INSEMINARE 80

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa78 spune:

am incercat sa ma detasej putin de obsesia de a avea un bebe, dar va citesc din umbra. Felicitari Rammy, vad ca baieteii nu au mai avut rabdare. Sa creasca mari si sa-ti aduca numai bucurii.

Carmen, tu ce mai faci? Ai fost la dr. Albu? Continuati cu IA sau va orientatati spre FIV?
Aruam, ne mai citesti? Cand incepi FIV-ul? Cu cine-l faci?

Eu am avut niste sangerari usoare cam in ziua 18-19 de CM. Nu cred ca sunt normale, dar pt linistea mea as vrea sa vb cu dr sa fac o histeroscopie luna viitoare. Dupa ultima sarcina pierduta, mi s-a scurtat CM de la 5-6 zile la 3-4. A mai avut cineva probleme de genul asta?

MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
2 IA reusite dar pierdute la 6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

La multi ani celor care poarta numele
Sf Alexandru !
Sa fiti sanatosi si fericiti alaturi
de familiile voastre !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Felicitari Rammy !

Sa fie sanatosi Strugurel si Strugurel !

Si ce marisori la 2100 g la nici 34 de saptamani !

Sa fie bebei sanatosi, necolicosi, papaciosi si neplangaciosi !

Sa va traiasca si sa va aduca
numai zambete toata viata !

Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Maine voi face capitol nou

Am rugamintea ca fetele care vor modificari pe prima pagina sa imi trimita PM

Nu apuc mereu sa citesc forumul si sa le modifi pe toate maine

Asa ca astept modificarile dorite pe PM

Multumesc

Atat sunt de mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Buna fetele,
Am incercat sa stau cateva zile departe de forum dar astazi nu am putut sa nu intru si sa tin pumnii iubitei mele Andra si noii venite Utica !
Asadar ...
Andra , Utica
Un nou capitol se va deschide maine, asa ca in voi sta speranta sa rupeti depresia asta cu o liniuta!
Pup

Mergi la inceput

Dancutza si Lauri,
Ma bucur tare mult ca voi ati avut oportunitatea sa va intalniti si sa va imprieteniti iar acum tare mult as dori sa va cunosc si eu ..
Din pacate, eu ieri am avut programare mult mai tarziu, la 16:40, dar am asteptat aproape 2 ore la usa.. era o nebunie totala , acum ca Cezara de abia a revenit din vacanta !
La voi ce s-a stabilit? Care sunt urmatorii pasi pe care ii aveti de facut?

Mergi la inceput

Dupa Histerosalpingografia facuta saptamana trecuta , am avut o singura zi de sperante, dar a doua zi cand mi-am bagat nasul in filme si in raportul medical, am descoperit cuvantul Hidrosalpinx ( in dreptul raportului pentru trompa dreapta), asa ca am dat fuguta la tata google iar ce am descoperit mi-a ruinat tot universul!!
Asa ca intalnirea cu Cezara de ieri o asteptam ca pe Dumnezeu, cu speranta ca imi va spune ca dracul nu este atit de negru precum pare..
Dar tot raul a fost spre bine...cum si Dr Romila mi-a spus la histero, ca trompa dreapta este putin dilatata dar subtanta de contrast a trecut, acelasi lucru mi-a spus si Cezara .. are parcursul putin mai sinuos dar nu este vorba de hidrosalpinx.. trompa este permeabila
Dar cum luna trecuta am avut foliculi pe ovarul stang ( inca incerc sa deslusec misterul de ce nu a reusit inseminarea), ieri in ziua a 11-a aveam endomentrul de 8.1 si folicul dominant de 18mm pe ovarul drept, asa ca luna aceasta nu voi mai face inseminare ci doar CSD ( asta ca sa nu imi dea senzatia ca am dat banii degeaba pe inseminare)!!
In momentul in care i-am sugerat Cezarei ca ar fi cazul sa facem ceva sa pot ovula in fiecare luna pe ambele ovare, ea mi-a introdus Ova-mit, de luna viitoare.. in situatia in care nu voi ramane insarcinata natural luna aceasta! ( in conditiile in care ciclul meu este f regulat, ovulatia este f regulata si spontana)!
Pentru fetele care iau Ova-mit, sa inteleg ca acest medicament este pentru o stimulare usoara? Am inteles ca nu contine hormoni dar as vrea sa stiu in ce conditii v-a fost voua administrat !
Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricea2002 spune:

Felicitari Rammy! Mai intra si pe aici, sa ne molipsesti!

Utica, imi pare rau pentru testul negativ. Ia totusi in calcul si beta, asa cum te-au sfatuit fetele.

Mari dom, te asteptam cu vesti de la inseminare. Cum ti s-a parut dr. Moisa?

Andruta, e rosu, au ba? Doamne ajuta sa te fi uitat!

Salutari Sensibila, Missy, Angelica28 si Alexa78!

Eva, tot CSD si la mine luna aceasta. Am endometrul mic, datorita Ovamitului, asa ca atentie si la tine. Mi-a dat Oestrogel pentru ingrosare, sa vad ce branza mai fac in doua zile. Foliculii sunt ok- OD 18mm, cel stg 16,5mm. Nu inteleg cum de-au crescut asa mari in ziua 10.

Fetelor, Dankutza e o draguta, mai mult chiar decat o cunoastem noi de aici. Sa-i ajute Dumnezeu pentru a-i darui o surioara sau fratior lui Pinky! Merita din plin sa fie mamica pentru a doua oara.

Multi pentru fiecare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelica28
Despre mine ce sa va spun sunt in asteptarea ciclului ,sunt in ziua 35 de la chiuretaj ..............nu inteleg de ce nu mi-a venit ................?

Eus stiama ca se mai deregleaza pe acolo un pic in uram vreunui avort spontan sau chiuretaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Doamnelor, ne dati si noua un LIKE? Multumim

http://www.facebook.com/dankutza#!/photo.php?fbid=10150294928504512&set=o.200790569980583&type=1&theater

Mergi la inceput