LMA Sasha si Victor - Delfinasi in sarbatoare(170)
Raspunsuri - Pagina 15
rubia spune:
Salut
Mai fetelor eu in privinta persoanelor care isi dau cu parerea gandesc asa:ascult ce zic ele si fac cum vreau eu.PUNCT
Sunt f rabdatoare si mai am o regula :o persoana o accepti asa cum e sau nu o accepti deloc,nu incerci sa o schimbi.
In privinta chestiilor care m-au suparat la soacra chiar m-am gandit ca poate sunt eu prea protectoare(avand in vedere cum am obtinut sarcina) sau nu stiu ce altceva pentru ca pana acum n-am avut nici o discutie cu ea.Acum cu venirea copilului cand au venit prea multe "sfaturi" parca m-a deranjat cate ceva,dar v-am zis accept persoanele asa cum sunt,am ajuns la concluzia ca ele nu se schimba dupa cum vreau eu....
Apropo, despre tricicleta ceva pareri...
rodyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rubia Apropo, despre tricicleta ceva pareri... ![]() |
eu sunt pentru. in aprilie Isa avea aproape 10 luni, era tare incantata cand am plimbat-o in Ro. nepotica mea de 2 ani jumate e la fel de incantata si acum! acuma depinde daca ai pe unde s-o plimbi cu ea (la mine-s cam inguste trotuarele, plus ca stau si pe un deal...) si daca mai doarme inca in carucior...
aici nepotica, de-aici Isa...
am implinit un anisor!!
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010) am implinit 10 ani!!!
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
palomina spune:
Tanti, eu am luat formulele Lui Racusor de la o farmacie din intersectia 11 iunie " homeopatía" se numeste. Mie nu mi-au cerut reteta si de cate ori m-am dus pe acolo mi s-au parut aprovizionati !
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
ilinca79 spune:
Racusor esti o scumpa ca de obicei 
Am pus semn de carte la mesaj. Eu n-am vrut sa-i dau deocamdata medicamente, ca nu e asa rau, nu voma, nu febra, bea ceai de afin si menta si papa binisor mancare de regim. Oricum am hotarat ca daca maine dimineata e la fel, il duc la un medic. S-ar putea sa mai fie o cauza insa, ca am descoperit un canin de sus super umflat...toata dupa-amiaza a plans si a stat cu manutele in gurita, a ros papuci
Oana nu-l certa pe Marius ca si eu am facut la fel acum cateva luni
Bine n-am stat pana la 2 ci pana la 12 (iesisem cu colegii) dar al meu s-a infuriat rau ca de ce n-am sunat sa zic ca stau atata, iar eu nu sunasem tot in ideea sa nu-l trezesc. Ma gandeam ca daca nu suna inseamna ca si el si Victor dorm. Oricum mi-am facut autocritica si nu mai fac de-astea ![]()
Bumble, of ce rau imi pare, mai ales ca situatia asta nu e sigur o intamplare si probabil vei mai avea probleme cu soacra. Si daca obisnuieste sa se mai "ameteasca" te inteleg ca nu ai incredere in ea. Si mie mi-a placut cu cate intelepciune ai scris. De-asta sunt sigura ca vei gasi tu maturitatea necesara sa te comporti in asa fel incat sa pastrati o relatie decenta...desi imi imaginez ca e tare greu. 

Crispro un
special pt. tine. Sper ca nu e grav...zic si eu ca Rody, fa tu primul pas si impacati-va, ca viata e prea scurta sa stam suparati 
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
Victo spune:
rodi, pozele sunt de la casa mamei tale? draguta casa..si tanti cu ochelari,slabuta, mai in varsta e mama ta?
cam asa arata mihai acum de umflatel, cum era Isa atunci.are 10kg si 200-300 gr, acum seara.
e greu si asta cu plecatul la munca si lasat copii..dar daca ai de lucru, mai uiti, trece mai repede, sa stii. greu e cd sunt bolnavi si tre sa pleci.sa inteleg ca s-a rezolvat pana la urma?
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rubia Apropo, despre tricicleta ceva pareri... ![]() |
eu vreau sa ii iau Smart Trike dar nu stiu cand...acum sau sa mai astept
desi alea sunt 3 in 1 si incep de la 10 luni, modelele la care m-am uitat eudaca iei sa ne zici si noua de care
ilinca te pup

1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
iul_aug2010 spune:
Imi merge netul foarte rau, asa ca trimit acum mesajul (de o juma de ora tot ma chinui sa fac alea 2 subiecte, ca tare rau merge- a fost azi vremea rea la noi, posibil asta sa fi fost cauza). Asa ca pana nu raman fara net de tot, zic asa:
Mamici, va invit cu urarile de
"La multi ani!"
pentru flacaii sarbatoriti in 17 august la subiectele dedicate:
17 august - LMA Sasha, delfinas de ainotna
17 august - LMA Victor Petru, delfinas de katalina
btz_ovi spune:
Nu stiam ca se practica chestia asta cu bonele,momentan e singura solutie la care putem apela,mai ales ca vreau ceva lejer nu full.Mama mea spune sa il las la ea si noi sa ne ducem la 2 saptamani insa nici nu se pune vorba.In primul rand eu fara blondul meu mor,apoi e vb de curatenie,la care mama nu tine deloc,iar pct 3:alimentatia.Ar fi indopat cu lapte cu biscuiti si ciorba.Asa ca no way.Iar la socru sau soacra nu se pune vorba.
Oanna stiu problema ta cu mama ta,de multe ori ma gandesc ca si noi vom fi soacre,suntem mame,oare vom ajunge la fel?Eu sper sa nu!!!
Singurul lucru care ma binedispune e faptul ca Paul a invatat in week-end.In seara asta nu se mai oprea din "have five" cu mine :)))
Legat de triciclete s-au spus multe pareri pe aici.
Mai,mie nu imi plac deloc.Copiii sunt tare haiosi in ele .Insa eu nu mi-as lua deloc deoarece cele ce se gasesc in comert sunt absolut kitschioase,pt inaltimea mea nu gasesc deloc una cu un maner cat de cat inaltut.Iar la carut nu renunt din motive intemeiate:are rotile mari,suspensii,cu trici nu as putea urca bordurile usor cum fac cu el,trece calea ferata fara probleme,are cosul foarte mare,protectie UV,plus ca Paul doarme mai mereu in el.Insa gusturile nu se discuta.Poate la anul voi lua una de pe internet.
Alice_Elena spune:
anca, erau niste sezlonguri mai in stanga mea, cu umbrele galbene parca
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
19+ 
crispro spune:
Ainotna, vreau sa te intreb ceva prin Pm, dar vad ca nu ai optiunea activa. Poti sa imi trimiti mie pe pm o adresa de-a ta de mail? Sau sa iti activezi pm-ul? 
Sa-l ajutam pe Alex