Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (40)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

si eu am mancat pana mi s a facut rau..la ora 22.30 de abia acum am apucat sa mananc a doua masa pe ziua de azi prima a fost la ora 12

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

daca tot am inceput sa umplu paginile singura sa ma laud cu juniorul ca si-a revenit la vechile obiceiuri cu dormitul noaptea de la 22-22.30 pana pe la 5-7 cand papa si inapoi somn pana la 8-9. ziua nu am avut pb cu somnul niciodata. azi de ex s a trezit la 7 a papat si a dormit inapoi pana la 9.30. a papat fructele, a iesit la plimbarici cu buni, a mai cucait juma de ora pe la 11 iar apoi de la 13 fara a dormit pana pe la 16.30 , iar de la 18.30 pana la 19.30 dormim ca purcelusii

Mergi la inceput

cand am si eu ceva timp de nu e nimeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

am zis ca revin dar m-a sechestrat mama la copt ardei si vinete, asa vreo cativa saci. mor dupa mirosul de ardei copt in toiul verii.dar hai sa nu mai fac pofta pe aici!
dupa ce am terminat treaba am plecat la cetatea de scaun unde a fost spectacol medieval cu expozitii de costume si traditii. a fost frumos,voi incerca sa incarc si niste poze maine
bineinteles ca erau aolo tot feluri de bunatati-cioco de casa, halvita de casa...va dati seama ca am balotat ca un copil mic si acum tre sa urc scarile cate 3 sa dau jos

alina, ioana- teea nu mai are colici de mult,cred ca de pe la 2 luni asa.trec ei acushica ca sunt copilasi mari deja.
stiu ca am fost strigata la apel. sunt aici doar ca nu ma vedeti
ally- si eu tot asa am simtit ca simona si yasmi-ce frumosi sunteti si fericiti si plibareti edutu e un mare scump
mada- iar singurica bafta la curatenie...bag si eu una in sept,de abia astept.
scrish- o sa va prinda bine vacanta chiar daca 24/7 te vei gandi la pitic. sa stii ca ii prinde si lui bine, copiilor le mai trebuie si scimbari. sigur se descurca buni si siguuur e in culmea fericirii
cami- sanatate la fetite.of si eu cand eram mica tot asa bolnavicioasa eram. in fiecare luna avea infectie in gat si tot asa pana m-au operat de amigdale si polipi. tin minte si acum operatia facuta pe viu
strumph-ce fac bubitele piscoatei? azi am vazut prin sv o gramada de masini cu volanul pe dreapta si m-am gandit la voi
roxy- e ora 00 si nu mai pot de foame dupa ce am vazut pozele cu praji si fripturici buuun. ia sa fac si eu maine praji cu visine din copac sau cu caise ca am niste copaci aici pliiiini cu caise ,stau ciorcine . si prunele la fel

mai fetelor , ce gospodine sunteti toate,mancaruri,legume pe iarna, prajituri, bors, wow. eu cand sunt in buc acasa nu am chef sa fac nimic. ma enerveaza ca fac miros in casa dar in rest si mie imi place gateala asa, recunosc!

m-am intins cam mult!
am pupat si mamicile si bebeii!
somn usor

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Neata! Hai ca dau eu o cafea azi!!!
Mai fetelor, ce noapte am avut cu Luca!
De la 12 noaptea mi s-a trezit din ora in ora. Incepuse el de alaltaieri. Noaptea trecuta s-a trezit la 11 si la 1.30, dar apoi a dormit pana dimineata. Ei, azi noapte a fost dezastru. La 10 s-a culcat, la 12 s-a trezit, n-a fost chip sa-l linistesc cu suzeta, i-am dat lapte, a mancat 100 ml. La 1.30 s-a trezit, l-am impacat cu suzeta. La 2.30, iar s-a trezit . L-am mai ametit cu suzeta pana la 3, cand n-a mai vrut. I-am dat iar lapte a mai mancat 90 ml. La 4 fara 20 m-am dus si eu sa ma cul si bineinteles ca m-a luat somnul foarte greu. Ei si ce credeti?
La 5 si 10 s-a trezit din nou A mai mancat 60 ml. Ce sa va mai spun ca s-a trezit iar la 7 fara ceva, si cum plecase sotul la munca, l-am luat cu mine in pat. Degeaba. A mai dormit pana la 8 fara 10. Acu eu beau cafea si el sta in scoica si casca . In curand il bag la somn si incerc sa vad daca ma mai ia si pe mine somnul...

Acu, va cer si eu o parere. Ce sa aiba? Nu pare ca il doare nimic. Nu are febra. In camera e aceeasi temperatura si doarme imbracat la fel. Nu cred sa fie vreun puseu de crestere, pt ca in timpul zilei nu cere mancare. Ba chiar mananca mai putin ca de obicei...

Gata, a inceput sa maraie de somn. Sau de foame. Ca e 8.45 si n-a mai mancat de la 5. Dar mai degraba de somn, dupa cum face...

Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

alina, iubita, asa a facut si Dodo ieri , dar din fericire pe zi, aseara plangea-maraia si i-am dat un bibe cu ceai Hipp fenicul, anason si musetel si s-a culcat si dupa baitza , laptic si a dormit
da-i si tu ceiutz, ca inteleg ca e pe lp, deci merge ceiutz..

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Yasmy, kg e joss!
asa ca dimi am papat orez cu lapte
sa-i spui lui Lucas sa-si pastreze obiceiul... ca eu il dau de ex , pe el si pe puiul lui Scrish lui Dodo a mea...
a si mai nou ii spun ca si manechina de Anna papa fructe si tb si ea sa pape.
cuscra, sa-i trimiti pupic la ginere(Arsenie), e frumos rau si cred ca o sa fie un smecher....lasa kg , ca se duc
strumph, shop till you drop?Sa-ti traiasca barbatul!Si cel al lui viss.Sunt baieti buni, ca sunt lei de ai mei
Alexina, vreau si eu praji
fug sa iau fructe la fata...
puup
cred ca o sa fie o liniste pe forum.....

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Neata! Hai ca dau eu o cafea azi!!!
Mai fetelor, ce noapte am avut cu Luca!
De la 12 noaptea mi s-a trezit din ora in ora. Incepuse el de alaltaieri. Noaptea trecuta s-a trezit la 11 si la 1.30, dar apoi a dormit pana dimineata. Ei, azi noapte a fost dezastru. La 10 s-a culcat, la 12 s-a trezit, n-a fost chip sa-l linistesc cu suzeta, i-am dat lapte, a mancat 100 ml. La 1.30 s-a trezit, l-am impacat cu suzeta. La 2.30, iar s-a trezit . L-am mai ametit cu suzeta pana la 3, cand n-a mai vrut. I-am dat iar lapte a mai mancat 90 ml. La 4 fara 20 m-am dus si eu sa ma cul si bineinteles ca m-a luat somnul foarte greu. Ei si ce credeti?
La 5 si 10 s-a trezit din nou A mai mancat 60 ml. Ce sa va mai spun ca s-a trezit iar la 7 fara ceva, si cum plecase sotul la munca, l-am luat cu mine in pat. Degeaba. A mai dormit pana la 8 fara 10. Acu eu beau cafea si el sta in scoica si casca . In curand il bag la somn si incerc sa vad daca ma mai ia si pe mine somnul...

Acu, va cer si eu o parere. Ce sa aiba? Nu pare ca il doare nimic. Nu are febra. In camera e aceeasi temperatura si doarme imbracat la fel. Nu cred sa fie vreun puseu de crestere, pt ca in timpul zilei nu cere mancare. Ba chiar mananca mai putin ca de obicei...

Gata, a inceput sa maraie de somn. Sau de foame. Ca e 8.45 si n-a mai mancat de la 5. Dar mai degraba de somn, dupa cum face...

Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

of ce noapte! cred ca esti chiauna. sa dormi in timpul zilei cu puiu sa-ti revii. nu stiu ce sa-ti zic dc face asa,cred ca o fi o perioada.de exp si teea de 2 zile se trez la 4 si vrea lapte . am incercat cu suzeta dar nu tine mai mult de 15 min si mai mult ma chiaunesc si eu. cred ca toti copii au perioade asa la un mom dat. incearca si cu ceai

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

Yasmy, kg e joss!
asa ca dimi am papat orez cu lapte
sa-i spui lui Lucas sa-si pastreze obiceiul... ca eu il dau de ex , pe el si pe puiul lui Scrish lui Dodo a mea...
a si mai nou ii spun ca si manechina de Anna papa fructe si tb si ea sa pape.
cuscra, sa-i trimiti pupic la ginere(Arsenie), e frumos rau si cred ca o sa fie un smecher....lasa kg , ca se duc
strumph, shop till you drop?Sa-ti traiasca barbatul!Si cel al lui viss.Sunt baieti buni, ca sunt lei de ai mei
Alexina, vreau si eu praji
fug sa iau fructe la fata...
puup
cred ca o sa fie o liniste pe forum.....

iti trimit cu visine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

alina06 sa ne luam de mana
ca si eu chiaunaaaaaaaaa
doar ca la mine chiauneala dureaza de 2 sapt
si sunt deja varza
a inceput petra sa se scoale din 2 in 2 ore
si a apucat-o somnul de noapte la 8 seara si la 5 dimineata e cu ochii cat cepeleeeeeeee
in seara asta nu o mai las sa se culce atat de devreme
ca o iau razna
nu am mai doirmit legat 3 ore
imi aduc aminte cum era cu antonia
offffffffffff
lalely tu cum mai esti cu somnul
si nu ar fi nimic daca ar fi doar un bebe
da sunt doi
ir antonia vrea o groaza de atentieeeeeeeee

simona ma bucur ca te gandesti la mine
si eu tot zic sa te sun sa mai vb
da cu maraitele mele nu mai apuc sa fac nimic