?

Piscoata mea doarme, eu o astept sa se trezeasca sa iesim la o plimbare mai lunga sus in deal...sa mai miste mami fundu asta mare si pe donsoara o pun azi in stroller, sa o leg cu centurile ca asa nu se mai poate, mi-e frica sa ma uit pe-un raft in magazin ca mi-e ca o sa o culeg de pe jos mai ales dupa cate incercari a avut ea fata ieri, era fortoasa nu gluma

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Da, nici eu nu ma omoram cu provizii pentru iarna pana anul asta. Si nici nu pun la pastrat chestii pe care le pot gasi si iarna in supermarket sau in piata. Am pus cate ceva din gradina la congelator pentru Vladut. In general eu nu cumpar iarna fructe usor perisabile, de-asta ziceam ca am facut cateva borcane de compot cu fructe din gradina. De exemplu o sa ii dau la iarna lui Vladut pere din supermarket dar nu cred ca ii voi da piersici sau prune.

Mergi la inceput

Citat:

la noi e o vrreme super!!!!! noi azi avem in meniu: spanac+cartof dulce+dovlecel+carnita de vita.

Super! In cateva zile vreau sa introduc si eu carnea.

Mergi la inceput

Mai am o nelamurire. Eu am abonament la Medicover pentru toata familia. Pediatra de acolo la care am fost ieri mi-a zis ca ei recomanda fier la toti bebeii peste 6 luni pentru profilaxia anemiei feriprive. Mi se pare o mare tampenie, mai ales ca nu imi recomanda o analiza de sange, pur si simplu asa recomanda ei tuturor bebelusilor - sper ca am inteles bine.

Ati mai auzit de asa ceva? Eu nu as vrea sa dau, dar sunt curioasa daca mai sunt si alte mamici care stiu ceva legat de subiect. Inca nu mi-a dat recomandarea, ce si cat sa dau, imi spune cand facem vaccinul de 6 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralukab

Citat:

ralu pai iarna papi portocale/banane/mere .eu am pus la conge pt o tarta/chec visine si caise dar doar cate 2 pungute

lalely ce scumpic e david!!! iar tu arati fff bine. ai vazut ca s a dus si burtik>>>???

Doar atat? Eu am zis ca piersicile si caisele astea din compot o sa i le dau amestecate cu branza da vaci sau cu iaurt. Si prune vreau sa am pentru cazurile cand se constipa. Acum, la inceputul diversificarii, m-au ajutat mult.

Mami de Vlad, 21.02.2011

prune se gasesc iarna din acelea uscate..se tin de seara intr-un pahar cu apa si dimineata se bea sucul care se face..efect garantat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralukab

Mai am o nelamurire. Eu am abonament la Medicover pentru toata familia. Pediatra de acolo la care am fost ieri mi-a zis ca ei recomanda fier la toti bebeii peste 6 luni pentru profilaxia anemiei feriprive. Mi se pare o mare tampenie, mai ales ca nu imi recomanda o analiza de sange, pur si simplu asa recomanda ei tuturor bebelusilor - sper ca am inteles bine.

Ati mai auzit de asa ceva? Eu nu as vrea sa dau, dar sunt curioasa daca mai sunt si alte mamici care stiu ceva legat de subiect. Inca nu mi-a dat recomandarea, ce si cat sa dau, imi spune cand facem vaccinul de 6 luni.

Mami de Vlad, 21.02.2011

da, si mie mi-a dat..acum daca bebe e mancacios si papa deja ou/carnita/legume cu frunze verzi/fructe rosu inchis - sucul de rodii e extraordinar..poate sa-si ia din alimentatie..dar daca la 6 luni cum suntem noi nu papam mai nimic si mama mai are si o anemie mare de fier, eu i-am dat profilactic..am inceput cu o picatura/zi si am crescut pana la 6 picaturi/zi si asta e ratia zilnica..

Mergi la inceput