INSEMINARE 80
Raspunsuri - Pagina 20
utica spune:
De cateva minute am ajuns acasa, am facut un test de sarcina...si este negativ...:(. O sa va tin la curent. La mine este prima inseminare.
mari_dom spune:
imi pare rau Utica.La cite zile de la inseminare ai facut testul? Eu miine fac inseminarea.
cristina.ela spune:
Buna mari_dom
Eu sunt deja la a doua inseminare. Dar nu cred ca e reusita. Si nu din vina mea, eu avand foliculi buni pe ambele ovare (19 mm ziua 8) si trompele permeabile conform HSG, ci gigeii sotului sunt cam putini la nr. (6 mil la prima inseminare, 7 respectiv 4 mil la a doua inseminare - am facut 2 proceduri). Putini si defecti cu nemiluita...sansele tind spre 0. Nici nu mai am chef de o a treia IA cu valorile astea. Merg la anul pe FIV. Plus ca i-am zis sa ia Spermotrend si uita asa ca i le-am pus macar sa nu le mai ia deloc.
Bafta maine, sa reusesti din prima.
utica a cata zi dupa IA este? Fa mai bine un test de sange a mult mai elocvent. Ce test ai folosit? A intarziat CM?
utica spune:
mari_dom, cristina.ela, astazi este ziua 15 dupa IA, am folosit un test de sarcina marca minut, tip banda. Dupa IA, 14 zile am luat si cate o pastila de AREFAM, poate de asta imi intarzie CM.
Andra_C spune:
Utica, sa faci si un test de sange, am vazut ca la Medlife este 38 RON, atunci te lamuresti sigur.
Eu sunt in z12 dupa IA, astept...

dankutza spune:
Andra ne-am intalnit si ne-am imprietenit. 
Mari multa bafta.
Moisa are o rata de succes foarte mare la IA. O sa aiba mana buna si la tine. 
Andra, Utica pana nu vedeti rosu, puteti spera. 
Andra_C spune:
Dankutza
. Ms pt incurajare.
Pai dc v-ati placut, ar trebui sa facem odata o intalneala cu toatele 
angelica28 spune:
Buna fetele !
Am o veste ,a nascut rammy 2 gemelasi frumosi foc ,nu a mai nascut la Medlife ,motivul.......nu avea 34 de saptamini ,a ajuns la Filantropia,acolo nu au vrut sa ii fac cezariana ,asa ca a nacut normal ,a fost o trauma pt ea
.....dar este bine ca totul sa terminat cu bine si sunt bine toti 3!
Despre mine ce sa va spun sunt in asteptarea ciclului ,sunt in ziua 35 de la chiuretaj ..............nu inteleg de ce nu mi-a venit ................?
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Inseminare reusita in iunie 2011 dar pierduta la 8 saptamini.