INSEMINARE 80

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari_dom spune:

Buna fetelor M-am intors de la inseminare.Speram sa fie cu norocD-na dr.Moisa este super de treaba.Daca nu avem rezultat pozitiv luna asta , luna viitoare trebuie sa fac histeroscopie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricea2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Doamnelor, ne dati si noua un LIKE? Multumim

http://www.facebook.com/dankutza#!/photo.php?fbid=10150294928504512&set=o.200790569980583&type=1&theater

S-a facut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauricea2002
Fetelor, Dankutza e o draguta, mai mult chiar decat o cunoastem noi de aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui BelissimaEva
La voi ce s-a stabilit? Care sunt urmatorii pasi pe care ii aveti de facut?

Daca luna trecuta m-am facut praf in 7 zile de injectii, ei bine, luna asta, nu vrea. Cred ca ar trebui un pic de pauza sa mai vegeteze un pic ovarele astea nesimtite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricea2002 spune:

Cu noroc sa fie, Mari dom! Avem mare nevoie de o graviduta, sa ne ridice moralul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Buna, fetelor!
Alexa, eu nu am avut asa ceva niciodata, nu stiu ce sa-ti raspund...mai incerci apoi inca o IA?
Eva,
Utica, ce ai mai facut?
Lauri, inca nu e rosu, e roz, iti zic maine, nu mai am nicio speranta
Dankutza, nu am FB e superrrrrrrrrrrrrr dulce cea mica
Mari_dom, sa dea DD sa fie 2 liniute mari si frumoase, sa ne tii la curent!!!E cazul ca cineva sa reuseasca!
Va pup!

Mergi la inceput

Buna dimineata tuturor! si multi . Va multumesc tuturor pt. incurajari.E foarte bine cind primesti inbarbatari de la cineva, scade foarte mult stresul cind stii ca mai sunt si alte persoane care se confrunta cu aceeasi problema. Imi pare rau ca nu am intrat mai demult ca sa va cunosc mai bine. Sa dea D-zeu sa auzim numai de bine. Deocamdata nimic nou.Asteptarea ne omoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Fetelor, declar Z1, o sa sun la cabinet sa ma programez pt monitorizare cu Dzeu inainte!

Mergi la inceput

Imi pare rau Andra, fruntea sus si mergem inainte, luna viitoare cu mai mult noroc.astept vesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa78 spune:

Andra, imi pare rau pt ziua 1. Dar este un nou inceput si de data asta trebuie sa fie bine.
Mari_dom multa bafta. Si eu tot cu dr Moisa fac IA si am incredere in ea.

In septembrie vreau sa fac histeroscopie (sper sa fie dr de acord, sa nu creada ca sunt paranoia) si in octombrie urmeaza o noua inseminare.

MTHFR A1298C heterozigot, PAI 4G homozigot
2 IA reusite dar pierdute la 6 sapt

Mergi la inceput