Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (40)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

yasmi ce capitole erau de la aspirante?
ca as reciti si eu
asa imi place sa imi aduc aminteeeeeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulina_mica spune:

Multumesc pentru urari fetele!
Am sarbatorit azi si am avut si tort bun ca la botezma duc ca a mai ramas ceva nemancat. Vai de cura mea de slabire! Yasmi cum ai facut de ai slabit atata?

Mamica fericita de papushica draga si scumpa, Dorian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

hello

Aseara n-am mai intrat ca au cam iesit scantei..rtificii..tot tacamul , baie cu spume, etc, etc

alina06, pentru 3 zile o tin frigider supa...de fapt este un piure putin mai moale.

morcovi nu pun la congelator..aceiasi morcovi ii gesesc cam tot anul.

Cami, tu ziceai ca ai pus legume la frigider in borcane..nu in congelator? ai pus cu sare multa? sanatate la fete

catank, cat este de frumoasa Ioana Nu ma satur sa ma uit la pozele ei.

ally, pupam un Edy dulceeeeeeeee

Simo, cred ca prin septembrie o sa apuc sa mai vin la voi in parc...se anunta o perioada asa aglomerata..sa nu imi treceti absenta nemotivata ca o sa fiu cu treaba pana peste cap

alexina, yasmi, roxy

bulina, Cata a mea mai suge de 2 ori pe zi, cate o data din fiecare san. In rest are 3 mese solide si una de Lapte praf,,deci in total 6 mese, nu 5 cum scrie la carte.

strumph, ce dreptate ai, abia dupa-amiaza a venit chful de geamuri Ma bucur tare mult cand aud de bebelusi reglati cu somnicul si mancarea

yasmi, in sera asta inca nu stiu ce vom face ..vedem noi...

Va pup pe toate.
Abia maine seara merg sa iau copiii acasa..

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Salut fetele, noi am iesit un pic ca nu mai rezistam, suntem atat de obositi si stresati. Asa ca am profitat de un moment de pauza ( fortata ca nu avem mesteri) si am venit pana la 1 mai ( langa Felix).Stam la un hotel super, cu strand propriu, chiar e exact ce ne-am dorit. Am balacit-o si pe Ilinca. Ioai ce rau imi pare ca nu i-am luat si ei colacel din ala.

Felicitari sarbatoriltilor, pup bolnaviorii sa treaca, iar pentru bebelicii agitati o rugaciune sa-i aline Doamne Doamne.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mada va invidiez

somleac sa aveti relaxare!!! la hotel perla ?? de ce nu ati mers la b.felix???

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

yasmi ce capitole erau de la aspirante?
ca as reciti si eu
asa imi place sa imi aduc aminteeeeeeeeee

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011)

nah ca nu mai stiu....nu m-am uitat la nr cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

BB yasmi da la hotel Perla. La B. F. nu stiu nici un hotel ca asta. Suntem foarte multumiti de serviciile lor. Ce fain ati inaintat cu casuta.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

buna dimi

somleac...exista si in B.F. hotelul international parca se numeste. eu am nimerit o data din greseala 1 mai si nu stiam cum e in BF dar acum ca stiu nu mai nimeresc "din greseala" la H perla am fost si noi atunci la pisicina.
da merge asa repede cu casuta. luna viitoare o sa fie la gri cu utilitatile trase pt intabulare. iar in decembrie la chieie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

buna dimi

am trecut sa va salut, caci azi e zi de plimbare

la multi ani anda15! sa fii sanatoasa, fericita si tot ceea ce doresti sa ti se implineasca
la multi ani Rebeca de wmagnolia
la multi ani David Christian de marin_ioana
la multi ani Sebastian de georgyiuly
la multi ani Andra Simona de Ailed_dota
la multi ani Teea Maria de AlexinaA

mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

o duminica frumoasa va doresc, plina de soare si voie buna

pe toate

mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput