INSEMINARE 80
Raspunsuri - Pagina 19
lauricea2002 spune:
Dankutza, eu sunt bruneta, cu parul pana la umeri. La greutate nu vreau sa ma mai gandesc, caci de cand cu inseminarile, am mai pus 3-4 kg. Sa vina el bebele, ca o rezolvam noi si pe asta.
Nu cred ca va fi greu sa ne recunoastem, eu stiindu-te din fotografii.
Andra_C spune:
Lauri 
Nimic, astept sa-mi vina...
Mai ca-mi vine sa merg si eu azi la Cezara sa va cunosc pe toate!!!
utica spune:
Buna fetelor!
Va rog sa ma ajutati cu niste indicatii. In data de 15 august am facut o IA la Cluj cu d-ul dr Mihai Surcel. Astazi ar fi a 15 a zi de la IA, inca nu mi-a venit CM, insa am facut un test de sarcina joi si a iesit negativ. Pot spera ca era prea devreme pentru test si ca am sanse de reusita? Acum sunt la servici si stau ca pe ace, pana cand pot repeta testul. Dupa IA am luat o pastiluta pentru sustinere sarcina, s-ar putea oare ca din acest motiv sa nu imi fi venit CM? La cate zile ar trebui sa vina CM 14, 15 sau poate chiar mai tarziu. Daca are cineva mai multa experienta si este pe forum, va rog sa imi raspundeti ca nici nu ma pot concentra la altceva.
Va multumesc!
mari_dom spune:
Buna fetelor!Va urmaresc de mult timp dar acum mi-am facut curaj sa intru. Miine fac prima inseminare la d-na dr. Moisa .Am mari emotii si am nevoie de sfaturi si multe incurajari
Va astept raspunsurile
sensibila spune:
mari_dom - multa bafta
Din punctul meu de vedere, Moisa este o profesionista si isi da interesul sa faca ce trebuie.
Eu datorita ei am o fetita asa ca nu am decat cuvinte de lauda pentru ea
Plus ca, cu ea, mie mi-au reusit 2 din 3 IAD
de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
dankutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina.ela Sotul tau a luat doar o pastila? De ce? Eu am citit 2-3 /zi. Plus ca are ceva din plastic cu 3 compartimente: dimineata, pranz, seara. Sper sa dea rezultate. Poate adaug si Branca. Oricum daca nu se imbunatateste valoarea nu mai fac IA...ce rost are. Asteptam sa facem FIV. |
Asa a spus Cezara. O pastila pe zi.
Andra_C spune:
Fetele, ce ati facut la Cezara?
Utica, joi era prea devreme, mie mi-a iesit pozitiv la 14 zile de la IA, asa ca fa unul azi sau maine dimineata! Tine-ne la curent, sa dea DD sa fie cu sufletel!!!
Mari_dom, am auzit numai de bine de Moisa, sa dea Dzeu sa se prinda din prima!
mari_dom spune:
sensibila- multumesc frumos pt. raspuns si incurajare.Sa va traiasca fetita si sa dea D-zeu sa auzim de bine
mari_dom spune:
multumesc mult Andra sa dea D-ZEU sa fie cu reusit caci asteptam acest copil de cel putin 10 ani