Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (40)
Raspunsuri - Pagina 19
strumphitza spune:
Buna seara ![]()
Am ajuns si noi acasa acum o ora dar sunt franta moarta, am urcat la scari azi pe la castele de mi-au iesit pe ochi
si niste dealuri le-am urcat impingand la carut de nu numai ca mi-a iesit pe ochi dar iesea fum de prin toate orficiile
deh.. tre sa mai slabim si am lasat masina la baza dealului si sus ne-am dus amnadoi ca 2 feto frumosi pe jos , si da-i si impinge 
si cand am ajuns sus la castel ne asteptau alte delusoare si scarile din castel , de am spus ca nu mai ma duc nicaieri niciodata sa vad nimic ![]()
dar a meritat, a fost frumos ...am vazut multe peisaje frumoasa , in special marea si portul de sus de la castel, dar am mai fost ai am mai vazut si niste ruine a unei foste vile romane , veche tare si acum e prezervata si e inclusa in circuit turistic. Stiu englezoii astia sa isi conserve istoria, nu ca romanii care distrug tot si/sau lasa in paragina ca dna Udrea nu are bani de vuitoane
Am sa descarc pozele si am sa va arat , dar nu stiu cata memorie mai am pe contul meu personal de picasa, mai trebuie sa mai sterg din albumele vechi sa fac loc la poze noi ![]()
Va multumim de urari
si va servesc cu o feliuta de New York cheese cake 
am mancat acum dupa cina o feliuta mica si as mai fi vrut, cred ca as mai fi mancat un tort intreg dar sa nu stricam ce am realizat pana acum, nu vreau inapoi kilele care le-am dat jos ca nu mi-e dor de ele ![]()

Ma duc sa vad pe unde e cablu de descarcat pozele in comp si poate apuc sa va arat in seara asta daca nu maine
acusi e ora de baita a piscoatei, e langa mine si se tot chicoteste si vorbeste singura pe limba ei
a descoperit ca poate vorbi mai pitzigaiat si exerseaza fata mea de numa.... soprana o face mama
Azi la ruinele vilei romane niste doamne de varsta a 3 a numa nu ma lasau sa trec mai departe, m-au oprit in loc sa imi analizeze piscoata si sa imi spuna cat e de frumoasa si ea mandra numa intr-o cantare o tinea, sa auzea cred ca de jur imprejur in toata vila 
Chit ca vorbeste mai ascutti e tot scumpa, abia astept sa vad cum pot sa ii fac un filmulet sa am amintire ca e asa scumpa de imi vine s-o pap toata 
Va pup
, ma duc sa descarc pozele si poate apuc sa va arat in seara asta cateva daca nu maine, daca trebuie sa fac ordine si curatenie printre albumele mele vechi sa fac loc ca e memoria cam full 
O seara buna 

_
Happy Mummy of
Sophia Nicole (02.04.2011)
dyadyazuza spune:
buna seara fetele
nu am mai intrat de mult pt ca ne-am apucat de dat cu var prin casa.a fost o saptamana super aglomerata. nu am reusit sa citesc mai nimic din urma.
strunfi la multi ani sotului tau
puiutul meu este tare agitat si se trezeste plangand si ziua si noaptea. cred ca e de la dinti daca ii pun degetu pe gingie plange si mai tare. il dau cu calgel. voi folositi calgel??
de o sapt am inceput diversificarea cu mere si persici. i-am pus si cereale si asa tare s-a strans la burta. azi s-a scremut pana la amiaza cand plangea destul de tare si i-am bagat termometru. a facut tare tare, de acum nu ii mai pun cereale.
el e strans la burta si eu am diaree nu stiu ce sa iau daca el deja face asa tare daca mai iau si eu ceva cred ca micutul nu mai face kk o saptatmana. am fost la dentist sa imi puna o plomba si mi-a pus o bucatica de vata cu un medicament si mi-a pus o plomba provisorie si a facut o gaurica in ea ca sa nu mi se umfle maseaua ca cica as avea infectie si in noaptea aia m-a luat o durere groaznica de stomac de ziceai ca mai am un pic si chem salvarea dar am supt 2 dicarbocalm si am baut o cana de ceai de menta cald si s-a mai calmat dar ma mai doare si acum, aveam limba alba, aalba si fff incarcata si din noaptea aia sunt cu diaree.ieri dimi mi-am scos eu plomba dar si acum mai am gustul ala oribil la masea si in seara asta iar aveam limba incarcata si alba. avei idee ce ar trebui sa fac? la dentist tre sa ma mai duc marti.
nb mamici si bebici

mamica fericita cu
de
zambaret Cristian Andrei21.03.2011
madutza_bra spune:
pupici fetele!
..Se vede sa am fost singuri acasa, nu? nu am mai dta pe aici ![]()
![]()
![]()
strumph, sa poaret sanatoasa piscoata ta hainutele. La multi ani, si sotului tau, iar pe tine as vrea sa te vad cand vi in tara. Crezi ca ai timp sa ne vedem cand vi in Buc? 

Yasmi, s-ar putea sa apara iar un dintisor daca e asa marait. La probleme cu plictiseala ma ajuta Cristi, ii canta Catalinei, o gadila, daca ii cade jucaria pe jos o ridica el, danseaza in fata ei, iar Cata e fermecata de el. pe unde il vedenumai cu ochii pe el este 
Dulci foc putiutii tai la baiata. Yasmi ma fascineaza de fiecare data cand o vad..are asa un farmec aparte 

Noi maine bagam carnita in alimentatie. abia asteptam ca am impresia ca nu se satura cu mancarica...e tare fomista
Dupa ce am intorc din concediu am sa achimb si laptele cu Nan 2 si abia astept sa termin cerealele astea ca sa iau unele cu mai mulgte cereale si fructe. Astea cred ca au cam constipat-o..si face putin si des..evident si tare.
Am luat-o de la mama cam rosie la fundulet..cred ca nu si-a dat seama ca a facut..ca nu prea miroase...si mama nu-i stie tabieturile, strambaturile si semnele ca face caca si cred ca a stat ceva neschimbata de s-a iritat...asta e. Trebuie sa se invete si ele impreuna (mama si Cata). spre sfarsitul sapt ii voi duce din nou pt ca tb sa merg cu fina sa caute rochie de mireasa.
Va pupic si mai vb maine sau poimaine 

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
madutza_bra spune:
dya, imi pare rau ca ai pb cu maselele...nus tiu ce sfat sa-ti dau...
Cu calgel am dat si eu la Cristi..si-l voi folosi si la Cata cand va fi cazul..e mentolat, racoritor..am pus si eu pe limba.
Poze
madutza_bra spune:

La multi ani, Dorinut@ !!!

Poze
bb_yasmi spune:
buna dimi
la multi ani dorinuta!!

mada, si pe mine ma ajuta iasmi ff mult in combaterea plictiselii
dar atat de marait a fost in ultimele zile ca nu mai conta nimic :((...offf....si el care nu a avut nimic, dar nimic la primii 2 dintisori .....acum..aseara de ex s a trezit plangand de mama focului...suspina plangand ..lucru care nu mi s a mai intamplat cu el....asa necajit roade la tot ce prinde..inclusiv hainutele de pe el (le roade nu le suge)...
daaa sunt tare incantati acum ca fac baita impreuna 
tre sa ii cumpar lui lucas un scaunel de baita..
merg sa trezesc buburuza ca daca nu..la amiaza nu le sincronizez somnicurile...![]()
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
bb_yasmi spune:

la multi ani bebici dragi: CATA si DAVID!!!!

bb_yasmi spune:
intrebare pt mamicile de bb 2,3 pe la cate luni incep sa mearga de-a busilea??? Lucas tot incearca ceva..dar e cam devreme cred, nu??
mada, ai grija ca si carnea constipa, proteinele, nu? combina cu o leguma care ajuta sa faca. eu am cumparat ieri un avocado sa ii dau azi. noi in perioada asta suntem alandala cu papa...cred ca are 7 sau chiar 8 mese/zi 

bb_yasmi spune:
am inceput si noi sa stam in fundulet fara sprijin!!!!!!!!!