Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (40)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Buna dimineata dragele mele!
In loc de cafea va trimit un pic de aer de munte, care e minunat aici la Cheia!
Ma intreba Deea cu ce ne umplem timpul: evident ca un bebe de 4 luni nu poate face multe lucruri. Petru doarme cate 10-11 ore legate noaptea si inca 2 ore dupa ce papa de dimineata. Apoi facem plimbari (in padure, la Manastirea Cheia, prin statiune) - cu el in marsupiu. In rest stam pe terasa pensiunii, mancam, el mai doarme in landou, noi citim si stam de povesti. De vineri a venit si bunica, asa ca ne plimbam impreuna, si niste prieteni de familie cu casa in Cheia si ne vizitam cu ei. Pentru copii mai mari sunt multe de facut (am aflat de la familiile cu copii de aici): trasee la Muntele Rosu, Ciucas etc; Muzeul Florilor de mina, mers cu masina la Valeni, Brasov, Poiana si imprejurimi. Plus activitati la pensiune sau gratare. Mi se pare o statiune extraordinar de relaxanta si cred ca vom mai veni (desi noi suntem genul exploratori, ne place sa descoperim si din fericire avem mana f buna la cazari).
Strumphi, da, este pensiunea lui Gainusa (tatal lui a fost primar la Maneciu, comuna de care apartine Cheia). Au o pajiste mare in trepte, foisor, loc de joaca pt copii, tern de tenis/fotbal, pingpong, si pana la vara viitoare vor fi si ponei.
Noi parintii am ajuns sa dormim ca niste bebelusi : noaptea cate 10 ore, si ziua de vreo 2 ori cate 45 min-1 ora... Nu stiu ce ne facem la Bucuresti ca nu cred ca va mai fi chiar asa, macar si ca e de mers in parc dimineata cand doarme el 2 ore

Gata, va pupicesc, ma duc sa ma relaxez cat doarme puiul, apoi mergem la plimbare prin padure la Zaganu!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Aaa, si am uitat tocmai sa ma laud cu puiul : vrea sa stea in fundulet (dar nu-l las inca mult), rade cu hohote cu noi, vrea sa prinda tot ce vede, ma trage de par, ma mangaie de obraz si ma prinde de buze, si e un vorbaret dulce foc. La culcare isi "canta" singur niste "cantecele", uneori ai impresia ca e si un pic de melodie... (pai la cat ii cant eu diverse cantecele, cred si eu!)

Lalely apropo de somn: cred ca fiecare bebe e unic, si nu trebuie sa te necajesti ca altii dorm, pur si simplu am avut noroc... habar n-am daca merge sleep-training-ul, dar uite un link care ti-ar putea fi util:
http://www.whattoexpect.com/first-year/baby-sleep-problems.aspx?xid=nl_YourDailyNewsletterfromWhattoExpect_20110813

Va pup pe toate

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata !

Am venit sa va dau de baut, dar nu cafea un pahar de sampanie de aia buna frantuzeasca adevarata de la mama ei de acasa , bunaaaaaaa deci doamnelor, serviti ca mai avem vreo 3 sticle de la starea civila din ianuarie ne-au ramas si macar sa le dam gata aseara am avut musafiri si eu mi-am facut de cap, 2 pahare de sampanie, am imbatat piscoata si ce se mai chiua , ce se mai hlizea, canta de mama focului, ca niciodata deci sigur am imbatat-o.... aseara numa nu voia sa adoarma, era toata o chiuiala si hlizeala, intorcea capu strengareste intr-o parte, canta, vorbea pe limba ei si apoi se intorcea catre mine si se hlizea deci am baut cam mult, precum eu nu am baut nimic toata sarcina, 2 paharem-au ajuns, se invartea casa cu mine la un moment dat, eram toata in calduri dar am bagat multa apa si s-a diluat, a trecut efectul pana m-am culcat

azi dimi Nick deja la 7 era treaz si citea o carte si cand l-am vazut l-am intrebat ce face? e asa de "excited" ca e ziua lui azi sau de ce nu doarme? ca doar e weekend si e si ziua lui, putea dormi mai mult dar el nu mai avea rabdare sa se duca la piscoata, el care dormea si patul sub el cand era singur , dar de cand m-am mutat inapoi cu el, deja gata la 7 e in picioare , chiar si fara alarma vad, ca azi nu a sunat nici o alarma, dar si-a setat si el ceasul lui biologic pentru ora 7 , si-a tras si el rutina ca piscoata nu mai avea rabdare sa mearga sa vada fata , ca am stat noi un pic in pat la povesti si la un moment dat imi zice asa ca si cum nu mai putea de nerabdare, da vad ca nu se aude, dar cred ca in foarte scurt timp o sa se trezeasca si o sa o auzim vorbind pe limba ei in patut.... si eu i-am spus, hai sa mergem sa vedem, si cand am deschis usa, ea era treaza si se uita spre geam , ca i-am luat toate jucariile din patut, de vreo 2 sapt nu ii mai las nimic in atut noaptea, numai ziua ii mai pun cateva cand o mai pun acolo sa se mai joace dar noaptea deloc niciuna si cand ne-a auzit ca am venit si-a intors capul si am vazut-o cum zambea printre zabrelele de la patut am gasit-o in marginea patului desi eu o pun pe mijloc mereu... nu stiu cum s-a foit si invartit de a ajuns la margine Nick nu mai putea de bucurie azi dimi cand a luat-o in brate si i-am spus ca e prima lui zi de nastere ca tata, si imi tot repeta mereu ca nu isi mai imagineaza viata fara noi, fara Sophia, nu isi mai aduce aminte cum era viata inainte de Sophia

ieri am fost la shopping , 4 ore ca mai mult nu am putut sta ca trebuia sa ajung acasa sa gatesc cina, asteptam musafiri i-am luat piscoatei un super dragut "outfit" pentru mers la biserica la botez si niste pantofiori superbi mia am sa ii iau ciorapei lungi si gata, putem merge in Ro ca avem hainute ... Outfitul e compus din rochita si cardigan, deci am uitat, tre sa ii mai iau si un body dragut sa pun pe sub rochita , acum mi-am dat seama ca trebuie sa body pe langa ciorapei, deci sa trec pe listuta i-am mai luat niste pantofiori casual draguti foc, sa aiba fata pentru blugi si hanorac daca o fi mai frigut in nordul moldovei si o caciulita super super simpaticaaa nu stiu cat am sa o port dar mai mult am cumparata-o de drag cred, ca mi-a placut la nebunie si un hanorac mai grosut dar asa de moale de imi vine sa ma imbrac eu cu el, dar nu-mi intra nici pe-o mana mai caut sa ii iau niste blugisori mai grosuti si o salopeta ceva, dar nu prea au bagat inca la magazinele de bebei colectiile de toamna iarna, cred ca mai incolo spre toamna, la sfarsitul lui august, inca mai au colectiile de vara la reduceri, dar mie imi trebuie mai grosute ca vara sigur nu o sa fie in sept in ro la munte ..oricum o sa mai trag o tura de shopping dupa ce venim de la soacra , mai la inceput de sept sa fie cat mai aproape sa imi iau si eu niste hainute , da pe masurile de atunci ca vad ca merg binsior cu kg in jos

mi-am gasit si pentru mine pantofi albi -ivory , plati fara pic de toc, mi-as fi luat cu toc dar nu vreau sa il intrec pe domnu mire, ca daca ma urc si pe cele mai mici tocuri sunt mai inalta decat el deci sa nu facem cum au facut prietenii nostri, ea inalta cat plopu si el micut cat un pitic iar ea la pozele de la nunta a trebuit sa stea aplecata , ghemuita sa nu dea rau in poze pantofii sunt asa moi si faini in picior , nu ma strang , nu nimic... o sa stau lejer in ei cred , sunt simpli dar ce conteaza ca rochia e lunga pana in pamant si oricum nu ma cauta nimeni sub fusta nu ? Rochia e in drum spre Londra, sapt asta ce vine o primesc abia astept, nu mai am rabdare nu stiu cum sa imi fac parul ca nu mi-am dat comanda de voal ca nu vreau, nu stiu de ce ... o sa las parul liber si cred ca o sa mi-l ondulez eu cumva ca in creierii muntilor nu am coafor si o sa imi pun ceva agrafe floricele si gata, am rezolvat problema

pe zi ce trece vad cum se aproprie marele eveniment, sa nu spun evenimente ca la noi e 2 in 1 cununia si botez si ma apuca tot mai multe emotii, nu mai am rabdare ...astept sa treaca timpul si sa ne vedem in ro, cred ca sapt aia de dinainte de cand aterizam pana ajungem la biserica o sa fie stresanta, noi o sa tot fim pe drumuri, o sa treaca repede dar o sa fie si foarte obositor cred... oricum, dupa nunta mai stam o sapt si o sa avem un ragaz de 2-3 zile sa mai respiram aer curat de la mama de acasa si apoi iar pe drumuri inapoi spre bucuresti si de acolo cu avionul inapoi in UK. am emotii mari si pentru piscoata ca o sa o cam dam peste cap cu rutina cred, dar na acum ce sa fac, trebuie sa facem si asta, cununia, botez, vizitat matusi si unchi, bunici, ca deh toti o asteapta pe piscoata sa o smotoceasca nitel

hai ca m-am intins , mai bine ma duc eu la dus si apoi imbracarea ca mergem sa il sarbatorim pe daddy , vrea sa mergem sa facem un tur cu masina pana la mare si niste castele

va pup o zi buna si ne auzim mai tarziu, sau maine cel mai probabil

PS: scuze ca nu am scris la fiecare in parte azi, si ieri am uitat sa scriu la cateva persoane, dar imi iau eu revansa maine , cu siguranta... mai scriu cateva romane

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

bravo strumf pt toate realizarile! pe ce data e nunta?? la multi ani lui daddy sa aveti o zi minunata!!

ufff fetele uitasem cum e dupa 6 luni ..perioada agitata...cand vor doar sa fie tinuti in sus....cand se plictisesc de jucarii... cand vor sa traga de tot ce vad......mamicile de bb2,3 stiu despre ce vb...

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

la multi ani sarbatoritei de astazi: anda!!!!

la multi ani bebicilor de 14!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

strumph - felicitari pentru kg minus, hainutele achizitionate pt piscoata si pantofiori.
la multi ani sotului si multa sanatate!sa-ti traiasca!

mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna fetele!!!

La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi!

Eu lenevesc pe net si ii tin companie lui Sebastian care a fentat azi somnul de pranz,s-a multumit doar cu o ora de somn!Restul familiei doarme!Probabil pregateste vreo kkciala ca ieri nu a facut nimic!

Bb yasmi cunosc sentimentul!!!Si Sebastian ar sta numai in fundulet desi nu se tine inca bine...si da stiu ce ma asteapta!!!Felicitari pentru casuta,deci de Craciun va mutati in casa noua?
Mama ta cum se mai simte cu piciorul?

Noi ieri dupa amiaza am fost la mare,.spre deliciul Giuliei care e mare amatoare de mare.Azi lenevim si dupa amiaza avem musafiri!!!

Cami pt aerosol eu folosesc aceiasi masca,una micuta.O dezinfectez cu solutie de la Chicco.

Strumphitza ..sa purtati sanatoase costumatiile!!!La Multi ani fericiti si D-nului Smith,sa fie sanatos si sa se bucure de fetele lui!!!

ma duc sa caut ceva dulce prin frigider!!!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia si Sebastian!

Povestea nasterii Giuliei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanna16

hello ladies,

am bagat si eu nasul sa va salut si sa urez la multi ani sarbatoritilor de azi

alina - multumesc de raspuns si un mare pup; nu mai fiti suparati, treceti voi cu bine peste toate

georgyiuly - bine ai revenit si felicitari pentru dintisori

strumph - imi pare tare rau de micuta, ca se chinuie.poate iti da doctorul un remediu ca e tare nasol

la multi ani Dorian de bulina_mica
la multi ani Sara Maria de IONY82
la multi ani Paula de anadomnica

o zi frumoasa va doresc si un week-end pe cinste!

mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Multumim frumos!!!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia si Sebastian!

Povestea nasterii Giuliei!

Mergi la inceput

georgyuly mama e bine acum multumim de intrebare!!
ai mei au dormit impreuna 3 ore de amiaza...am avut si eu cu tati cateva ore linistite in 2

ufff pe cat era de linistit lucas al meu pe atat e de agitat acum.....sunt cu nervii cam intinsi ... maraie intr-una (ceea ce nu il caracterizeaza) , nu vrea decat sa il tin in picioruse sa sara... , mananca din 2 in2 ore ..uneori si mai repede si papa cantitati mari...nu asa de joaca ..ma tot gandesc sa fie iarasi de la dintisori???? sa se pregateasca al 3-lea ??
sper sa fie mai ok maine....ca nu sunt obisnuita cu el asa...bine macar ca doarme superrr binneee ca daca nu...
maine ii am pe amandoi acasa (iasmi e libera de la gradi) si buni pleaca de dimi pana prin ianuarie-februarie
am pus cateva pozici de azi de la baita cu puiutii mei.... sunt atat de fermecati unul de celalalt ce ni se umple sufletele de fericire mie si la tati cand ii vedem!!!

ne pregatim si noi de plecat prin oras!

madaaaaa voi tot in 2???

pS: nah ca acum ca l-am parat pe lucas vad ca sta calm si linistit si se joaca in patut

merg sa schimb kkaciosul meu mic...al 4 lea pe ziua de azi

Mergi la inceput

yuhuuu feteleeeeeeeeeeeeeee

Mergi la inceput