Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (40)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulina_mica spune:

Neatza fetele!
Am intrat sa ma laud ca il sarbatoresc pe juniorul meu, care astazi implineste 6 lunitze. Dau de baut o cafea si niste Joe cu ciocolata!
Tot astazi el va gusta pentru prima data si carnitza de pui de casa (sper sa-i placa).
Mami ar trebui sa se abtina la a mai gusta ceva orice, deoarece s-au acumulat kilogramele date jos imediat dupa nastere
Mamicile cu bebei alaptati dar si diversificati partial, de cate ori pe zi la mai dati sa suga tztitzi? Si cate mese solide? Ca eu nu stiu cu asta la cerere, ca el de obicei se matzaie de plictiseala si ca vrea atentie, deci nu de foame si nu prea stiu cat sa-i mai dau sa pape laptic.
Alina imi pare rau de noaptea ta grea, dar o fi avut si el un moment mai greu ca omul... si o sa-si revina la zile mai bune... parca mi-aduc aminte ca si al meu la 4 luni incepuse sa se mai trezeasca noaptea sa pape, cred ca e puseu...
In rest pup toti bebeii dragutzi si cumintzi.

Mamica fericita de papushica draga si scumpa, Dorian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

offf , mai cami, nu degeaba ma gandeam eu la tine cand faceam lapticul la fata
nu o lasa sa adoarma asa devreme....
si da-i atentie multaa antoniei... sigur are nevoie....

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui bulina_mica

Neatza fetele!
Am intrat sa ma laud ca il sarbatoresc pe juniorul meu, care astazi implineste 6 lunitze. Dau de baut o cafea si niste Joe cu ciocolata!
Tot astazi el va gusta pentru prima data si carnitza de pui de casa (sper sa-i placa).
Mami ar trebui sa se abtina la a mai gusta ceva orice, deoarece s-au acumulat kilogramele date jos imediat dupa nastere
Mamicile cu bebei alaptati dar si diversificati partial, de cate ori pe zi la mai dati sa suga tztitzi? Si cate mese solide? Ca eu nu stiu cu asta la cerere, ca el de obicei se matzaie de plictiseala si ca vrea atentie, deci nu de foame si nu prea stiu cat sa-i mai dau sa pape laptic.
Alina imi pare rau de noaptea ta grea, dar o fi avut si el un moment mai greu ca omul... si o sa-si revina la zile mai bune... parca mi-aduc aminte ca si al meu la 4 luni incepuse sa se mai trezeasca noaptea sa pape, cred ca e puseu...
In rest pup toti bebeii dragutzi si cumintzi.

LMA!
ma gandeam cand ai plecat tu la spital......atat a trecut?
Da stiu ce spui cu kg puse dupa ce le-ai dat jos dupa nastere....
eu la Maria aveam cand am intarcat-o ca inainte sa nasc....

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

bulina la multi ani pt flacau
sanatate mulota

delia mercic mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Bulina Mica, La Multi Ani! Si sigur o sa-i placa bebeului carnit . Cui nu-i place...

Cami, nu retinusem ca si tu treci printr-o astfel de etapa... vorba ta, nici nu-mi vine sa cred ca am avut si nopti in care dormea de la 10.30 la 7 dimineata... In fiecare zi imi propun sa ma inarmez cu rabdare, ca o sa-si revina el, in fiecare noapte aproape ca-mi dau lacrimile.
Si de nesomn, ca-s sensibila cu nervii daca-s nedormita, dar si pt ca ma tot gandesc: ce sa fie, sa nu aiba copilul ceva.
Dar nu cred ca are nimic totusi. Ziua e tare vesel.

Ailed, ma gandeam si eu azi noapte sa incerc si cu ceai. Nu i-am mai dat de mult, ca nu mai voia sa-l bea. Cel putin pe timpul zilei, nu l-a mai acceptat. O sa incerc din nou. Luca in timpul zilei e tare vesel, s-ar juca cu mine non stop...

Alexina, asa am observat si eu, ca mai mult ma chinui pe mine cu suzeta, ca o tine o juma de ora maxim si apoi iar incepe...

Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulina_mica spune:

multumesc pentru urari, l-am trimis pe tati sa cumpere tort sa sarbatorim ca lumea
si eu ma plictisesc, ca bulinutzul mic doarme afara in carucior plimbat cu bunicii si eu am terminat toata treaba din casa... astept sa se trezeasca, sa pape fructele si sa mergem la bazin la aqua-bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata

cafeluta abia am terminat-o dar mai vreau una, cine mai da un espresso bun?

eu azi dimineata eram asa chiauna de cap ca nu stiam pe ce lume sunt nu am realizat ca e sambata si e weekend, s-a ridicat Nick sa mearga la baie pe la 7 si ma gandeam ca gata i-a sunat alarma sa mearga la munca eu deci il trimit sa munceasca si in weekend si cand vine de la baie o aude pe domnisoara ca s-a trezit si vorbea pe limba ei la ea acolo in patut si abia atunci m-am ridicat si eu, m-am dus dupa el dar dupa vreo 2 min ca nu stiu ce am dar parca as dormi non stop , ma gandeam mai stau un pic pana se giugiulesc ei, el o ia din patut, o smotoceste, o scoate din sacul de dormit, ii schimba pampersul...de astea asa cand am ajuns in camera la ea ea deja era schimbata si de pampers si eratoata o fericire ca am venit , cand mi-a auzit pasii isi lungea gatul catre usa si a inceput a zambi strengareste cand mi-a auzit si vocea

nu stiu de ce si cum, dar azi dimineata curgeau sanii mei valuri valuri, nu mi s-a mai intamplat de mult tare, de mai mult de o luna, cel putin de cand am inceput cu un pic de dieta si pe timpul zilei sunt cam goi dar se satura fata oricum, si dimineata erau mai plinuti, dar azi dimi erau bombe curgatoare am udat tot tricoul in fata m luat fata si am pus-o repede la un san si din celalalt curgea ca la robinet si asa de plini erau sanii ca a mancat cu sughituri, haplea de ea si apoi mi-a vomat de cateva ori... si asta nu s-a mai inatmplat de mult sa imi vomite asa mult, cate un pic mai dadea ea cand o ragaiam dar azi mi-a varsat mult, laptic proaspat supt, ca deh... i-a curs repede si a mancat pofticioasa si apoi l-a dat afara

ailed, azi mergem la shopping dar nu o s apot sa stau prea mult ca s-au invitat niste prieteni pe la noi sa vina sa ii aduca un cadou cred lui nick pentru ziua lui si m-a pus necuratu sa ii spun lui nick ca azi aveamprogramat sa gatesc o supa de perisoare si prietenii astia ai nostri sunt morti dupa supa asta si sarmale, deci azi iar fac sarmale si supa de perisoare, plus ca aveam o pofat de salata de vinete si ieri mi-am cumparat 3 vinete mici si azi o sa fac un pic de salata, deci am ce ma afuma si bucatari azi... dar acusi plecam la shopping si pe la 2-3 tre sa fim inapoi sa am timp sa gatesc cina

bulina , La multi ani pentru Dorian tizul meu ca si eu-s Dorina zici de kg acumultae dupa nastere, eu ce sa mai spun ca am inca multeeeeeeee kg din sarcina, am pus dupa ce am nascut la loc tot ce am dat jos la nastere si acum ma lupt cu regim...deh ca daca tot am mancat tot ce am poftit si la orice ora cat am fost stresata primele luni , oboseala, alaptatul... te fac sa nu mai gandesti , dar las ca le venim noi de hac acusika, dupa ce om scapa sa nu mai depinda puii numai de lapticul nostru, sa pape si mancare solida si apoi sa vezi ce fotomodele ne facem

yasmi nu ai terminat cu drumurile ? mai ai ? mai ia o pauza de-un joe cu cioco hai ca rezolvi tu si cu casuta si iti vezi visul implinit dupa ce ajungi la casa mai mare si mult spatiu sa nu te aud ca te plangi cand vine vorba de curatenie, dar las ca poate iti ia si tie barbatu menajera ca tu sa ai timp numai de shopping

cami, ma gandesc ca poate un consult la un homeopat ar fi bun sa o vada pe Antonia, sa stii ca am auzit multe cazuri de genul asta rezolvate prin homeopatie , incearca si tu poate iti iei un mare stres de pe cap

alina06, au si ei faze de genul cum avem noi cand avem insomnii, ori o fi un puseu daca a si mancat azi noapte si el de obicei dormea fata papa toata noaptea si eu cand sunt obosita si nedormita sunt ciufulici sa nu spun mai neortodox eu daca nu dorm sa nu-mi stai in cale ca-s cu nervii si eu dar oricum de cand cu bebe parca m-am mai calmat si m-a schimbat, dar tot urat fac atunci cand ma calca cineva pe bataturi poate reusesti sa dormi azi un pic si iti revii

alexina, bine ti-o mai fi la aer curat si mancarica buna bio din gradina zici ca ai vazut multe masini cu volanul pe dreapta ? las ca la anu venim si noi cu masina ca Nick deja si-a facut planul, el vrea sa conduca pana la mama in RO si numa el conduce ca eu nu am carnet la anul cand o sa fie olimpiada in LOndra noi vrem sa plecam de acasa ca sigur os a fi enebunie si Nick nu vrea sa mearga la munca atunci pentru ca o sa fie jale le metrou, acum nu face fata la orele de varf cand merge lumea la munca sau seara spre casa si sunt arhisuper pline trenurile care vin la fiecare 1-2 min, dapoi cu turistii care vin pentru olimpiada, nici nu vreau sa ma gandesc deci la anul nu stam acasa vreo 2-3 sapt sa faci si pentru mine niste gem de caise hmm yummyy, ce-as mai manca si eu cu niste clatiteeeeeee valeu mi s-a umplut gura de saliva

ioana, bubitele piscoatei nu i-au trecut, ba se mai ia un rand de piele acum se jupeste iar si ea se scarpina si mi-e asa mila de ea de mi se rupe inima eu tre sa stau sa o pazesc sa nu se mai scarpine off luni merg la dr cu ea sa o vada iar sa vedem ce sa facem mai departe

madutza, gata curatenia sau inca la micul dejun in pat ? cred ca numa chef de curatenie nu ai acum dupa o noapte acasa singura numa cu barbatu hai ca poate mai dupa amiaza vine si chefu de lustruit geamuri

pisuc, imi pare bine sa aud ca va simtiti bine in vacanta la munte pensiunea la care stati e a lui Mihai Gainusa nu? am auzit numai de bine despre pensiunea lui de la Cheia

a adormit piscoata intr-un final ca se tot frichinea pe aici si nu isi gasea locul desi se freca pe la ochisori si erau rosii de oboseala acusi se trezeste pentru papa la 10, deja i-a intrat in ritm, se trezeste singura in jur de 7 , 7 si un pic si la 8 jumate - 9 adoarme si faca nani juma de ora sau 45 min , suge la 10, mai sta treaza pana la 11 jumate si apoi nani pana la 1 cand iar suge...si asa mai departe, ii cam stiu orele acum de somn ... ma bucur ca s-a reglat, stie si de baita acum ca o ducem in cada mare in baie si abia asteapta, cand o dezbrac sa o iau de-o toarta sa o duc in baie nu mai poate de fericire, da din manute si picioruse si abia asteapta

ma duc sa pa ceva si apoi vin sa pregatesc tot pentru iesitul afara la shopping, bagajul ei si sa ma hotarasc cu ce o imbrac ca e cam urat afara, a plouat toata noaptea si sa vad daca intru si eu in noii mei blugi pe care i-am luat o marime mai mica sa ma impulsioneze sa slabesc

va pup si weekend frumos

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

strumphule eu dau doua expresoooooooo
m-a ajuns chiauneala
de am luat paracetamol dimineata si un elevit si daca imi va fi la fel
voi lua si un magneb6mi-e frica sa nu cad din picioare
desi azi am si multa treaba fiind ziua mea de smotruiala
ii dau antoniei homeopate
ca de asta i s-o fi intors
ii dau oscilococinum si homeogene de tuse
si petrei la fel
plus ser si niste picaturi in nas