INSEMINARE 80
Raspunsuri - Pagina 18
dankutza spune:
Cris sa fie intr-un ceas bun!
Iti doresc din toata inima sa reusesti. Cred ca ai sangerat un pic, pt ca probabil, s-a zgariat un pic mucoasa cu cateterul. Sigur nu e ceva serios!
Cu rude/prieteni binevoitori, ia zi-le cate una.
Eu am o matusa, care toata sarcina mea a stat cu grija "ca cine stie ce copil mai iese din insamntarile tale". Aveam pretentii ca a fost cadru medical, dar, deh, cu varsta, te scrantesti. Acuma cand o vede, imi zice ca e frumoasa si e foarte reusita. Ma rog, asa o vad si eu, ca deh, cioara....
Chiar si pediatra, mi-a zis ca a citit ea un studiu, unde scrie ca acesti copii care vin pe lume in urma IA sau FIV, au "ceva". Binentels, ca facea referire la retardul motor al fetitei mele, dar care a fost din cauza retardului de crestrere intrauterin, si din cauza de uter mic pe care il am. Oricum, i-am zis vreo 2 si m-a lasat in pace. 
Mie mi-a reusit prima IA cu 5 mil si 2 foliculi. Chiompaletii de gigei au fost eficienti, pe acolo, pe trompe.
De curiozitate, cati a avut sotul tau?
cristina.ela spune:
Buna dragele mele!
Ma bucur sa va am pe voi, pot discuta orice. In afara de sotul meu, bineinteles, care ma sustine si care, ca si mine, nu vrea sa mai spunem nimanui. Nu am timp si chef sa stau sa le "spun vreo doua" celor ce comenteaza. Avem cunostinte care au facut FIV si tot timpul ei rad ca e facut "cu insamantare", ca "seamana cu el, or fi ai lui....". Multi se gandesc din start la donator.
Sotul a avut 6 mil la prima IA.
Ieri a avut 7 mil la prima recoltare si 4 mil la a doua. In total 11 mil. Poate ar fi sanse dar nu stiu ce sa zic, nu mi-a placut cum a fost procedura, a durat mult si m-a chinuit. Din pacate dr. mea nu era in Bucuresti si nu am putut face cu dansa. Nici prima IA nu-i facuta cu dr. mea (Alina Bolintineanu) pentru ca era in concediu. Dar mi-a facut prima eco si mi-a prescris tratamentul. Cu folicul de 18 mm in marti, ziua 8, probabil ca as fi avut sanse...dar cu o spermograma mai buna. O sa ia Spermotrend, sa vedem daca va da rezultate. Am anticorpi antispermatici, dar dr. a zis ca la valoarea asta ar fi trebuit sa raman, plus ca am ovulatie lunar, cf mucus, TB.
Numai Dumnezeu poate sa ne ajute! Macar mi-a dat doar 2 ovule de Utrogestan/zi. Nu prea-mi place sa mi le pun.
Scurgerea a fost putina si maro, nu rosu. Nu stiu de ce...poate m-a zgaraiat (la cat m-a durut a doua procedura...fugea speculum...si mi-a pus alt instrument.
Mai vorbim! 
cristina.ela spune:
7 mil, respectiv 4 mil inseminati dupa preparare. Initial cam 10 mil la prima, la a doua nu mai stiu ce scrie pe fisa de protocol IUI.
lauricea2002 spune:
Dankutza, ajung mai devreme cu 10-15 min.
Cred ca ne vedem.
De la ce ora incepe Cezara?
Andra_C spune:
Lauri, m-ai facut sa rad!
Starea pe care o am, la cum ma doare burta nu pot fi plina de speranta
(mai ales ca s-a facut IA dupa ovulatie)
Dar...........in septembrie 

lalala13 spune:
andra, sa stii ca eu cand aa ramas ma durea tare burta ca si cand mi-ar veni ciclul..si nu a mai venit..asa ca poate poate
Andra_C spune:
Lala, stiu, si pe mine m-a durut la prima sarcina, dar parca nici asa...asa m-a durut si luna trecuta, poate am racit
...om vedea 
dankutza spune:
Cris nu intelg.
Sotul tau a dat 2 probe in aceeasi zi? La ce interval? A scos 7 si a bagat doar 4 mil de buna calitate? Sotul meu a luat Spermotrend vreo 2 luni inainte de IA din iunei si s-a prezentat cu 4-5 mil.
Nu stiu daca s-a mai imbunatatit ceva. Cert e ca l-am trecut pe 2 pastile de cand m-am trezit iar cu valoare 2 la beta.
Laura nu stiu la ce ora incepe. Poate de la 12? Intr-o zi m-a chemat la 12:40 si am fost prima pacienta. Dar am asteptat vreo 40 min, pt ca a intraziat. Nu cred ca ma tine mai mult de 10-15min. Sa speram ca intarzie luni.
Cum arati? La mine e simplu. Eu sunt 2 pe 2. Cat sifonierul si cu ochelari.
cristina.ela spune:
Buna Dankutza,
Da ai inteles bine...a recoltat de doua ori la interval de vreo 6 ore. Am facut doua proceduri (deci m-a urcat de doua ori pe masa aceea si mi-a inseminat prima oara 7 mil mobili, apoi 4 mil mobili. S-a pierdut cca 5 mil la fiecare proba.
Abia acum ia Spermotrend 3/zi. Anul trecut avea 29 mil. dar probabil de la Branca Ursului tinctura. Am luat amandoi. Insa nu am reusit. Poate pentru ca am luat doar 1 sau 2 luni. Se face tratament cam 3 luni minim.
Sotul tau a luat doar o pastila? De ce? Eu am citit 2-3 /zi. Plus ca are ceva din plastic cu 3 compartimente: dimineata, pranz, seara.
Sper sa dea rezultate. Poate adaug si Branca. Oricum daca nu se imbunatateste valoarea nu mai fac IA...ce rost are. Asteptam sa facem FIV.
Cred ca oricum nici acum nu raman. Nu stiu ce experienta are dr. la asa ceva. Plus ca are o asistenta care nu mi-a placut deloc. Zici ca lucra la stat, cu o privire urata...ziceai ca ma bate. Nici sotului nu i-a placut, a fost de aceeasi parere, fara sa ne vorbim.
Nu stiu daca sa mai fac o IA luna urmatoare. Abia la anul as vrea sa mai bag hormoni.
Ciao!