Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (41)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

strumnphule am citit zilele trecute paginile din urma
si tin minte ca m-ai intrebat cevadar nu mai stiu ce
te rog mai intreaba odata
ca sunt varza inca
mi-am mai revenit cu somnul
da am o stare de disconfort din cauza mucilor care ne streseaza
credeam ca la petra nu ne vor agasa ca lka antonia
offfffffffff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

hello fetelor,

intru si eu rapid ca nu am timp nici sa respir acum sunt la foc automat sa termin curatenia in casa k macar maine sa apuc sa imi trag putin sufletul dupa cununia civila ca sambata la 8 dimineata am programare la coafor si de atunci....ii dau inainte, sunt obosita moarta ca nici nu am dormit prea bine de cateva seri incoace.

mada imi pun flori de orhidee! ca sa iti faci o idee, am pe facebook in albumul :) prima poza in care se vede cocul de la spate! si atunci alea au fost flori naturale de orhidee pe care tipul care m a facut le a dat bine bine cu fixativ ca sa reziste fresh, si vreau sa ti spun ca au stat asa tepene 4 zile acum tot ceva in genul asta o sa imi fac dar oarecum diferit, o sa pun poze sa vezi. eu cu coafura aia am facut senzatie atunci, florile naturale arata senzational in par daca ai pe cineva care se pricepe sa se ocupe de coafura...

am fugit, incerc sa revin pe seara!

va pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralukab

Mai am o nelamurire. Eu am abonament la Medicover pentru toata familia. Pediatra de acolo la care am fost ieri mi-a zis ca ei recomanda fier la toti bebeii peste 6 luni pentru profilaxia anemiei feriprive. Mi se pare o mare tampenie, mai ales ca nu imi recomanda o analiza de sange, pur si simplu asa recomanda ei tuturor bebelusilor - sper ca am inteles bine.

Ati mai auzit de asa ceva? Eu nu as vrea sa dau, dar sunt curioasa daca mai sunt si alte mamici care stiu ceva legat de subiect. Inca nu mi-a dat recomandarea, ce si cat sa dau, imi spune cand facem vaccinul de 6 luni.

Mami de Vlad, 21.02.2011

Si aici se recomanda fierul bebelusilor alaptati pe motiv ca laptele matern nu ii mai asigura necesarul de fier de la 5-6 luni.Mie pediatra mi le-a dat si la Giulia si acum la Sebi si i le dau.

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia si Sebastian!

Povestea nasterii Giuliei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

lalely eu in 10 primesc alocatia+indemnizatia.

merg sa pregatesc papa (ca bubu doarme) ca sa o pun la facut pe la 15-16...apoi revin sa citesc ultimele 2 pagini!

mamicile de bb2,3 intrebam ieri....iaurtul il dau la temperatura camerei, nu??? ca doar nu il incalzesc

revin...

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

la temp camerei il dau si eu

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Am ajuns si noi acasa, prin ploaie cu galeata Numai bine m-am gatit eu de iesit afara, dupa ce am hranit copilu , l-am schimbat, imbracat frumos, vremea inca era nehotarata, sa ploua sa nu ploua.... ehh zic, hai sa iesim ca doar n-om sta numa in casa, numa bine scot cheile din geanta sa le am la indemana sa incui usa dupa noi si dau sa ies cu carutul din living pe hol sa plecam , cand deodata, da-i si toarna am auzit cum batea ploaia in geamurile de la iving in fata casei si eu eram in slapi cu cu tricou, cand am auzit ploaia, ma gandeam, sa mai iesim sau sa facem cale intoarsa... pana la urma m-am dus si mi-am luat pantofi si cardigan peste tricou si am iesit prin ploaie... nu stiam incotro s-o apuc, si am luat autobuzul, cu care nu am mai fost de un car de ani ca eu circul numai pe jos sau cu masina in weekend si ne-am dus cateva statii mai la deal la un supermarket sa vad niste oferte ca tot spunea domnu sotz si nu am gasit nika sa-mi placa, am plecat acasa cu 2 cutii de cereale si un spray Pronto de praf si cand am iesit afara din supermarket, eu voiam sa merg pe jos inapoi acasa si sa ma opresc la mall un pic ca nu e departe, dar turna nu cu galeata, cu butoiul, am dat fuga si am luat inapoi autobuzul spre casa si iaca am ajuns , nu foarte murate , numa un pic

Pisuc, abia astept sa ne vedem!!!! hai cine se mai inscrie pe listuta ? Suportul de baie e super, i-a placut piscoatei si dupa cum spuneam dimineata , cand o sta in fundulet o sa ii iau suport ca un scaunel care are inclus un covoras antiderapant, e super ,abia astept sa o vad stand in fundulet jucandu-se in baita cu ratustele si restul jucariilor ce o sa i le cumpar

Miki, ai o scumpete de fetita, ce ochi frumosi are si e dulce dulce numa dintr-un falfait de gene o sa dea baietii gata Mie la mothercare ieri suportul www.mothercare.com/Mothercare-Aqua-Pod-Pink/dp/B001NZFW4A?ie=UTF8&ref=sr_1_8&nodeId=42855041&sr=1-8&qid=1313677133&pf_rd_r=00CCSD5ZZGP6RMKNZXDW&pf_rd_m=A2LBKNDJ2KZUGQ&pf_rd_t=101&pf_rd_i=42855041&pf_rd_p=231490867&pf_rd_s=related-tab-3-5#" target="_blank">asta tip scaunel mi-a placut, si tie la fel ?

cami nu mai retin ce te intrebam, cred ca de fete daca sunt ok si tu ti-ai mai revenit cu oboseala ? dar vad ca Petra inca e cu mucisori si tu tot obosita, sanatate multa si sa va reveniti rapid

madutza cum stai cu bagajele?? vin sa te ajut? off eu cand oi incepe a face bagaje imi trebuie o saptamna , dar cred ca ar trebui de pe acum sa incep safac listuta cu ce sa ii iau la fata, noua si cu ce sa imi aduc din ro, primul pe lista cuburi sau pliculete de bors knorr sau magic si leusteannnnnnnn, cat de mult

georgi, eu am spus de la inceput ca ii seamana soacra-mii au ele 2 o poza in care e bucatica rupta piscoata, nu alta zici ca-i fiica sa nu nepoata-sa iti sta flacaul deja in fundulet ? da pe la Vellteri ce se mai intampla? nu am mai fost de mult.... oricum frumos pe acolo, mi-e dor de Nettunooooooo

Tuna si trasneste afara, bun ca am intrat in casa, piscoata iar presteaza niste somn ce-as mai presta si eu dar tre sa ma duc eu acum sa scot rufele din uscator si sa le pun pe fiecare frumos in dulap, daca nu or fi super botite si tre sa le dau o clatire si apoi sa le usuc iar asa se mai intampla cand uit de ele si se usuca prea tare in uscator, mai le bag oleak la masina, le clatesc frumos si le bag iar la uscat , gospodina mamii, sa nu ma deochi..ptiu ptiu

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

azi am gatit si eu copane cu garnitura de cartofi si morcovi la cuptor
si ciorbita de pui de tara
si ficatei la tigaie
si dimineata o omleta cu piept de pui cascaval si branza si marar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

strumph, multumesc frumos de ponturi. Nunta e pe 3 septembrie, deci mai devreme decat vi tu in tara. Inca nu i-am luat pantofiori. O sa mai caut cand ne intoarcem din concediu. Plec sambata pe 20 si stam doar 5 zile.
cat despre intalneala, marchez pe calendar data de 24 septembrie Noi venim sigur.

miki
, de diversificare mie asa mi-a zis dr ca daca am inceput nu mai tb sa intrerup. Cu toate ca tot ea mi-a spus ca daca refuza un aliment se intrepupe si se reia peste 1-2 sapt

yasmi
, ciorbica am sa-i fac cand ne intoarcem din concediu. In mode normal luni as fi inceput sa-i dau ciorbica si la 2-*3 zile dupa sa pun si rosie in ea, dar am sa iau in concediu borcanase si la intoarcere fac ciorbica.

scrish, distractie placuta la nunta! Abia astept sa vad poze cu tine nu stiu de ce nu-mi merge Fb-ul azi..

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

am trecut sa vad ce mai ziceti

miki - ma bucur din suflet pentru nepotica ta si ma bucur si pentru voi ca sunteti mai bine

strumph - poti sa-mi trimiti la calcat...sa fac teancul mai mare azi nu am reusit sa calc...inainte de masa fetei de la 12 mi s-a facut o pofta de plimbare de mama-mama... aa ca am hranit pitica,am imbracat-o si am fugit la plimbare...
si ce bine a mai fost...nici ploaie, nici soare, ea cumintica foc si eu mandra tare
asa ca treaba ramane pentru maine, va trebui sa calc si sa fac si mancare, ca doar deh, asta-i stilul meu...pana nu ma aglomerez eu nu ma simt bine...

mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

lalely, am si eu o rugaminte...stiu ca ai scris zilele trecute ce greutate are david, dar pur si simplu nu gasesc unde...eram curioasa, pentru ca sunt apropiati de varsta el si pitica mea

eu am cantarit-o pe fata, are 6.900 kg si 64 cm... eu sper ca e bine
sapt viitoare mergem la dr sa facem vaccinul si sa vedem ce spune

bebeii vostri sunt mancaciosi? cei nedifersificati?
fata mea mananca 5 meze/zi cate 200 ml

mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mada intrebam de ciorbica de carne+legume! nu fierte separat, ci asa ca si pt noi (bineinteles fara sare/condimente).

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput