Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (41)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Dragele mele
iata-ne si pe noi la apel - am revenit ieri de la Cheia, a fost o vacanta tare buna pentru toti 4, Petru, mami, tati si bunica!
I-a placut mult aerul lui Petru, a dormit bine (dar nu mai mult ca la Bucu, adica noaptea 10-11 ore, si ziua dimineata cate 1-2 ore, si apoi calupuri de 30 min pe ceas! )
Ieri cand am ajuns in Bucuresti am avut o dupa-amiaza mai grea de readaptare, a plans mult de nu stiam ce are, copilasul meu cel cuminte care nu plange niciodata! Dar seara a adormit bine, s-a trezit la 8.30 azi si a redevenit el insusi!
In septembrie mai plecam la Sinaia, abia astept!

Strumphi, parca tu intrebai de marsupiu: noi avem un Baby Bjorn original (cel mai simplu), si i-a placut tare mult in micile excursii facute in padure in vacanta; insa nu-l tineam mai mult de 45 min in el! Poate sunt si alte modele mai complexe. Vei vedea in poze cand le pun pe Picassa!
Miki, imi pare rau ca ati avut vacanta grea, sper sa va fie bine acasa! Multa sanatate
Simona, vad ca si voi ati fost la munte, ce bine!
Alina06, parca tu intrebai de salteluta: noi avem de cocos de la Miniblu, 60x120, e f buna!
Lalely, mult succes la vaccin! asa e, sunt zile si zile, e ca la oameni mari!
Scrish, cum a fost la mare? Cum s-a descurcat mama ta cu Luca?

Mi se pare ca in saptamanile astea de vacanta Petru a evoluat foarte mult motor si "intelectual": reactioneaza fantastic la toti stimulii, rade mult , e foarte curios, pe covorul de activitati sta pe burta cu capul mult ridicat mai nou ca sa se uite peste "gard" , ii place cand ii citim poezii (se opreste din orice face si asculta atent); ca si Sophie, isi testeaza vocea mai nou si pe acute e tare dulce; aaa, si am uitat - isi baga deja piciorusul stang in gurita , se trage de sosete intr-un mare fel... E fantastic cum cresc copiii nostri! Eu nu stiu exact cum arata mersul de-a busilea, deocamdata Petru se taraste pe manute si picioruse, dar nu pe distante prea lungi .
La 4 luni jumate are 67 cm (destul de lungan zic eu) si 7.25 kg. Sunt f multumita, numai cu laptic de la mama!
Va pup si mai revin cu poze!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralukab spune:

Am uitat, am si eu o intrebare pentru mamicile din Bucuresti (sector 4, nu stiu daca are vreo relevanta). Voi la cat timp de la depunerea dosarului ati primit alocatia? Dar indemnizatia? Mie mi-au spus ca vin banii in aprox. 60 de zile dar am verificat acum contul si nu am primit nimic inca. De la depunerea dosarului de alocatie au trecut aproape 3 luni. Pentru indemnizatie am depus ceva mai tarziu, pe 24-25 iunie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ralu felicitari pt micul !! sa pui pozicile cum se antreneaza pt mersul dea busilea ca si eu il "suspectez" pe al meu bubulin ca asta incearca!!

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralukab spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

ralu felicitari pt micul !! sa pui pozicile cum se antreneaza pt mersul dea busilea ca si eu il "suspectez" pe al meu bubulin ca asta incearca!!

Multumim! Am pus 3 poze rapid, trebuie sa le si redimensionez. Eu zic ca e clar ce incearca sa faca acolo. De cele mai multe ori merge ca racul, da inapoi, dar de vreo 2 zile ii mai iese si miscarea inainte. Sa-l vedeti ce funny e cand se arunca in fata cateodata :)) Parca de asta depinde toata viata lui. Ii pun jucarele in fata ca sa il atraga, sa il stimuleze, si el se enerveaza cand vede ca mai rau se departeaza dupa toata munca depusa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Hop si eu!
Ioanna, iar sunt gand la gand cu tine, doar ca eu am copt azi ardei pt congelat. Noi suntem fani ardei copt

Si am mai si tocat cativa ca sa am de ciorbe. Si pt noi si pt bebe. Lui i-am facut sertar separat in congelator. Are pana acum rosii, dovlecei si ardei. Zilele astea ii pun morcovi, telina, patrunjel si pastarnac. Stiu ca astea se gasesc si iarna, dar profit ca acum le iau din gradina. Cand s-or termina, luam si de la hypermarket.

Persi, tu intrebai de legume la congelator pt bebe? Am scris mai sus

Lalely, te ajuta cu ceva daca iti spun ca si Luca face la fel? Pana nu plange el putin inainte sa adoarma, nu se lasa. Inclusiv pe afara cand suntem. Eu oricum m-am linistit. Nu mai caut raspunsuri la intrebarea "de ce se trezeste noaptea?". Ca le-am verificat pe toate si nu-i niciunul valabil. Asa ca ii dau inainte asa. Ziua e ok. Noaptea ...
Pe 1 avem programare la Hotaran. O sa-i povestesc, dar nu cred ca are ce sfat sa imi dea, ca ti-am spus, le-am verificat pe toate: cald, frig, foame, sete...

Somleac, vezi ca la odiseea de ian-febr Mirela2 are colacei de vanzare. Intra acolo si gasesti mesajele ei si ii dai pm.

Yasmi, n-am pus pozele inca, dar nu uit. Aseara i-am zis sotului sa le descarce, eu m-am dus sa-l culc pe Luca si cand am venit in dormitor, dormea si al meu de rupea patul...

Roxy, cu lingurita ii dai sucul? Bravo ca il papa!

Miki, sanatate! Zic ca te-ai gandit bine si la chestia cu concediul din sept. Las ca mergeti voi la anul.

Sotul meu are la sf lui august revedere de 10 ani. Se duce singur, ca n-avem cu cine sa-l lasam pe asta mic si sa merg cu el nu-mi arde. Ce sa fac, sa-l iau cu mine la restaurant la masa festiva??? Lasa ca stam acasa...

Ma duc sa ma uit si eu la poze in picasa si revin. Daca nu se trezeste bebeul

Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Yasmi, sunteti 3 frumosi! De la cat l-ai pus pe Lucas in carutul sport? Al meu abia mai are loc in scoica

Persi, ce mare e Raducu . Imi place leaganul. Pana la cate kg poate fi folosit?

Ally, ce v-ati mai plimbat voi cu marinarul! Ce vesel e!

Simona, ce frumos e Arsenie! Cum sta el pe canapea, ca un om mare

Catank, ce dulce e buburuza! sper ca i-au trecut bubitzele!

Am mai vazut poze noi cu Ayanna si Bryanna! Ce superbitati! Mamica insa nu prea mai trece pe la noi!

Roxy, ce rade ea cu gura pana la urechi si morcoveii la fel!

Strumphy, mie mi se pare ca seamana cu tine in prima poza, acolo unde e cu palariuta!

Lalely, Ce mare s-a facut si David! Si frumos! Avem si noi caciulita din aia crosetata albastra! DOar ca Luca nu tine nimic pe cap !

Madutza, ce bine sta Cata in fundulet!!!

Fetelor, e plin albumul de copii superbi!
Sa nu uitati sa schimbati coperta cand puneti poze noi, ca eu asa ma uit... dupa noutati!
Puup!

Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Strumphi, ce suport de cadita ii iei printesei? Fiindca nici noi nu mai incapem in prima cadita: isi tine picioarele intinse, se impinge in ele, face splash splash in toate directiile, se tine de margini, e un show total... asa ca ma gandeam sa trecem in cada mare cu suport...

Pisuc Mic

Mergi la inceput

Gata, tocmai mi se incarca pozele - Strumphi te rog mult sa mi le micsorezi si mie, iar sunt mari si vad ca nu mai e mult spatiu! Si va rog faceti abstractie de burtica mamichii, n-am inceput cura de slabire... si masa a fost delicioasa la pensiune...
Fug la laptic si parc, ma uit pe seara la pozele voastre si va scriu!!!

Pisuc Mic

Mergi la inceput

Intrebare - la ce varsta ati renuntat la landou pentru scaunelul "sport"? Noi am cam vrea sa facem asta, aseara am iesit in MacLaren si de maine cred ca trecem la scaun Stokke... O fi prea devreme???

Pisuc Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

pisuc, alina06 cred ca spre 4 luni l-am pus in caruciorul sport. era deja caldura afara si statea asa inghesuit in landou!

noi baie facem de ceva vreme in cada mare.acum vrea sa ii iau un scaunel pt baita.

Mergi la inceput