Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (41)
Raspunsuri - Pagina 7
lalely07 spune:
Lavi..prezent si eu!!Desi cam morcovita,si la mine au venit rusii si nu am chef de nimic..nu mai zic ca David vrea sa stau non stop la dispozitia lui...
Strumf..incerc sa pun si eu cateva poze cu David din mini vacanta..Am vazut si eu piscoata si este dementiala.....
Roxy..asa este ma vaitam cu greutatea si uite ce surpriza...Ma bucur ca a fost ok pana la urma!
Astazi mergem la vaccin dupa-amiaza...sper sa reactioneze ok..
Este asa agitat de ieri,plange mereu daca plec de langa el..se plictiseste imediat..in scoica la bucatarie nu mai sta..Nu stiu ce are...Aseara s-a jelit de numa..nu il lua somnul..A tb sa stau lg el pana a adormit..

Mamica
de comoara
David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!
bb_yasmi spune:
lalely 
au si ei zile mai bune si zile mai putin bune
...uite si L al meu a avut vreo 2 zile atat de marait a fost ziua!!! bine ca doarme super bine noaptea ca altfel
apoi si-a revenit....e acelasi bebelus vesel, cuminte si pus pe joaca!!
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
ioanna16 spune:
lalely
tinem pumnii lui david sa fie ok vaccinul
mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
bb_yasmi spune:
am cantarit juniorul 
are 9 kg fara 50 de grame
mi se parea mie greuuu tareee la mana...dar nu credeam ca are chiar 9 kg!!!!!! are mama baiat mare!!!
miki1979 spune:
ooo, yasmi, sa-ti traiasca flacaul, e voinic ce mai..
sa stii ca si noi purtam haine de 1 an desi avem ddoar 7.7 kg![]()
bine mie si asa mi se pare grasuta, dar e si voinica tare, adica lungana..
bb_yasmi spune:
strumf a ajuns rochia????? cum este???????? 

persi spune:
Ce liniste e azi...tocmai cand am si eu timp de butonat..
Am avut ceva musafiri la cafea si tocmai acum au plecat,Raducu doarme si eu am chef de trancaneala..![]()
Apropo de "rusi"au aparut si la mine afurisitii...ce bine a fost un an si ceva fara...si uitasem cum mai e...

Lalely,bafta azi la vaccin!!
Lavi,un scump Lucas,cred ca voi aveti deja 9 kg,ca doar avem noi 8
.
Vorbeati de vinete coapte,asa am o lene cand ma gandesc ca tre sa pun si eu...
Am pus pana acum la lada ceva ardei de la nasi din gradina,dovlecel,spanac,cateva rosii,fasole verde toate 100% naturale.
Apropo voi ce legume mai puneti in lada pt pitici??

la toata lumea
Somleac spune:
Apar si eu, desi nu m-ati strigat.
Ufff eu iar la lucu, m-am saturat. Vara asta m-a terminat.
Ne-am intoras de la 1 mai si n-am avut apa ca a fost avarie in tot orasul si colac peste pupaza si musafiri ( nasii lui Vic s-au intors din Italia si au oprit la noi).
Azi noapte am visat ca sunt la mare si faceam baie, doamne ce bine mai era, am avut si un stres ca n-aveam numarul Cameliei sa o sun si eu eram chiar in Eforie, o vila superba, chiar pe plaja, nu era nici aglomerat, ufff ce pacat ca m-am trezit.
BB yasmi ce frumos e Luca, si tu ce bine arati
. Pai nu prea ma tin puterile la o intalnire cu tine pe strand.![]()
AllyLaur v-am admirat si pe voi, ce frumosi sunteti toti, si ce seamana Edutu cu tine.
Am admirat si pe Tea de AlexinaA, doamne ce fumoasa e si ce par mare are.
Si eu vreau colacel din ala pentru baie. De unde sa-l iau?
Ufff eu cu casa asta cred ca ajung la nebuni. De doua saptamani tot amanam parchetarul din cauza instalatorilor , trebuiau sa vina ieri ca de maine vine parchetarul si pana la urma nu vin nici saptamana asta ci doar saptamana viitoare.Ca urmare am amnat degeaba pentru ca tot ajung sa intre peste parchet.
Mesterii astia imi rascolesc cele mai violente si urate laturi ale mele. i-as taia pe toti bucatele.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011
miki1979 spune:
eu sunt pe antibiotic, dar tot nu se evde luminita de la capatul tunelului![]()
nici o schimbare, tot intre 2 bude alerg![]()
![]()
daca nu merge nici cu asta, cica mi-l schimba, dar cu alaptarea nu stiu cum ramane...
mai rau e ca si vlad a inceput sa aiba scaunele la fel ca mine, deja a facut de vreo 3 ori de azi dimineata, acum cum il prind recoltez si duc la analize..oricum trebuia pt gradi, dar acum imi trebuie sa vad crocobaurul mai intai![]()
andra refuza in continuare lingurita indiferent ce e in ea, mar sau morcov..azi vreau sa-i dau lapte cu lingurita sa vad daca asta e problema..desi nu cred, pt ca se scutura din tot corpul si se stramba intr-un mare fel
nu credeam asa ceva, eu obisnuita cu haplea al meu care mananca tot, dar uite ca mi s-a dat peste nas..
maine incerc supa de legume poate poate..dar daca ati vedea-o cum vorbeste cu mine si bolboroseste si scuipa efectiv de cand vede lingurita mori de ras..parca ar zice pleaca cu astea de langa mine, n-ai inteles ? e ceva de groaza ce ne mai ceartab cateodata, nu-i tace gurita.. si daca n-are succes sa atraga atentia, incepe si vorbeste tare pe limba ei si se incordeaza din tot corpul de se face grena de ne speriem si stam drepti![]()
cred ca militarie o sa faca cu fratesu, eu abia astept![]()
![]()
azi-noapte am visat ca eram gravida, aveam 2 liniute
si ma tavaleam de griji ca ce ma fac, ce zic la servici..hmm, cred ca se da o lupta in subconstientul meu..![]()
![]()
ralukab spune:
Buna tuturor. Revin si eu o dupa o absenta luuunga. Nu am citit nimic din urma. Noi am fost plecati in concediu la mare, la munte, la Cluj, pe Transfagarasan ... peste tot cu Vladut dupa noi. Acum am revenit in Bucuresti definitiv, s-a terminat vacanta la mama. Cam grea acomodarea la viata de apartament dupa atatea luni petrecute la curte.
Acum sa il laud si pe Vladut un pic. A crescut, are 68 cm, la capitolul greutate nu exceleaza, doar 7,35kg, dar ... are 2 dintisori (au iesit acum 2 saptamani, la 2 zile diferenta) si se antreneaza cu spor pentru mersul de-a busilea. Cam devreme pentru mers de-a busilea, parca nu imi vine sa cred, dar o sa pun si poze sa vedeti. Poate il si filmez daca am timp. Dar trebuie sa ma ascund pentru ca daca vede aparatul foto nu mai face nimic. In fundulet sta doar cateva secunde singurel, dar este fff vesel si curios.
In ultimele 2 seri a facut ceva febra, nu stiu de la ce ... cred ca a presimtit ca trebuie sa inceapa cresa si a zis sa mai castige cateva zile acasa
Dr zicea ca ar fi avut un pic gatul rosu, e posibil sa fi fost o viroza usoara. Sper sa fi trecut de tot.