Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (41)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

leeloo te asteptam mai des. ma bucur ca sunteti bine, mai ales puiutii mici si dulci

scrish si eu cred ca ma gandeam tot timpul la Anastasia daca plecam asa ca tine. nu stiu de fapt, daca as pleca asa
luna viitoare avem iar nunta si o las cu ai mei. iar o sa ma gandesc la ea tot timpul
iti zic de pe acum distractie placuta la nunta, sa aveti o zi super, sa fiti cei mai frumosi nasici si sunt sigura ca o sa arati beton

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Neata si de la noi!!!

Stam in casa pt ca ploua..David doarme si eu butonez...Am o stare aiurea..of vremea asta!!!

Nu a facut inca febra de la vaccin..mai ii iau temperatura mai incolo..

Fetelor cam in ce zi se baga idemnizatia???Sa mai verific si eu cardul....

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

neata fete dragi

yasmi - sa-ti traiasca juniorul.e baiat mare, ce sa mai zicem...

miki - pup si sanatate multa, sa va treaca repede.ce mai face nepotica?

ralukab - felicitari pentru dintisori

pisuc - ma bucur ca v-ati simtit bine si felicitari pentru progresele facuta;multumim pentru aprecieri

alina06 - harnicuta, harnicuta...mmm....buni ardeii copti

lalely - pup micutul curajos. ma bucur ca ati trecut cu bine de vaccin si nu a plans;saptamana viitoare trebuie sa merg si eu cu fata la vaccin

scrish - ma bucur ca v-ati simtit bine in vacanta si de pe acum distractie placuta sambata

leeloo - bine ai revenit si felicitari pentru progresele facute si diversificare

roxy - ce ai cumparat frumos?

strumph- am uitat sa te intreb.cum mai e sophia cu bubitele.au trecut?

mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata

Ce fac fetele ? Vad ca ploua pe la voi , si aici nu mai are mult pana o toarna , ca deh, english weather Tot nu am apucat sa ii port toate hainutele de vara ale piscoatei, mai speram poate poate mai prind cateva zile de cald macar odata sa le port si restu, ca m-as multumi, dar vad ca soarele nu binevoieste si apara mai des si mai mult , deh asta e.... la anu poate prin tarile calde alte hainute de vara , pana atunci stam in pantaloni si cardigan

Piscoata mea e in patut si s-a invartit la 360 grade fata de cum am pus-o si isi tot baga piciorusele printre zabrelele patutului si se amuza tare cand mai impinge cate o jucarie afara din patut...eu de acum tre sa ma pun pe burta sa i le culeg de sub patut , sa vedem daca el ajung , daca nu tre sa caut ceva sa le agat sa le scot, altfel nu am cum ca e patul in colt si numa pe burta ca-n armata sau sa le agat cu un bat lung ceva, cu o coada de matura

Ieri avea sa imi sara de cateva ori din landou numa bine m-am intors cateva secunde sa ma uit pe raft la una alta si ea deja scosese picioarele afara si se impingea din funs si cu manutele se aburca de lateralele landoului am inlemnit cand am vazut-o si am decretat, de azi o pun in stroller, nu mai merge smecheria, trebuie sa ii pun centuri si precum la landou nu am, o pun la varianta sport, o sa o scot din pungi ca e inca sus in mansarda impachetata, si copertina de ploaie sa i-o pun in cosul carutului sa o am mereu cu mine ca aici nu se stie cand trece cate un norisor de ploaie si o toarna asa din senin,deci sa fim pregatiti

Ma duc sa imi termin cafeluta si sa pap cerealele mele si revin cu raspunsurile ce sunt datoare de ieri

O zi buna va doresc

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

neata!
va servesc si eu cu o cafeluta buna,buna!
bebelina doarme dusa ( somnicul de dimineata) si eu mai stau putin pe net si apoi vreau sa citesc o carte de diversificare. ieri i-am dat 2 lingurite de suc de nectarine din copac si tare se mai lingea pe botic

tati vine din Buc maine seara cu trenul si cu vaccinul in lada frigorifica. am zis ca daca tot e gratis de la medicul meu de fam din Buc sa nu mai dau alti bani aici pe altul. i-am dat instructiuni clare de transport si luni facem si noi vaccinul de 4 luni.
tin minte ca data trecuta ara agitata si maraita si i-am dat panadol si s-a calmat si nu a facut nici febra.voi face asa si acum.

aici azi e o vreme f frumoasa ma gandesc sa fac si putina plaja azi.

scrish- distractie placuta la nunta! sunt sigura ca vei fi o nasica tare frumoasa!
strumpf- eu am un port bebe de la infantino.l-am luat din USA cu 14$ este f bun si practic-nu te doare spatele!

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Lenese sunteti si azi, nu mai scrie nimeni nimic... ori v-ati bagat toate la nani daca ploua ?

Eu am pus piscoata la nani, sa vedem cat o tine ca parca vad ca nu doarme mai mult de 30-40 min afara vremea e cam aiurea, poate iesim mai tarziu daca nu o ploua, daca nu stam in casa si ne jucam

Yasmi, ma intrebai de rochie, pai e frumoasa dar e foarte larga pe mine in zona pieptului si la spate sta aiurea dar bretelele sunt cam largi, daca le scurtez un pic si ajustez un pic la spate o sa stea perfect dar mai astept pana o ajustez pentru ca deja am dat jos 7 kg in 3 sapt si poate mai scap de macar 4-5 pana la nunta si sper sa nu le pun la loc in alea 2 sapt cat o sa stau in ro dar la cate vreau eu sa mananc sau macar sa gust cat o sa fiu in ro, sigur o sa pun la loc pe putin 2-3 kile , asta-i sigur L-am vazut pe Lucas calculatoristu si zici ca nu a prins hobby ul lui tati ?

Persi, azi cu cine ti=ai mai baut cafeluta? eu tot singura, ce mi-as dori sa o beau pe o terasa undeva cu multe prietene, sa stam si noi la o brfa mica, o tigara care fumeaza, desi de cand m-am lasat nu mai suport deloc fumul, pe strada cand dau de cate unul care fumeaza imi tin respiratia pana trec ca mi se pare bleahhh si cand te gandesti ca am fumat cate 20-30 tigari pe zi acum un an si un pic, parca nu ma recunosc

Somleac, imi pare rau ca nu ati terminat casuta, ce oameni neseriosi, trebuie neaparat sa te tii de fundu lor sa faca treaba si s-o faca bine eu va doresc sa rezolvati cat mai curand cu casuta si sa va mutati pozici cu Ilincuta si restul copilasilor de prin peregrinarile voastre pe la munte/stranduri nu ne arati ?

MIki, azi cum mai esti? ai schimbat tratamentul? sper ca Vlad nu e mai rau decat ieri si Andra mica nu a luat microbul de la voi Multa santate la toti

Raluka, felicitari pentru concediu frumos si cei 2 dintisori capatati, dar si pentru fortozul de Vladut , cum face el flotari acolo ce scump e si ce viteaz acusi o sa il cauti prin casa ca nu stii pe unde s-a bagat Bafta cu cresa si sa nu mai faca febra ,sa aiba o acomodare usoara si tie la fel la munca, se cam aproprie termenul, ai emotii ? suna aiurea stiu, intrebare de 2 lei si la mine

Pisuc, o saintru sa iti redimenzionez pozele, acum numai l-am admirat pe Petru frumosul si pe cei 2 parinti indragostiti de puiul lor se pare ca ati avut un concediu minunat, ma bucur mult POrt bebe a dat comanda luni Nick de pe amazon, a luat un Baby Bjorn Active, a dat 70 lire si protectie de ploaie si vant/frig si pe aia cred ca a mai dat 20 lire, cam mult in total, scumput dar macar cand mai mergem noi pe undeva unde avem de urcat dealuri si multe scari, de obicei castele/palate, o sa ne fie de folos ca nu o mai caram in maini ca ne rupe de spate grasuna cat despre supor, pai i-am luat unul simplu de tot de la mothercare, de 15 lire, care zice ca e pana la 6 luni, am sa ii iau scaunel special dupa ce o sta in fundulet ... am vazut unul dragut tare la vreo 30lire si care are si covor de ala special sa nu alunece bebe in baie si scaunelul e incorporat si se pot juca in voie in cada. Aseara i-am facut baita in scaunel, mai bine spusn , intai i-am umplut cada ochi si am lasat-o sa se balacesca cu colacelul vreo 15 min si apoi am dat drumul la apa sa se scurga si i-am pus suportul si am pus-o acolo sa stea, apa ramasese putina numai cat sa ii ajunga pana pe pipet sa nu ii intre in gurita sau urechi si i-a placut, statea fata mea relaxata ca la plaja, am sapunit-o bine acolo si iar nu scotea nici un sunet , ii pacea tare....deci succes total si cu suportul Nick zice ca am numai idei bune ca eu am venit cu ideea sa luam colac, sa ii cumparam fetii suport si de port bebe sa nu o mai caram in maini la fel, pentru ala ramane se vedem daca i-o placea dar cred ca da ca ei ii cam place sa stea cocotata ca maimuta in bratele noastre mereu cand urc/cobor pe scari in casa o pun pe umar si se tine de tricoul meu si se agata ca o maimutica mi-e asa draga cand ma trage de tricou de acum astept sa ma stranga in brate si sa ma pupe mai am de asteptat o gramada pentru asta, dar oricum, nu mai e mult, deja vad cum vrea sa sara din landou, si mai acum vreo 4 luni in urma era un ghem , acum are viteza si curaj sa se aburce Uite am cautat pe site la mothercare sa iti arat suportul, poate il gasesti si in ro la ei la magazin sa iti iei ca e super bun www.mothercare.com/Mothercare-Ergonomically-shaped-bath-support/dp/B000IVQQNQ?ie=UTF8&ref=sr_1_9&nodeId=42855041&sr=1-9&qid=1313655387&pf_rd_r=1K0BK8QS91FTG0EKSEBW&pf_rd_m=A2LBKNDJ2KZUGQ&pf_rd_t=101&pf_rd_i=42855041&pf_rd_p=231490867&pf_rd_s=related-tab-3-5!" target="_blank"> Suport baita

alina06, ardei coptiiiiiii..buni cu smantana sau bulion, sau cu otet , mmmmmmm salivez deja vai ce pofta am in mine acum de ardei copti, imi iau si eu cativa azi si imi fac cred cu bulion si ceapa ca smanatana e prea grasa pentru dieta mea

lalely, ma bucur ca a fost ok la vaccin si nu a facut febra vad ca a fost si cumintel si viteaz si nu a plans deloc, pai la asa mocuta scumpa ce are el, cum sa planga? l-am admirat in noile poze si iti seamana leit, e un scump si jumatate

Ioana, azi ce mai coci ? sau bagi un smotru dupa ziua de ieri? sau pentru ca afara ploua stai la o barfa mica pe net ? Bubitele piscoatei iar se pare ca dispar , nu se mai vede paroape nimic, dar tare mi-e teama sa nu reapara iar dupa o perioada

scrish, petrecere frumoasa si sigur o sa fii o super nasica sexy asteptam pozici si impresii dupa

Roxy, ce i-ai luat frumos Anastasiei? si zici ca te-a dat gata o tura mica de shopping? pai tu nu esti inavatata cred cu multe magazine de aia spui nu? hai la Londra sa te duc un pic pe Oxford street ca iti trebuie 2 zile si 3 nopti sa le vezi pe toate

Alexino, pai asa soare e la munte de faci plaja? hai sa iti fie de bine si fa o baie in piscina si pentru mine mai salveaza ceva soare si pentru mine pentru septembrie cand vin acolo la tien in zona

Ma duc sa pun la uscator niste rufe si sa mai strang prin casa una alta, afara e o vreme de iti vine sa te bagi sub plapuma si nici ochii sa nu-i scoti , deci cred ca prestez si eu un mic somn la pranz langa piscoata

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

strumph - azi nu mai coc nimic, fac un pic de curat,spal si am de calcat o grammaaddaaa
ma bucur ca trec bubitele, poate nu mai aveti probleme

mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

neata si de la noi
eu sunt mai binisor, vlad si mai bine..azi am fost cu el dimineata sa-i recoltam exudatul pt gradi si bineinteles ca niciodata cand trebuia sa plecam la 7-7.30 el dormea dus si l-am trezit dar s-a comportat exemplar, a stat singurel si a respectat toate instructiunile ce le-a primit..am baiat mare si cand vrea el cuminte foc

azi am avut putin putin succes cu sucul de mar, pana la urma am reusit sa-i dau la lingurita 40 ml.. ieri dupa-amiaza am incercat sa-i dau laptele cu lingurita..smechera de cand a vazut-o se stramba si scutura din tot corpul si bolborosea si scuipa la mine sa plec de langa ea cu aia..si cand a dat de gust, hmm se citea nedumerirea pe fatuca ei, dar tot nu i-a tacut gurita..in weekend sper sa reusesc sa o filmez cum face ca tare haioasa e..deci incet incet pe drumul cel bun si noi..pt ca am reusit sa-i dau sucul de mere am renuntat azi la supica, ca vroiam sa trec la ea daca altceva nu mergea..

pisuc, pozele erau la bunica, de fapt la strabunica lor in curte..luni am fost iar la ea sa o sarbatorim, 82 de ani..si vreau sa va spun ca ma mai ajuta cu copilasii din cand in cand, mai vine cate o saptamana pe la mine..si are si metode cu ei, il stapaneste chiar si pe vlad si e la curent cu noutati mai ceva ca mama sau soacra, n-a crescut degeaba atatea generatii noi avem curte doar de parcat masinile si de o terasa mica in spate
strumf, cum spuneam mai sus suntem binisor, nu vindecati dar cat de cat..sa porti cu placere rochita, de fapt sa stralucesti..eu abia astept sa vad palaria a la british parca ziceai ca o sa porti, nu ? sper sa-mi aduc bine aminte...
ioana, nepotica e bine, a mai trecut printr-un episod de spitalizare dar e binisor, nesperat de bine..noi fiind tot virusati n-am mai trecut sa o vedem dar abia astept sa o smotocesc putin

va pup si o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Buna dimineata!

