LMA Sasha si Victor - Delfinasi in sarbatoare(170)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanti

RACUSOR te rog sa imi zici si mie de unde ai luat formula 31 si daca se numeste exact asa, am tot cautat si nu am gasit

LA MULTI ANI celor care isi sarbatoresc astazi ziua

Andrei 11.02.2006 si Matei Alexandru 23.06.2010

de la plantextract

formula 31 e de muci si formula 1 e de febra, ambele de la plantextract

formula 1 se da din jumate in jumate de ora, pentru febra mai mare de 38 sau dintr-un sfert de ora intr-un sfert de ora pentr febra mai mare de 39. cate 3 granule

formula 31 cate 3 granule de 3-4 ori pe zi

cu jumate de ora inainte sau dupa masa

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

ochidut, eu confirm. Sa ne spui ce facem cu restul de bani, ti-i dam acolo sau cum?

bumble, ce femeie penibila! Nici nu am cuvinte!

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Salut, fetele! Sunt si eu prin zona. Am o stare mai naspa, ca m-am certat cu sotul de vreo 2-3 zile.

Pup delfinasii bolnaviori!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

cris
nu cred ca e o problema serioasa asa-i?!

Marius e pedepsit!!!
a plecat ieri la ora 20 la o bere si s-a intors...la 2 noaptea ...si nu intelegea de ce m-am suparat ca el iese foarte rara...ADEVARAT si poate iesi chiar ma bucur dar sa zica sau sa de un sms ca se intinde povestea cu bere...asta e problema mea ca nu m-a anuntat chiar nu am nici o treaba ca a iesit cu baietii

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

ILINCA, iubita, nu e de ajuns enterolactic, asta e doar pentru refacerea florei intestinale, Andrei nu a avut scaune moi, decat o zi

uite iti scris ce ne-a zis sa ii dam, inainte sa plecam la mare in caz de :

- saruri de hidratare Humana Elktholit cu fenicul, cate 1 plic dizolvat in 250 ml de apa, 2 plicuri la 24 de ore, administrate cu lingurita la 5 minute (daca vomita / se deshidrateaza)

- debridat suspensie 3.5 ml de 3 ori pe zi, pt durere de burta, diaree, constipatie

- ceai de afine - diaree

- eridiaron - pt diaree- 4 tablete pe zi (e din afine) - eu nu am gasit sa cumpar

- pentru varsatura - metoclopramid picaturi - 4 pic * 3 / zi, diluate in putin ceai dulce

noi nu am luat nimic din toate astea, pentru ca andrei nu a avut nici diaree, nici nu a vomitat....

Mergi la inceput

Bumblebee pur si simplu fara cuvinte

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:

Salut, fetele! Sunt si eu prin zona. Am o stare mai naspa, ca m-am certat cu sotul de vreo 2-3 zile.

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

cris

Marius e pedepsit!!!
a plecat ieri la ora 20 la o bere si s-a intors...la 2 noaptea ...si nu intelegea de ce m-am suparat ca el iese foarte rara...ADEVARAT si poate iesi chiar ma bucur dar sa zica sau sa de un sms ca se intinde povestea cu bere...asta e problema mea ca nu m-a anuntat chiar nu am nici o treaba ca a iesit cu baietii

1an + 08.07.2010

Noi 2

deci toti fac la fel
si noua ni se pare normal sa ne anunte

Mergi la inceput

Bumbleeblee off, imi pare tare rau rabdare multa si incearca sa eviti si intalnirile si discutiile!

dar cum faceti? ca voiai sa lasi copilul cu soacra cand te intorci la munca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

aelita, ma prapadeam de ras la postarile tale (si aici si pe DC) cand o aud pe Maria bodoganind singura pe hol. domnita era cu tava in mana, cu un bol de supa in ea, nu reusise sa treaca "cu bine" pe langa caruciorul Isei asa ca si ea si motanul strangeau de peste tot supa si taitei si morcovi

am terminat si cu bucataritul pe azi, am pus cu bine pasta de ardei in borcane , gata si ciorbita de pastai. eu nu ma pot opri din mancat azi, nu stiu ce am!!

crispro, sigur nu e serioasa cearta, hai fa tu primul pas spre impacare, imi sunteti tare dragi voi!

bumblebee, m-ai facut praf cu pataniile cu soacra! eu am cam rupt legaturile cu a mea, nici nu ma ingramadesc sa-i duc nepoatele sa le cunoasca, nici ea nu e tare nerabdatoare - decat de ochii lumii, cu atat mai mult cu cat stam un etaj deasupra ei in Ro. dar, cand vor fi mari fetele, se pot duce la ea de cate ori vor dori . o pentru intelepciunea ta

eladea, pe Eric il pupam tare tare tare sa se faca bine, sa puteti pleca linistiti in concediu. si pe Filip

racusor, e mai vioi Andrei?

ooana, oare de ce e asa de greu de dat un telefon si spus "vezi ca raman cu baietii mai mult"? poate ca nu le trece prin minte, sau timpul trece prea repede si li se pare ca nu au intarziat, sau e teama de ridicol ca tre sa dea socoteala sotiei cand prietenii sunt de fata

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)

am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

cris

Marius e pedepsit!!!

1an + 08.07.2010

Noi 2

deci toti fac la fel
si noua ni se pare normal sa ne anunte

mi-a zis ca s-a gandit ca dorm ca de obicei de pe la 10,30-11 si a zis sa nu ma trezeasca cu telefonul
bai, io nu stiu zau oare avem noi o problema sau ce-i cu barbatii - intr-un fel mi-a fost mila de el ca l-am certat exact cand a venit la ora 2 dimineata si bause doar 2 beri...dar m-a suparat ideea in sine, ca doar mi-am facut griji...apoi s-a trezit Matei si i l-am "predat" ca i-am zis ca numai bine a venit acasa asa ca a dormit 2 ore si a plecat la lucru
i-am si zis ca o sa ii reamintesc fazele aste peste 20 de ani cand o sa faca Matei asa si sa-l puna naiba sa il certe...ca nu are voie, si-a pierdut acest drept

acum nu o mai dau la intors...am zis ca e "pedepsit" si asa ramane

1an + 08.07.2010

Noi 2

Mergi la inceput

Rody nu stiu zau care e problema doar un sms nu il vede si nu il stie nimeni decat sotia

mi-a fost mila in final de el ca ieri a fost Sf Maria si el e si Marian...si a sarbatorit, dar asta oricum nu il absolva de orice greseala nu-i asa?!

1an + 08.07.2010

Noi 2

Mergi la inceput