Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (41)
Raspunsuri - Pagina 9
bb_yasmi spune:
raluk sigur se pregateste vlad pt ceva!!!!

superrrrr!!!
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
ailed_dota spune:
raspund repede ca sunt pe ffw:
noi am pus-o pe Andra in carutul sport la 4 luni cand am plecat in Ro ca nu mai aveam loc si de landou in portbagaj
, oricum carutul nostru sport are 4 trepte ... poti sa o lasi si pe orizontala daca vrei...la Maria din asta am avut , umbrela,ca n-aveam nici bani , nici stiintza
![]()
PUUUP pe toate fetele!

mami de fete frumoase:
MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)
lalely07 spune:
Am venit si noi de la vaccin..David a fost super cumintel,nici nu a plans si acasa pe mine ma maraie non-stop..Daca ma aude cineva ca nu ma lase deloc ..zice cred ca ma vait,caci in public este mielusel...
Am adaugat si noi cateva poze cu David de la Olanesti...
Acum suntem in casa si speram sa nu facem febra...
Oare faptul ca a venit CM-ul afecteaza cumva lactatia???
Mamica
de comoara
David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!
scrish spune:
hello mamici!!
vin si eu la apel dupa o perioada destul de lunga, dar efectiv nu am avut timp sa scriu
dupa cum stiti, am petrecut primul weekend departe de luca. am fost la mare si el a ramas cu bunicii. ce sa spun, m am gandit non stop la el, i am stresat pe ai mei cu telefoane dupa fiecare masa a copilului si uneori si intre dar trebuie sa marturisesc cu mana pe inima ca iesirea asta in 2 (ma rog in 4, am mai fost cu un cuplu de prieteni ft buni) ne a prins de minune. a fost frumos, am prins vreme buna, am facut si plaja si baie in mare, am mancat la hamsii pana n am mai stiut de mine, si icre, si scoici si saramura...tare bun a fost totul, asa, ca la mare![]()
pisuc tu ma intrebai, ai mei s au descurcat nesperat de bine cu luca, in sensul ca nu mi-au "stricat" copilul
eram pregatita psihic sa vrea numai in brate, sa fie mofturos etc, mai ales k tata ma avertizase ca mama a stat doar cu el in brate, dar spre marea mea uimire, copilul a fost la fel de cuminte ca de obicei! i am lasat eu oricum instructiuni pentru luca, la ce ore mananca si cat si ce si chiar nu au fost probleme! ma bucur ca si vacanta voastra a fost asa de frumoasa
m am emotionat ft tare cand am vazut cat de mult s a bucurat luca in mom in care ne a vazut, eu pe undeva aveam in minte k nu ne mai recunoaste
in rest zilele astea am tot alergat cu nunta finutei mele care e sambata. am fost la ultima proba pt rochia ei care e gata si e superba, am fost azi si la ultima proba a rochiei mele care a iesit foarte bine, maine coafor, vineri dimineata cununia civila si sambata toata ziua cu treaba, de dim ma duc direct la coafor (vreau sa mi fac un coc frumos si sa imi prind niste flori de orhidee) dupa care la machiaj, sa imbrac mireasa si hop la biserica. o sa fie o zi tare lunga. pe luca il las cu prietenii cu care am fost la mare pentru ca ai mei vin si ei la nunta
o sa am ceva emotii dar luca e obisnuit cu ei iar ei ne au tot vazut cum avem grija de el, sper sa iasa bine!
va
pisucmic spune:
Scrish ce hohote de ras minunate!
Strumphi, chiar ca seamana si cu tine bebe Sophie! Iar in apa e mortala! E o adevarata manechina, pozeaza atat de frumos in toate! Si ai asternut cu dungi Ikea ca al nostru, mi-au placut tare mult culorile!
Ralukab - e un dulce Vladut, si ce frumos sta de-a busilea! Mult succes cu cresa, cand incepeti?
Persi, ai un flacau minunat!
Ally - ce vacanta splendida, si cred ca e primul fluturas cu asa un "bagaj" turistic si cultural
. Sunteti niste curajosi sa calatoriti atata cu el 
Simona - cum sta Arsenie in fundic, parca e om mare si zice "aduceti o bere! (sau un lapte, fie...)" ![]()
![]()
Lavi, niste frumosi copiii tai!
Roxy, Anastasia e o frumoasa, si e asa expresiva in toate pozele!
Ioanna - ce grasunica dulce e Rebeca!
Madutza, ce copii frumosi ai! Catalina e o splendoare, cu mutritele ei dulci!
Miki, ce balaceala, ce veselie! La voi in curte? Doua frumuseti vesele ai acolo!
Alina06 ce simpatic e Luca, ce ras molipsitor are!
Sper ca n-am sarit pe nimeni cu poze noi (eu n-am mai intrat de mult pe Picasa...), va pup pe toate si fug la somnic!

Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de
dragalas Petru Constantin (02.04.2011)
Leeloo21 spune:
buna seara dragi fete! va mai aduceti aminte de noi?:D
micuta noastra gargarita este superba:D si ea se chinuie sa inainteze..n inceput pt mersul de-a buselea:D sta aproape numai pe burtica ridicata..se joaca efectic cu tudor, fratele mai mare:D
in carulul sport am pus-o si eu cam de cand au inceput caldurile..de la 4 luni cred ca implinise..este oricum grabita sa tea in fundulet si ii ridic scaunelul la 30 de grade..cate-odata si la 45..dar are si puzitie culcata de tot pe spate..
am inceput diversificarea..bea 150-170 ml de suc de mar cu morcov..si papa cu lingurita un picut de mar, morcov si nectarina pasate..cateva lingurite ca nu are rabdare inca..oricum incet incet o sa ii fac o masa de fructe..
am incheiat din pacate alaptarea la 2 luni jumatate..dar ne merge foarte bine..la 4 luni a avut 6000 gr..exact dublu cat la nastere..adik perfect!
va pup si sper sa intru cat mai des!
Leeloo21 spune:
va rog mult sa imi trimiteti si mie parola de pe picassa sau unde mai adaugati voi poze..merci mult!
pupici
persi spune:
Buna dimineata!!
Poftiti la o cafeluta cu laptic!

Alina06st,Raducu e tare incantat de leganus,si eu al fel...
Daca nu ar fi leganusul nu as putea face nimic in casa...ii dau drumul la muzica sau la vibratii si il iau dupa mine prin casa,e grozav de bun.
Pisuc,mersi pt aprecieri si Petru e o minunatie de copil
roxy_s spune:
neata fetele
am venit la cafeluta![]()
ieri n-am mai apucat sa intru ca am venit de la shopping si am cazut lata, asa obosita si ma dureau picioarele de cat am mers. Anastasia n-a dormit deloc tot drumul, am alaptat-o intr-un magazin, mi-a oferit tanti de acolo scaunul sa stau jos![]()
![]()
persi buna cafeluta cu lapte. n-am mai baut de mult cafea si parca, parca m-a luat pofta. dar am zis ca nu mai beau gata

![]()
eu pun la lada dovlecel, pastarnac, telina, patrunjel morcovi nu pun ca aia ii gasesc tot anul la fel.

ralukab felicitari pentru dintisori. daca este numai alaptat greutatea este super. si Anastasia are vreo 7,4kg si sunt foarte multumita ca a crescut bine cu lapticul meu

pisuc bine ati revenit din vacanta. hai ca v-ati reacomodat repede![]()
si Anastasia se tine de cadita cu manutele cand ii facem baita, asa comica este. zici ca ii este frica sa n-o scapam![]()
![]()
bb_yasmi ce grasulin este Lucas
desi nu pare de 9 kg, ai dreptate, nu arata asa gras.

strumphitza nuu, nu am zis ca nu esti si acum frumusica. chiar esti, ai trasaturi frumoase
are cu cine semana piscoata

alina06 da, cu lingurita ii dau. biberonul nu l-a vrut niciodata si nici nu incerc, ca n-am de ce. mai incolo poate o sa-i dau ceai si apa din biberon, o sa mai creasca si o sa vrea biberonul, cred. zic si eu![]()

miki tot asa esti? off, mergi la doctor sa-ti dea altceva. este nasol daca si Vlad este asa, saracutul. macar Andra sa nu aiba nimic.

toate mamicile si bebeii dulci.
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
roxy_s spune:
ralukab ce dulceee este Vlad, ce se chinuie el acolo. asa si Anastasia, se ridica de fund si se impinge in fata. clar vor sa mearga de-a busilea.
bb_yasmi ce butoneaza Lucas acolo, ce scump este

sa stii ca mai toti imi spun ca seamana cu mine Anastasia
dar seamana si cu tati, eu vad clar![]()
![]()
pisuc este un scump Petru
si noi avem marsupiu Baby Bjorn numai ca este bleu. inca nu l-am probat afara, doar in casa![]()
![]()
![]()

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)