Ieri am dus copii dimineata la mama (m-am cam invatat..) si am umblat toata ziua, dar a fost un succes. Fina a gasit si rochie care sa-i vina perefect si pantofi . A probat o groaza de rochii si ma uitam cat de urat sunt finisate mare parte din ele

Strumph, cum este rochita ta. A sosit deja?

yasmi, mai sunt "oamenii cu gaurile"? La mine azi e prima zi linistita de la inceputul anului.... S-a construit langa noi un bloc de 4 etaje, si s-a renovat un altul, plus modernizarea retelei de apa, deci a fost un zgomot continuu...acum nu-mi vine sa cred ce liniste este.
Ce frumos ca lucas o ia de-a busilea. Cu manutele cum sta? ca a mea cand face miscari din astea tine manutele zici ca e avion si clar nu poate inainta. Tb sa mai lucreze la manute Cum mai sunt dintisorii? il mai doare ceva?

alina06
, felicitari pt exterior. Vreau si eu sa vad pozici Salteluta Catalinei e tare. Poate Luca s-a obisnuit pe salteluta voastra moale si de asta doarme mai bine acolo.

bulina,
ce frumos si grasan este Dorian Vacanta placuta in Creta! Sunt sigura ca va fi minunat si va veti descurca ff bine. Poate ar trbui sa-i dau mai multa mancarica ...eu fac mancare pt Cata cam pt 3 zile.

delia, cred ca si trmosurile din inox la ext au sticla la interior.

miki, sanatate multa. Persevereaza la Andra cu mancarica, pt ca se stranba ca nu cunoaste gustul, nu ca nu-i place si dureaza putin pana isi da seama cum sa inghita. Diversificarea odata inceputa nu tb intrerupta. aaa..si Catalinei nu i-au plkacut sucurile simple, de cand i-am dat piure a mancat fff bine. Sucurile ii curgeau imediat din gurita
Cum mai e caputul lui Vlad acum? S-a lovit rau?

roxy,
sa sti ca fac aproape zilnic cele 60 de abdomene, deja m-am obisnuit si le fac destul de usor, ma gandeamsa maresc numarul...oricum le sar doar daca stam pana tarziu cu prietenii in vre-o seara si cad franta in pat, in rest nu sar nici o zi Deja cand stau in picioare nu se mai vede din profil asa bobata burta in partea de jos, s-a mai indreptat cu toate ca nu am mai reusit sa slabesc deloc.
Ce frumos ca Anastasia zice mama Felicitari pentru inceputul diversificarii, ma bucur ca Anastasia e incantata de noile gusturi. Si ce frumos sta ea in fundulet in carucior de rochitele ei nu mai zic..ce frumoase sunt..

somleac, sper sa terminati odata cu casuta si sa te mai linistesti si tu

ralukab, eu tot de 2 luni stiam ca dureaza , dar tb mai intai sa-ti vina acasa decizia. Ai primit-o?
Fortos tare Vlad, imi place!!

pisuc, ma bucur ca v-ati simtit bine si ca ati prins curaj si mai plecati odata in septembrie. Si eu as sta tot numai pe drumuri... Am vazut si pozele, tare frumosa tb sa fi fost

ally,
ce faci? pe unde umbli? cu Yoni ai mai vorbit?

lalely, sper sa nu faca febra d ela vaccin. Nu ti-a dat dr sa-i pui supozitor?

scrish,
ma bucur nespus ca v-ati simtit bine la mare si ca bunicii s-au descurcat as abine cu Luca. Sa sti ca si copilul simte cu cine "ii merge" la capitolul rasfat gen tinut in brate dormit samd. Cristi la mama a dormit si doarme cu ei in pat, dar acasa doarme singur la el in camera fara sa protesteze ca vrea la noi.
Iti pui plori in par? de unde le-ai luat cum arata> Si eu as vrea sa-mi pun ceva in par si nu stiu ce....Data trecuta cand am fost nasa mi-am luat o toca cu voaleta, f frumoasa, dar acum nu mai merge ca e rochia destul de "incarcata" Stiu ca tu imi dai directii si idei bune : unde sa merg sa gasesc ceva frumos de pus in par ca nasa?

de 1 ora tot scriu la mesajul asta...

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

...ehee intre timp a explicat si Strumph cume rochita. Cand o dai la modificat?

azi e zi de facut bagajeee!!!!

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput