Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (40)
Raspunsuri - Pagina 16
cami_antonia spune:
atunci sa va zic ce fac eu
mut fetele dintr-o camera in alta
in timp ce mai calc cateva rufe
mai fac un lapte pt petra
sau mai dau cate un medicament sau un ser antoniei
ce e clar ca petraq e mai cuminte
la administrarea medicamentelor decat antonia
offffffffffffff
speram sa ne facem bine cat mai repede
alina06st spune:
Cami, nici eu nu vreau sa ma plang... acum mi-am revenit. Mai beau un capucinno si sunt ok. Ce sa mai zic eu... ma gandesc la tine si cu fetele racite si cu Antonia care e mica... vrea si ea la joaca cu tine, mititica... 
Strumphy, nu stiu ce are, cred totusi ca e de la ceva... si alaltaieri noapte a fost asa si am zis ca e accidental, dar seare ca nu. Ma gandeam ca poate pregateste o eruptie dentara si asa se manifesta la el... poti sa stii. Vad eu si invat. Vorba ta, dureaza un pic pana ii invat obiceiurile...
Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
ailed_dota spune:
am zis-o si o repet....venirea unui bebelus pe lume e ca sosirea unui adult intr-o tara in care nu stie, limba, mancare, nimic... si spun ca si pe mine ma apuca plansul catrodata... si insomniile
mami de fete frumoase:
MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)
alina06st spune:
Ailed, ai dreptate. Si eu ma gandesc: Doamne, mititelul, are doar 4 luni de cand e pe lumea asta...
I-am dat niste ceai, apoi a baut si un biberon de lapte si acum s-a culcat.
Am o prietena stomatolog si mamica de baietel de 3 ani. O sa o sun sa o intreb daca e posibil sa fie si de la dintisori si sa vad ce imi recomanda sa ii iau. O intreb si de periutele de dinti, sa vedem de cand sa o folosesc.
Vreau sa fac si niste chiftelute
, dar deocamdata savurez un capucinno si mai bantui pe net.
alina06st spune:
Din ce citesc pe net, tind sa cred ca e de la dintisori:
"Unii vor fi tulburati doar cateva zile inainte de aparitia unui dinte, altii vor afisa toate simptomele de dentitie luni de zile, fara ca nimic sa fie vizibil"
Eu m-am uitat la gingiile lui si parca n-ar fi nimic...
In schimb mai recunosc la Luca:
"salivarea abundenta, noptile nedormite, hranirea inconsistenta, muscaturile"
Eh, las ca vedem noi... ii dam inainte cu rabdare.
Ia sa ma apuc eu de chiftelute...
Ah! Ca sa fie totul complet, l-am sunat pe sot care e la casuta, ca se da tencuiala decorativa. Eram curioasa daca iese frumoasa culoarea. L-am prins nervos. Cica iese frumoasa, dar se pare ca nu ne ajunge si trebuie sa mai luam. Mare scofala! I-am si zis: asta e motiv de nervi? Mai luam si gata. Se termina banii, stam cu becuri in casa pana avem bani de lustre, stam fara mobila, sau mai stam cu chirie pana le rezolvam... Si uite asa, cu totii suntem azi intorsi: micutul cu ale lui, eu de nedormita, sotul de bani... ![]()
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui strumphitza yasmi nu ai terminat cu drumurile ? mai ai ? hai ca rezolvi tu si cu casuta si iti vezi visul implinit dupa ce ajungi la casa mai mare si mult spatiu sa nu te aud ca te plangi cand vine vorba de curatenie, dar las ca poate iti ia si tie barbatu menajera ![]() ![]() ![]() _ Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011) |

joe cu cioco mananc si fara pauze 

aaaaaaa menajera...no way...prioritara este o masinuta si pt mine ca, casa este la 4 kg distanta de oras.....
in rest pot sa dau de beut ca toate merg brici momentan!!!!

casuta e la rosu si etajul 
si am primit si avansul pt apartament 
eu am cu aproape 3 kg mai putin decat cand am ramas gravi.....oscilez intre 53-54 kg

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
bb_yasmi spune:
si heellloo
am uitat sa salut 

la multi ani dorian si sara!!! 

alina de foame nu cred ca s a trezit din moment ce a papat asa putin...al meu cand a avut perioada de trezire ( o data pe noapte pe la 3-4) manca si 180ml...deci clar ii era foame. acum pot fi mai multe cauze de discomfort.....sunt si ei mici omuleti....
mada...ce faci???? cum va petreceti diseara in 2??? sau sunt indiscreta ![]()
![]()
bb_yasmi spune:
eu aseara am stat si am citit de la aspirante cand mada..eu...roxy..vas..andreea...cami....anuntam primele liniute vagi 
apoi primele capitole din odisee 

alina06st spune:
Yasmi, nu de foame s-a trezit, e clar. Sa vedem acu', cat il tine perioada asta... Si acum la pranz, s-a trezit dupa o ora, dar l-am adormit la loc... acum doarme, dar se agita, ridica picioarele, intoarce capul dintr-o parte in alta...
Sapt viitoare mergem si la vaccin. Sunt curioasa ce-mi zice si pediatra cand ii voi povesti...
ioanna16 spune:
hello ladies,
am bagat si eu nasul sa va salut si sa urez la multi ani sarbatoritilor de azi
alina - multumesc de raspuns si un mare pup; nu mai fiti suparati, treceti voi cu bine peste toate
georgyiuly - bine ai revenit si felicitari pentru dintisori

strumph - imi pare tare rau de micuta, ca se chinuie.poate iti da doctorul un remediu ca e tare nasol

la multi ani Dorian de bulina_mica
la multi ani Sara Maria de IONY82
la multi ani Paula de anadomnica

o zi frumoasa va doresc si un week-end pe cinste!
mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Sophia Nicole (02.04.2011)