LMA Sasha si Victor - Delfinasi in sarbatoare(170)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

e un filmulet pe Disney Channel, ceva de genul "Mama in greva", aud doar despre ce e vorba si acuma fug sa-l vad . o mama care cere respect de la copiii ei (3), o adolescenta de 14 ani si 2 baietei mai micuti. sa vedem ce rezolva cu greva

ooana, sigur ca nu au nici o scuza, dar tot ii iertam. eu daca ma uit in jur, vad la tot pasul sotii ignorate sau si mai rau, asa ca ma bucur de al meu asa cum e, ca nu face nazbatii de-astea prea des...

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

La multi ani Radu Stefan, delfinas de Puiutz mic

Albert Simon, delfinas de Crissteo

LA MULTI ANI, IULIA

la multi ani mami grety_niku

LA MULTI ANI, MIGUEL

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Salut, fetele! Sunt si eu prin zona. Am o stare mai naspa, ca m-am certat cu sotul de vreo 2-3 zile.

Pup delfinasii bolnaviori!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

cris
nu cred ca e o problema serioasa asa-i?!

Marius e pedepsit!!!
a plecat ieri la ora 20 la o bere si s-a intors...la 2 noaptea ...si nu intelegea de ce m-am suparat ca el iese foarte rara...ADEVARAT si poate iesi chiar ma bucur dar sa zica sau sa de un sms ca se intinde povestea cu bere...asta e problema mea ca nu m-a anuntat chiar nu am nici o treaba ca a iesit cu baietii

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Asa a facut si Alex:nu telefon, nu SMS...ei nu inteleg..i-am zis, macar sa vad ca-ti pasa..si tot raspunsu cu "nu ies des la bere" l-am primit :)

Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Aelita: da, si eu am avut baba betiva...asa face de 3 ani la toate evenimentele si abia ne-am explicat de ce.bea de rupe si pe urma face circ:)))))).
A doua zi e mahmura si nu are chef de nimic :))) si zice ca u i-a dat nimeni nimic de baut :))))))))))

Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Buna seara si de la noi.
Am revenit de la tara aseara,pot spune ca a fost super.Bunica lui Ovidiu face mancare de te lingi pe degete,nu altceva,la plita cu lemne.Am mancat ca o purcica,nu ma puteam opri efectiv.Iar azi m-am cantarit si culmea e ca am mai dat jos 1 kg.Iuhuuuu.

Paul a facut baie in Prut,a tipat de l-au auzit si fratii nostri moldoveni,nu se mai dadea iesit afara din apa decat cu urlete.In rest a mancat fructe multe,a mers cu caruta :)),a fugarit puii si a tras matele de coada.Plus ca ne-a zapacit,vroia sa fie plimbat intr-una.Seara cadea frant insa peste noapte numai agitatie.Si mi-am adus aminte de ceea ce a spus Crissy legat de noptile cu luna plina.

LA MULTI ANI MIGUEL.Baii chiar sunt neserioasa,nu am mai trecut pe la subiectele speciale deloc.Sper sa ma iertati.

Am citit tot dar iarasi nu am retinut mai nimic.Blonda undercover :D

Ahh CRISPO pune mana si te impaca cu sotul tau,nu face bine cearta.

Ahh Georgia,ce surpriza frumoasa ti-a facut sotul,asa imi mai face si Ovidiu.Eu creca nu deschideam usa deloc,asa mi-e de teama de nebuni.

Bumble,Laurica,nu am cuvinte sa comentez legat de soacre.Insa va inteleg.

Adriana o poza cu burta pe cand vedem si noi??Eu abia astept sa ne spui ce se ascunde intre bulanase.

Rody un pupic pt Isa cu vanataie de la Paulica far' de frica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Astazi am fost iarasi la medicul de familie si am discutat despre Paul...again.
Ne-a spus ca diagnosticul de retard forma severa nu se poate pune intr-o jumatate de ora,de obicei in strainatate copiii sunt supravegheati o perioada de timp,atat in spatiul lor de acasa cat si in centre specializate.Plus ca Paul,culmea,face anumite lucruri pe care medicul afirma ca le fac multi copilasi de 1 an si nu de 6-9 luni.El crede,ca si mie si neuro,ca doamna kineto l-a prins pe picior gresit.
Noua ne era teama ca nu cumva detresa sa ii fi afectat creierul,acest lucru ducand la retardul lui insa el ne-a linistit,spunandu-ne ca acest lucru ar fi reiesit la o encefalograma.Insa EEG-ul lui este perfect in regula.Pfiuu,deci nu e ca "atat il duce capul,ca-i prost" ci ca atat l-am invatat noi.Stiam eu ca Paulica e un istet.

Plus ca la tara un prieten de-al lui Ovidiu l-a invatat in 10 min sa dea noroc,iar varul lui sa bata palma.A dat noroc cu toti satenii,numai cu mine si tat-so nu vrea nici acum :))))
Deci problema e ca Paul stie insa nu vrea cu noi.bai nu ii place copilului de mama-sa si tata-so si punct.Nu ca are el probleme.

Offfff.

Acum vreau sa-mi caut job,macar part-time.
Sa va spun de ce:stiti ca eu nu beneficiez de CIC iar cu salariul lui Ovidiu pur si simplu nu am reusi sa ne descurcam in conditiile in care chiria+ratele ajung fix cat leafa lui pe o luna.Asa ca parintii mei s-au hotarat sa ne ajute cu o suma fixa de bani lunar,pana cand ma voi angaja eu.Insa la Barlad s-a intamplat un mic incident:intr-o seara ai mei cu sora mea l-au luat pe Paul in oras de la 6 seara pana la 11 noaptea,eu sunam ca disperata sa vina cu el acasa,caci saracu nu mancase mai nimic,dar ei nu raspundeau la tel.cand au ajuns le-am facut scandal normal,mai ales ca Paul era plin de ciocolata la gura.Puteau sa-l stearga,stiu ca fac crize la asa ceva dar ei nimic.A 2a zi sora mea a inceput sa imi reproseze ca Ovidiu nu se ocupa de Paul deloc,ca eu imi plang de mila mereu,ca astept sa fiu ajutata fara sa fac nimic si ca mai bine nu il faceam pe Paul daca stiam ca nu ne vom descurca.Mama ce foc am luat,adica mai bine faceam avort.Iar saraca mama tot spera la nepoti din partea ei.Daca ar sti adevarul.
Asa ca doamna sora mea,care fata de mine,are o situatie materiala foarte buna,nu are copii,nu plateste chirie,rate,merge in fiecare week-end la munte s-a hotarat sa-i ceara mamei banii care mi-i dadea mie.Mai,nu zic,da,mama m-a ajutat mai mult dpdv financiar pe mine decat pe ea,insa eu le-am zis ca nu pt mult timp.Plus ca noi o ducem rau tare.Iar mama de luna asta mi-a taiat ratia de banica sa-i dea ei,efectiv nu stiu cum ne vom descurca,avem o groaza de rate neplatite,chiria e scumpa,Paul are nevoie de multe lucruri,mie mi se strica maselele,etc etc etc.Asa ca acum trebuie sa imi gasesc ceva urgent de munca,cu Paul sincer nu stiu ce voi face,mi se pare prea mic pt cresa acum.Ma gandesc la un job de bona,insa nu stiu ce familie ar accepta sa vin cu tot cu Paul.
Ma scuzati ca ma tot plang insa nu am cui.
Nu astept nici o opinie,nici un sfat,doar am vrut sa ma descarc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Btz e bine ca te descarci aici...e tare greu sa porti totul cu tine
sa iti dea Doamne Doamne multa putere
...probabil ai citit si ce am mai scris eu despre relatia cu mama, ma lupt mult sa fie bine...asa ca te inteleg, e nasol sa ai probleme in familie

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

btz, in franta se practica mult chestia asta...mama care pe langa copiii ei (si de regula, nu 1) ia si alti copii in grija.
cumnata mea ducea copiii la o tipa care avea 3 copii ai ei,si inca 3 in grija .
doar sa gasesti pe cineva deschis la minte. eu as accepta.:)
am si eu probleme,of course...mama efectiv nu se descurca.in afara de grijitul lui mihai nu reuseste mai nimic.
asa ca imi dau seama ce super mami/gospodina sunt eu! :):):)

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Citat:
citat din mesajul lui tanti

RACUSOR te rog sa imi zici si mie de unde ai luat formula 31 si daca se numeste exact asa, am tot cautat si nu am gasit

LA MULTI ANI celor care isi sarbatoresc astazi ziua

de la plantextract

formula 31 e de muci si formula 1 e de febra, ambele de la plantextract

formula 1 se da din jumate in jumate de ora, pentru febra mai mare de 38 sau dintr-un sfert de ora intr-un sfert de ora pentr febra mai mare de 39. cate 3 granule

formula 31 cate 3 granule de 3-4 ori pe zi

cu jumate de ora inainte sau dupa masa

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

De unde le-ai cumparat? am cautat in o gramada de farmacii iar cand am gasit la Dona mi-au cerut reteta, si nu mi-au dat ca nu am avut reteta, Matei este cu mucisori si febra, febra a scazut sub 38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

btz, daca ai gasi pe cineva care sa aduca acasa la tine copilul ar fi perfect! te-ai putea ocupa si de copii si eventual si de mici chestii prin casa, plus ca amandoi copiii s-ar simti bine, ar socializa

legat de mame, eu abia astept sa vina a mea, peste 2 saptamani! stiu ca ea e mai migaloasa, le face altfel, probabil nici eu n-am rabdare sa explic si nici timp n-o sa mai am, dar e mama, face cum crede ea ca e mai bine si, daca ii las instructiuni precise, nu se abate de la ele. este persoana in care am cea mai mare incredere sa-mi las fetele. partea nasoala e ca mama vine, eu plec (la munca)...

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput