Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (40)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata si-o cafea

Hai trezireaaaaaa!!! ce atata somn, ca nu-i bun iaca eu vorbesc care se ridica si patul sub mine la 6 jumate cand a inceput piscoata a urla nu stiu de ce s-a trezit cu juma de ora mai devreme si s-a pus pe urlat iar nu stiam in ce zi sunt si daca e zi de munca sau e inca weekend aia buimaca eram de mi-a luat vreo 2-3 min pana m-am dezmeticit si mi-am dat seama ca e luni ca am facut conexiunea , ieri a fost duminica si l-am sarbatorit pe tati Piscoatei cred ca i-a fost frig ca s-a racit azi noapte cam dintr-o data desi ieri a fost cald si soare, azi noapte termometrele iar cred ca au scazut sub 10 grade si eu aseara dupa baita nu am mai bagat-o in sacul de dormit ca ma gandeam ca o sa ii fie prea cald si cand colo azi dimineata avea manutele si piciorusele reci cand am scos-o din pijama si i-am schimbat pampersu am vazut si imi era mila de ea ca i-o fi fost frig da ce sa fac ca patura nu tine pe ea ca dindin picioare si se dezveleste si si-o pune la varful unghiilor, ca numa acolo ii e frig, nu suporta sa tina paturica pe ea ...numai in sac daca o bag sta ca e sigilata acolo si nu poate sa si-o scoata Ma bucur ca nu mi-a racit desi ieri sus la castel batea un frig de nu aveam aer, nu puteam respira, asa aiurea era i-am dat sosetele , cardigan pe ea ca jos in oras era soare si cald si sus pe deal la castel batea un vantttt ma gandeam ca poate imi raceste ca mi s-a parut ca a cam transpirat ca a tinut-o tac su in brate ca se maraia, nu putea sa adoarma in landou si a luat-o el sa o tina in brate, plus ca in castel a trebuit sa o caram in brate, nu eu, tot daddy ca eu eram ins lapi si imi era frica sa nu alunec cu ea in brate Pentru ca noi deja ne-am facut bunul obicei de a vizita una alta in weekend ne-am gandit sa ii cumparam un port bebe sa o tinem in ala cand colindam prin castele/palate/ruine... ca e aiurea sa o tii in brate , plus ca e cam grea acum ca deh a crescut... si ne-ar salva si de carat carutul pana la castele sau ce-om mai vizita noi si apoi sa gasim loc unde sa il lasam ca de obicei nu ai acces sa nu este acces pentru scaun cu rotile sau caruturi si deci un port bebe de ala ar fi usor ma gandesc. I-am spus lui Nick ideea si a spus ca cica sa intreb eu pe forumul meu daca e bun si de care, ca sa cumpere el unu sapt asta sa avem pentru weekend Vedeti, el stie ca stau si pierd vremea pe forum vorbesc prostii, stie ca gasesc mereu sfaturi utile si aflu noutati , deci un mare ajutor va astept deci cu pareri care aveti asa ceva sa ne achizitionam si noi unul sa caram piscoata grasana ca ne-a rupt de spate ieri si asa nu mai merge smecheria

Va multumim iar de urari, azi nu mai am nici sampanie si nici cheesecake sa va dau, doar o cafea si cate-un Tati e tare mandru de familia lui , in special de cea mai mare realizare a lui de pana acum, Sophia Azi dimineata eu dupa ce i-am dat sa suga am pus-o in patut si eu m-am dus jos sa imi fac cafeaua si el vine la mine ca unde-i fata ca s-a uitat jos in living si nu a vazut-o in centru de activitati ca el a crezut ca am coborat cu ea si am pus-o acolo cat imi fac eu cafeluta si i-am spus sa se duca sa se mai uite odata ca e la ea in patut nu a vazut-o din cauza jucariilor ca am pus-o pe ea in patut si de jur imprejur i-am imprastiat jucariile sa stea sa se joaace cat imi fac eu cafeluta si el nu a vazut-o s-a dus si a smotocit-o si apoi a plecat la munca, cica asa nu s-ar duce ca nu are nici un chef, el vrea sa stea acasa cu noi

Iar am scris un roman, dar asta-i numa primul volum, mai urmeaza ma duc sa termin de uploadat pozele de la castel de ieri si revin dupa.

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Madutza, tare mi-ar placea sa facem o mare intalnire de mamici sexy si bebelushi frumosi in sept cand vin eu ma gandeam sa fie pe 24 sept, e intr-o sambata ca eu revin de la mama de vineri si o sa stau in Bucuresti la un hotel ca vreau sa mai stau un pic sa mai colind prin Bucuresti, sa mai stau la povesti cu soramea de acolo, cu nepotica, sa ma vad cu voi... deci ganditi-va de pe acum, mai e o luna si ceva, am spus din timp... alegeti voi parcul, dar sa fie undeva pe la mijloc, sa nu favorizam/dezfavorizam mamici care stau in diferite zone ale Bucurestiului... eu as propune Cismigiu ca mi-e si tare drag parcul ala si mi-ar face placere sa il revad putem sta la terasa pe malul lacului la o cafea si daca veniti si cu sotii din dotare ei pot alerga dupa pitici sau sa ii plimbe in carut si noi stam la o barfa mica si o cafeluta ce spuneti, se aproba? cine vine?

Yasmi, nunta+botezul=17 sept de Sf. Sofia frumos nu ? o sa aiba amintire toata viata piscoata , abia astept, am niste emotiiiiiii, cat casa , deja parca nu mai am rabdare sapt asta cred ca imi vine rochia, abia astept sa ma oglindesc un pic in ea mai trebuie sa imi iau ciorapi si jartiera da nu stiu ce sa imi iau bleo, cred ca tanga Scumpi foc puiutii tai la baita , sta deja in fundulet, wooww felicitari, sunteti tare precoci

Georgyiuly, ma tin d evreo 3 zile sa iti spun cateva cuvinte si nu stiu cum naiba reusesc mereu sa uit ma scuzi da ? e din cauza emotiilor V-am admirat in pozicile de la botez, felicitari, sunteti frumosi si bebe Sebastian in vreo 2 poze parca e fetita asaare o moucta finuta si scumpa Tu te-ai intors in ITalia cand toata lumea e in concediu ?

Ioanna, hai ca azi e sarbatoare, nu-i rost de smotru treci la raport multumim de urari, dar nus tiu de ce nu ai vrut tu sa bei un paharel de sampanie, ca nu are nimic, eu am baut 2 si am imbatat piscoata, dar de la unu nu are nika gogosica ta

Anda15, La multi ani pentru ieri, cu intarziere ca asa-s eu zilele astea mai intarziata

Ailed, ce mai faci? hai aici la povesti ca azi e rost de frecat menta bine pe net si facut mentosane

dyadya, imi pare rau ca suferi cu dintii si mai stai si il mai pazesti si pe Wecinul Costica uff nu stiu sa iti spun un remediu, dar speri sa iti revii repede

Simona, esti lipsa la apel de cateva zile, ce faci? cum se simte mama? dar fratiorii tai sunt toti ok? si cei 3 flacai ai tai ?

Inchei aici volumul nr 2 al romanului, to be continued.... cu no 3

_

Mergi la inceput

Mai, da nu mai scrie nimeni nimic, trancan eu aiurea singura pe aici? se vede ca e zi libera in Ro azi si e si mare sarbatoare, toata lumea leneveste cu burta la soare pe la mare sau munte

Pisuc, imi pare bine ca ve prieste concediul la toti 3 , si vad ca aerul tare de munte va trage la somnsi pe mine aerul curat de la munte, dar si la mama la casa de la tara tot asa e, curat si tare si as dormi de-as rupe patul in 2 Asteptam pozici cand reveniti in bucuresti

Catank, ce face Ioana? sper ca e ok si nu mai are deloc bubite si i-a trecut tot tot tu cum mai stai cu lucrarea , ma ai de munca?

Ally, ce va mai place sa va plimbati frumoase poze si Edy e un scump si jumatate, ce mutrite dulci are mi-ai adus mainte de Venetia, cat de frumoasa e , mi-ar placea sa o mai vad odata, poate la anul cand vreau sa facem un mic tur de italia

Cami, cum mai sunt fetele? sper ca le-a trecut raceala si ati avut un weekend minunat Am o intrebare daca stii sa imi raspunzi te rog . De ce toata lumea sarbatoreste SF Maria si se serbeaza la 15 august cand e Adormirea Maicii Domnului si nu la 8 sept cand e Nasterea Maicii Domnului? Nu e pacat sa spui cuiva sau sa sarbatoresti la 15 august?

Roxy tu pe unde-mi umbli? iar pe la gratare si chefuieli la iarba verde? ahhh ce ma roade invidia, ce-as mai vrea si eu un gratarel sus in munte si o bere rece treci la raport ca de nu scot batu si te trec absent nemotivat

ralukab, nici pe tine nu te-am mai citit de mult, sper ca sunteti bine si merge bine si diversificarea . Va pregatiti sufleteste pentru cresa?

Irinuca, cum e Daria? ti-a mai facut febra? mai plange cand o scoateti afara pe la terase? sper ca si-a mai intrat in ritm si e ok acum? ori poate deja ati plecat in Delta?

Persi, tu esti in weekend prelungit si tu ? nu servesti cafeluta cu noi ? adica cu mine ca vad ca numai eu palavragesc de dimineata singura pe aici

Va las linku la pozele de la ce am vizitat noi ieri si sper sa va placa peisajele , pe mine nu ma vedeti in poze ca am fost ca de obicei fotograful de serviciu si plus ca nu mai vreau poze pana nu imi mai scad falcile desi sunt cam la jumatate fata de acum 3-4 sapt

Dover Castle and Lullingstone Roman Villa

Ma duc sa pap ceva ca deja isi cere stomacul drepturile , acum cat doarme piscoata ca dupa nu mai apuc

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Strumf sunt aici, citesc romanele tale. Felicitari pt kg in minus, cumparaturi, vizite la castele, pantofi fara toc (mai fain ca poti dansa pe rupte), etc, etc...Noi am tras o fuga la Sinaia in weekend, destul d efrigutz, de fapt vantuletz sia tras si o ploicica mica la un moment dat...dar una peste alta a fost ok, am mai iesit si noi din bucuresti...copiii au fost incantati...
Mada, vad ca s-a stabilit deja intalnire pe sept. Sunt perfect de acord si abia astept. Sper sa fim in regula cu tot si sa putem veni. Abia astept sa va vad pe toate!
Lavi, felicitari pt stat in fundulet...nu toti copilasii merg de-a busilea, la mine david nu a mers de-a busilea, doar Matisor..
azi e sis la mine si mai tz putin meregem prin Mall, sper sa putem arunca un ochi pe acolo..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

neata! gata strumph am venit la raport

noi azi vrem sa ne plimbam, si ieri am umblat de altfel, profitam de ziua asta libera si ca suntem toti 3

la multi ani Dorinut@.sanatate si tot ce iti doresti!
la multi ani Catalina Ioana de madutza_bra
la multi ani Stefan de aZaZ
la multi ani David Andrei de Lalely
la multi ani Tudor de xeo

si bineinteles la multi ani tuturor celor care poarta numele Maria si derivatele!!!

mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

yasmi felicitari pentru statul in fundulet si un mare pup

mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Neata ...vin si eu la cafeluta!!!Am adormit gogosica mica,cea mare a plecat la plimbare cu taica-su asa ca am si eu jumatate de ora libera.

Bb Yasmi frumosi foc puiutii tai la baita.Fetita ta e putin roscovana?Eu am asa o slabiciune pt fetitele roscovane,mi se par minunate...daca mai au si vreo 2 pistrui!!!

Giulia a mers pe la 8 luni de-a busilea.La ea a coincis mersul de-a busilea cu ridicatul de mobila si mers in picioare.

Ally v-am admirat si eu ,sunteti o familie frumoasa foc,imi place poza cu tine si cu tati la apus!!!Edy e o dulceata de baietel cu balutza in coltul buzei!

Strumphi frumoasa zi ati mai avut ieri!!!Ma delectez cu pozele dupa mesaj,sunt convinsa ca sunt minunate!
Da...noi vacanta o luam mereu in iulie,sotul meu e cat de cat nou la locul de munca,in plus e singurul strain..asa ca inca nu are prioritate la luna august..dar nu-i bai,important ca e si atunci!

La Multi Ani tuturor Mariilor!!!!(si derivatelor

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia si Sebastian!

Povestea nasterii Giuliei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Buna fetelor...

Incep cu un LA MULTI ANI PT DAVID!!!! ,bebicul meu scump care face azi 4 lunite...(multumi de urari Lavi si Ioanna)...).David are 7300 grame..deci a luat si luna asta destul de bine in greutate (900 grame),desi eu ma panicasem ca va lua putin...Baiat mare ce sa mai...

LA MULTI ANI tuturor care serbeaza SF MARIA!!!!!Sa va dea Dumnezeu sanatate si liniste sufleteasca!!!

Am sosit si noi aseara din plimbare.A fost ok,vremea frumoasa,David un cumintel..bine nu iau in calcul suptul lui la 2 ore..caci asta este!El este inca pitic,nu mai trece la un supt mai rar...Am mai fost cu un cuplu cu un baietel de 1 an si 9 luni ..care efectiv m-a socat..Nu stiu cum as putea impiedica ca David sa nu fie asa.Efectiv urla de fiecare data cand nu i se faceau poftele..oriunde,in parc,in restaurant...De cateva ori l-a speriat atat de tare pe David ca a inceput sa planga...El este crescut de bunici si parintii lui ziceau ca este rasfatat tare de ei..dar sincer..as face orice sa nu patesc asta...Nu stiu cum voi proceda,dar este tare greu cd creste si capata asa niste obiceiuri ..

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Iar eu ca fac mentosane azi dupa cum spusesi mai devreme

Simona, imi pare bine ca ai iesit din Bucuresti si ai luat un pic de aer si flacaii s-au simtit bine , chit ca a fost frigut si a plouat putin, dar aerul de munte face bine la moral daca nu si la fizic abia astept sa ne vedem cat mai multe cu puii scumpi

Ioana, hai ca ies si eu acusi la o plimbare dar tre sa astept tanti la curatenie si ea cat face curat in casa eu ies la plimbare, bun asa nu ? Sa ai o zi frumoasa

Lalely, cred ca v-a facut bine iesirea chit ca a fost scurta si David a supt la fel ca acasa, adica la 2 ore , dar o iesire din rutina face mult bine asteptam pozici daca ai din mini vacanta voastra

alina06 cuma iesit casuta ? ati terminat de vopsit? cuma fost pana la urma, v-a mai trebuit multa ? hai ca acusi te aud ca iti bei cafeluta de pe terasa de la umbra marului

alexina, zi drept acum, ce ai mai facut/papat bun in weekend ceva gemuri, clatite ? sa stii ca mi-ai facut pofta deunazi de gem de caise si clatite, dar de asta mi-am facut eu singura ca mi-am adus aminte ce bune sunt clatitele cu gem de caise balerina ce mai face? chiue si chicoteste cred, ca acum sunt la faza asta, de dimineata si a mea numa chicoteste si vorbeste pe limba ei , pe o voce mai ascutita

Andreea, tu ce mai faci? ce mai spui ? Rares cum se impaca cu mancarica? ce ii mai faci bun? iar tu mami ai mai pus ceva kile pe tine sau te sufla viscolul la iarna?

Miki tu tot in concediu ? hai la povesti sa ne spui cuma fost si cum le-a placut la copilasi? astept pozici si impresii nepotica cum e? sper ca papa tziti si creste mare sanatoasa

Xeo, nu ai mai dat de mult tare pe la noi sa ne spui ce fac pescarusii si micutul Luca ? azi cred ca esti in port la serbarile de ziua Marinei ?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am ajuns si noi din parc...am stat 2 ore jumatate!!!!!!! de abia astept sa culc puiutii sa am si eu un moment al meu de relax

multumim pt complimente!!

merg sa vad pozicile cu strumfica mica!!

simo, spor l;a shoping!

alina06 gata casuta??

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput