Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (41)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralukab spune:

Multumim tuturor de aprecieri. Si eu am vazut multe poze noi in Picassa. Numai bebei mari si frumosi avem

Mada, multumesc de raspuns, azi am verificat iar contul si mi-au intrat toti banii pana in iulie, inclusiv. Nu am primit nicio decizie dar nici nu prea am stat pe-acasa vara asta ... nu mai conteaza, am banii in cont
lalely, eu azi am primit banii, nu stiu daca depinde data de plata in functie de judet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Buna dimineata!

Ieri am dus copii dimineata la mama (m-am cam invatat..) si am umblat toata ziua, dar a fost un succes. Fina a gasit si rochie care sa-i vina perefect si pantofi . A probat o groaza de rochii si ma uitam cat de urat sunt finisate mare parte din ele

yasmi, mai sunt "oamenii cu gaurile"? La mine azi e prima zi linistita de la inceputul anului.... S-a construit langa noi un bloc de 4 etaje, si s-a renovat un altul, plus modernizarea retelei de apa, deci a fost un zgomot continuu...acum nu-mi vine sa cred ce liniste este.
Ce frumos ca lucas o ia de-a busilea. Cu manutele cum sta? ca a mea cand face miscari din astea tine manutele zici ca e avion si clar nu poate inainta. Tb sa mai lucreze la manute Cum mai sunt dintisorii? il mai doare ceva?

de 1 ora tot scriu la mesajul asta...

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

ce te invidiez mami vreau si eu o noapte'n 2 mai speciala asa ....
Lucas e bine. m a speriat atunci cu maraiala lui si era asa necajit dar acum e ca'nainte . multumesc frumos pt sms.
nu, nu o ia de-a busilea...doar pregateste terenul ca si cata la fel face si el, uneori isi tine manutele sub el, piciorusele le baga sub el cu genunchi la burta si se impinge de picioruse..alteori sta cu manutele "avion"
daaaaa isi pun oameni centrala in apartamente...mai sunt vreo 3

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

lalely eu in 10 primesc alocatia+indemnizatia.

merg sa pregatesc papa (ca bubu doarme) ca sa o pun la facut pe la 15-16...apoi revin sa citesc ultimele 2 pagini!

mamicile de bb2,3 intrebam ieri....iaurtul il dau la temperatura camerei, nu??? ca doar nu il incalzesc

revin...

Mergi la inceput

Revin ...

Yasmi, asa zic si eu, e clar ca va merge repede de-a busilea. Deja face progrese de la o zi la alta.
Roxy, da e alaptat exclusiv deci e OK greutatea si din punctul meu de vedere. Ma streseaza insa ca peste tot pe unde merg vin mamicile sa il gadile si sa se bage in seama: "Vaaaai, ce bebe mic! Cat are?" Cand le zic ca aproape 6 luni nu prea le vine sa creada.
Strumphy, mai multe emotii am pentru cresa decat pt servici. Sper sa se adapteze bine Vladut. La servici deja particip online sau telefonic la meeting-uri ca sa fiu up-to-date cu ce se intampla in proiect. Apropo de meeting-uri, majoritatea au loc cu Vladut in brate ... el sta cuminte si imi jumuleste florile si portocalul. Trebuie sa cer bonus sa imi cumpar un portocal nou
Pisuc, vroiam sa incepem cresa de luni dar daca a fost bolnavior Vladut am amanat un pic vaccinul de 6 luni si analizele pentru dosarul de cresa. Ieri am luat exudate, azi am dus probe pt. coprocultura si ex. coproparazitologic si am inteles ca dureaza vreo 4-5 zile lucratoare. Daca e ok bebe si nu mai face febra maine facem si vaccinul si sper sa mearga de la jumatatea saptamanii viitoare la cresa.

Mergi la inceput

strumf,ioana, pisuc,roxy

mada, ai mare dreptate....copilul simte e de 'rasfat" si iasminuta mea la buni doarme cu ea si acasa doarme singura in camera ei. nu s a pus problema niciodata sa doarma si acasa in pat cu noi.

strumf....ma bucur sa te vad asa ambitionata!! sper sa te tina!! arati si la ochiul meu o pozica cu tine????Lucas e pasionat de tastaturi, telefoane, telecomenzi....cand le vede nu il mai pot tine pe loc ce agitat e

la multi ani sarbatoritilor de astazi maria de happy si sebastian de lauriciu!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Ahh asa da doamnelor ... ia treceti la raport restu care nu ati mai scris de mult

Madutza avea sa te dau la disparuti ca nu ai mai scris de mult , de vreo cateva zile si stiam ca inca nu ai plecat in concediu la bulgari deci ma gandeam eu, tre` safie iar singura acasa numa cu sotu si piticii in vacata la bunici Ma buucr ca si-a gasit finuta rochie si pantofi, pe cat e nunta ? i-ai gasit pantofiori Catalinei?? vazusem eu in weekend niste pantofiori super draguti pentru ocazie si nu scumpi , cred ca 8 lire erau , la next parca sau Debenhams, nu mai retin.... ca tot spuneai ca nu vrei sa dai mult ca o sa ii poarte numai atunci la nunta de fitza si nu o sa ii foloseasca mai mult, daca nunat e dupa ce vine u in tara , adica pe 11 as putea sa iti iau ceva , daca vrei, sa caut link sa iti arat daca gasesc si te intereseaza spor la bagajit, dar mai e pana pleci nu? sapt viitoare parca pe 22 daca retin bine?

Miki ma bucur ca sunteti bine si Andra a inceput sa pape si sa ii placa cu lingurita pozici din concediu ne arati ?

Yasmi, pe unde imi tot umbli, dimineata ti-am dus dorul

Ioana , sa iti trimit si de la mine niste haine sa le calci ? eu asa de lenesa ma simt de nu ma recunosc, dupa ce se trezeste piscotel o luam la pas afara, plimbare pana sus in deal ca nu mai tine smecheria, deja clocesc de prea mult timp in casa

Raluka, ce spui , ne vedem in cartier cand vin in Bucuresti ?

Fetele, eu am mai scris acum cateva zile in urma cand intreba madutza de intalneala cand ajung, am spus ca mi-ar placea si o sa fac tot posibilul sa ne vedem, desi 2 sapt nu-mi ajung sa vad si sa ma intalnesc cu toata lumea, spun de familia mea ca din astea 2 sapt numai vreo 4-5 zile o sa apuc sa stau la ai mei acasa , abia astept oricum, dar spuneam ca o sa ma intorc inapoi in bucuresti vineri pe 23 sept si o sa stau 2 nopti la un hotel in bucuresti sa pot sa ma vad cu voi samabata pe 24 sept ca duminica pe 25 sept zbor inapoi spre Londra? Eu spuneam sa fie un loc mai in centru sa ajunga mai multa lume, nu sa fie intr-un anume cartier, sa nu favorizam/defavorizam unele mamici care stau mai departe /aproape de respectivul punct....asa daca de exemplu ne vedem in Cismigiu, toata lumea o sa aiba de calatorit un pic sper ca nu e o mare problema, dar tare mi-ar place sa ne vedem cat mai multe mamici si bebici , sa ocupam o alee intr-un parc Voi ce spuneti ?

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Si pentru ca tot ziceati pe aici ce puneti la congelator pentru iarna, nu uitati de fructe. Eu am facut compot de caise si de piersici cu fff putin zahar, cam o lingurita la un borcan de 800ml. Vreau sa fac si compot de prune tot asa pt bebe. Mie mi se par mai periculoase fructele iarna decat legumele. In sensul ca daca legumele cresc in sera le poti avea si iarna, dar fructele e clar ca sunt tratate ca sa reziste mai mult. Asta e parerea mea. Am pus si eu la congelator cateva pungute de pastai si dovlecei si o sa mai pun vinete si ardei copti.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Yasmi, pe unde imi tot umbli, dimineata ti-am dus dorul

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

pe afar' cu juniorul....iar acum trimit ceva cereri de oferta pt geamuri/rulouri
iar dupa masa vreau sa imi scot domn'soara la un mic shoping apoi sa mancam impreuna in oras asa intre fete

Mergi la inceput

ralu pai iarna papi portocale/banane/mere .eu am pus la conge pt o tarta/chec visine si caise dar doar cate 2 pungute

lalely ce scumpic e david!!! iar tu arati fff bine. ai vazut ca s a dus si burtik>>>???

Mergi la inceput

Da, Strumphy, ne vedem in cartier. Pe 24 nu stiu daca o sa fiu in Bucuresti, ar trebui sa mergem la o nunta in Constanta, dar nu ne-am hotarat sigur.

Mergi la inceput