LMA Sasha si Victor - Delfinasi in sarbatoare(170)
Raspunsuri - Pagina 13
racusor2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tanti RACUSOR te rog sa imi zici si mie de unde ai luat formula 31 si daca se numeste exact asa, am tot cautat si nu am gasit LA MULTI ANI celor care isi sarbatoresc astazi ziua Andrei 11.02.2006 si Matei Alexandru 23.06.2010 |
de la plantextract
formula 31 e de muci si formula 1 e de febra, ambele de la plantextract
formula 1 se da din jumate in jumate de ora, pentru febra mai mare de 38 sau dintr-un sfert de ora intr-un sfert de ora pentr febra mai mare de 39. cate 3 granule
formula 31 cate 3 granule de 3-4 ori pe zi
cu jumate de ora inainte sau dupa masa
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
adrianaBuc spune:
ochidut, eu confirm. Sa ne spui ce facem cu restul de bani, ti-i dam acolo sau cum?
bumble, ce femeie penibila! Nici nu am cuvinte!
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
14+
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crispro Salut, fetele! Sunt si eu prin zona. Am o stare mai naspa, ca m-am certat cu sotul de vreo 2-3 zile. Pup delfinasii bolnaviori! ![]() Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)Poze Sa-l ajutam pe Alex |
cris

nu cred ca e o problema serioasa asa-i?!
Marius e pedepsit!!!
a plecat ieri la ora 20 la o bere si s-a intors...la 2 noaptea
...si nu intelegea de ce m-am suparat ca el iese foarte rara...ADEVARAT 1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
racusor2010 spune:
ILINCA, iubita, nu e de ajuns enterolactic, asta e doar pentru refacerea florei intestinale, Andrei nu a avut scaune moi, decat o zi
uite iti scris ce ne-a zis sa ii dam, inainte sa plecam la mare in caz de :
- saruri de hidratare Humana Elktholit cu fenicul, cate 1 plic dizolvat in 250 ml de apa, 2 plicuri la 24 de ore, administrate cu lingurita la 5 minute (daca vomita / se deshidrateaza)
- debridat suspensie 3.5 ml de 3 ori pe zi, pt durere de burta, diaree, constipatie
- ceai de afine - diaree
- eridiaron - pt diaree- 4 tablete pe zi (e din afine) - eu nu am gasit sa cumpar
- pentru varsatura - metoclopramid picaturi - 4 pic * 3 / zi, diluate in putin ceai dulce
noi nu am luat nimic din toate astea, pentru ca andrei nu a avut nici diaree, nici nu a vomitat....
ooana spune:
Bumblebee pur si simplu fara cuvinte ![]()
1an +
08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
racusor2010 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
cris ![]() nu cred ca e o problema serioasa asa-i?! Marius e pedepsit!!! a plecat ieri la ora 20 la o bere si s-a intors...la 2 noaptea ...si nu intelegea de ce m-am suparat ca el iese foarte rara...ADEVARAT 1an + 08.07.2010" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe. Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
deci toti fac la fel

si noua ni se pare normal sa ne anunte
racusor2010 spune:
Bumbleeblee 

off, imi pare tare rau
rabdare multa si incearca sa eviti si intalnirile si discutiile!
dar cum faceti? ca voiai sa lasi copilul cu soacra cand te intorci la munca? 
rodyka spune:
aelita, ma prapadeam de ras la postarile tale (si aici si pe DC) cand o aud pe Maria bodoganind singura pe hol. domnita era cu tava in mana, cu un bol de supa in ea, nu reusise sa treaca "cu bine" pe langa caruciorul Isei asa ca si ea si motanul strangeau de peste tot supa si taitei si morcovi 
am terminat si cu bucataritul pe azi, am pus cu bine pasta de ardei in borcane
, gata si ciorbita de pastai. eu nu ma pot opri din mancat azi, nu stiu ce am!!
crispro, sigur nu e serioasa cearta, hai fa tu primul pas spre impacare, imi sunteti tare dragi voi! 
bumblebee, m-ai facut praf cu pataniile cu soacra! eu am cam rupt legaturile cu a mea, nici nu ma ingramadesc sa-i duc nepoatele sa le cunoasca, nici ea nu e tare nerabdatoare - decat de ochii lumii, cu atat mai mult cu cat stam un etaj deasupra ei in Ro. dar, cand vor fi mari fetele, se pot duce la ea de cate ori vor dori
. o
pentru intelepciunea ta
eladea, pe Eric il pupam tare tare tare sa se faca bine, sa puteti pleca linistiti in concediu. si pe Filip 
racusor, e mai vioi Andrei?
ooana, oare de ce e asa de greu de dat un telefon si spus "vezi ca raman cu baietii mai mult"? poate ca nu le trece prin minte, sau timpul trece prea repede si li se pare ca nu au intarziat, sau e teama de ridicol ca tre sa dea socoteala sotiei cand prietenii sunt de fata 
am implinit un anisor!!
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!!
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
ooana spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui racusor2010
deci toti fac la fel ![]() ![]() ![]() si noua ni se pare normal sa ne anunte am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum |
mi-a zis ca s-a gandit ca dorm ca de obicei de pe la 10,30-11 si a zis sa nu ma trezeasca cu telefonul

bai, io nu stiu zau oare avem noi o problema
i-am si zis ca o sa ii reamintesc fazele aste peste 20 de ani cand o sa faca Matei asa

acum nu o mai dau la intors...am zis ca e "pedepsit" si asa ramane
1an +
Noi 2
ooana spune:
Rody nu stiu zau care e problema
doar un sms nu il vede si nu il stie nimeni decat sotia ![]()
mi-a fost mila in final de el ca ieri a fost Sf Maria si el e si Marian...si a sarbatorit, dar asta oricum nu il absolva de orice greseala nu-i asa?! ![]()
1an +
Noi 2