Sa il iert,sau sa imi vad de viata mea......

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Asa, am citit mai mult raspunsurile fetelor decat mesajele autoarei topicului.

Mie mi se pare ca nu e inca maturizata, clarutsa... Adica, 22 de ani, ca 22 de ani, dar sarcina, nici asta nu a maturizat-o... Si ca regreta ca a spus DA si ca s-a si ajuns la o sarcina, din cauza careia "o va barfi lumea pe strada".

Raspunsul meu: PLEACA si tine-l departe de tine.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Clarutsa, sper din inima sa te fi gandit bine si sa faci intocmai ceea ce ai spus!

Mamica lui JR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Raspunsul meu scurt si la obiect (fara sa citesc si raspunsurile celorlalte fete): este inacceptabil comportamentul lui! Si nu merita sa traiesti langa un asemenea om!!

Inca un aspect pe care vreau sa-l remarc (mai offtopic, asa): in foarte multe cazuri de casnicii cu barbati violenti, (citite sau auzite de mine), acestia au meserii "cu uniforma", adica sunt fie politisti, fie jandarmi, fie lucreaza in cadrul armatei...
Ce au frate astia cu astfel de meserii?? Sunt predispusi la a fi violenti in familie?? Nu zic ca nu mai astia sunt violenti, dar am auzit ff multe cazuri, chiar si pe acest forum.

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

clarutsa, nici eu nu sunt de acord cu violenta. Nici macar 1 data! dar daca se repeta... este doar alegerea ta (ca om major) sa traiesti in violenta, insa copilul devine o victima traind in asa mediu. Daca as vedea o scena asemanatoare descrisa de tine, si copil asistand, eu as face plangere la protectia copilului (reclamatie impotriva la amandoi parintii, ca si tu esti vinovata daca copilul tau ar asista la asa ceva).

P.S. as mai adauga ceva, Clarutsa. Sarcina,nasterea, lauzia, mamicila la inceputuri necesita mult efort fizic si psihic din partea mamei. Nu stiu cat de 'solida' emotional esti, dar eu sunt mult mai labila. Sa fi avut si problemele tale actuale, eu faceam depresie.

Citat:
citat din mesajul lui monicabo

Inca un aspect pe care vreau sa-l remarc (mai offtopic, asa): in foarte multe cazuri de casnicii cu barbati violenti, (citite sau auzite de mine), acestia au meserii "cu uniforma", adica sunt fie politisti, fie jandarmi, fie lucreaza in cadrul armatei...
Ce au frate astia cu astfel de meserii?? Sunt predispusi la a fi violenti in familie?? Nu zic ca nu mai astia sunt violenti, dar am auzit ff multe cazuri, chiar si pe acest forum.

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

cat despre relatia uniforma- oameni dezechilibrati, citii intr-o carte de psihologie ca unele pers. cu dezechilibre emotionale din copilarie cauta sa isi 'intregeasca' nevoia de control, superioritate, sau sa fie 'ascultati' ascunzandu-se in spatele uniformei. Banui ca la admiterea in scolile militare nu se fac verificari temeinice psihologice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Clarutsa draga, lasa gurile lumii si rupe-te de el!
Am o vecina care toata viata a mancat bataie de la sot.
Tot asa de dragul copiilor, ca ei sa aiba tata a ramas langa el. Si ce folos? Copiii nici buna ziua nu-i dau la acest "tata". Toti mari si cu familiile lor.
O sa vezi ca fetita ta iti va multumi ca ai despartit-o de astfel de "tata". Crede-ma: mai bine un tata adoptiv si plin de iubire, decat unul biologic care este violent.
Daca ai gresit o data ca ai spus "Da" cand te-ai casatorit cu el, nu mai gresi si a doua oara sa-i spui "da" la intrebarea ta: "sa-l iert?"!
Sper ca vei reveni cu vestile bune: ca ai divortat de el! Chiar inainte sa nasti!
Sarcina usoara iti doresc si multa intelepciune si putere sa mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns costyhunny spune:

buna
CLARUTSA--cum mai esti?nu mai dai nici un semn de viata?esti bn?cum merge sarcina?pupiki
mai scrie si tu cate ceva despre tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Sper sa ai atata minte cat sa fugi (spun asta pentru ca mi-ai utea fi copila), cat mai departe cu putinta. Daca nu pentru tine, atunci pentru ciresica din burtica.
Fugi cat poti. Serios!

uneori gandesc prea mult....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clarutsa spune:

Buna din nou,va multumesc pentru sfaturi,pentru ca datorita voua am inceput sa vad viata cu alti ochi.vreau sa va spunca sunt bine,as putea spune chiar destul de bine,nu ma mai gandesc atat de mult nici la lume,nici la el... ma gandesc doar la mine si la bebita mea.sarcina merge foarte bine,si daca pana acum imi doream asa o burtica marea acum nu mai am rabdare sa vina decembrie o data ca sa o vad si sa o strang in brate....va pup si va multumesc pentru tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Ce ma bucur ca esti bine, tu si samburica ta
Asa sa ramai si dupa ce nasti!

Cu ajutorul lui DUMNEZEU, in curand-curand-curand .
Si asa si asa ! Da, da, da, vreau doi odata!!!
http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8
(istoric: sarcina confirmata doar prin HCG, pierduta la 4+ )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui clarutsa

Buna din nou,va multumesc pentru sfaturi,pentru ca datorita voua am inceput sa vad viata cu alti ochi.vreau sa va spunca sunt bine,as putea spune chiar destul de bine,nu ma mai gandesc atat de mult nici la lume,nici la el... ma gandesc doar la mine si la bebita mea.sarcina merge foarte bine,si daca pana acum imi doream asa o burtica marea acum nu mai am rabdare sa vina decembrie o data ca sa o vad si sa o strang in brate....va pup si va multumesc pentru tot

am citit povestea ta, dar nu ti-am scris nimic, pt ca am tendinta sa rabufnesc f urat cand aud asemenea povesti.
dar vreau sa ti zic un singur lucru, nu mai fi asa stresata, oricum inca esti maritata cu el, oricum si el stie asa si stie ca veti avea un copil, deci desi tie iti pare tragic totul si ai impresia ca l-ai pierdut for ever, iti garantez eu, ca din nefericire n ai pierdut pe nimeni.

considera despartirea asta un ragaz optim pt a duce sarcina la bun sfarsit. acum esti in luna relativ mica, dar mai tarziu va fi un cosmar dc patesti ceva. eu era sa pierd sarcina doar existand, daramite sa ma mai si cafteasca careva.

vezi ca prb in sarcina apar dupa 6 luni si de principiu atunci e grav dc patesti ceva. vezi-ti putin interesul legat de sanatatea ta si mai apoi o sa decizi ce faci cu el, cu sotul adica.

din experienta mea, iti spun ca dupa ce nasti, va fi absolut ingrozitor, in ideea in care ai un sot de pus la rana. pt ca un bebe mic plange, urla, nu te lasa sa dormi, esti epuizata si nervoasa si sigur nu poti duce si batai. asta garantat.

sotul meu e calmul intruchipat si tot suntem la un pas sa ne "omoram" in casa, pt ca nu dormim cu noptile si cel mic plange. nu mi pot imagina cum vei face tu fata singura, ca el nu doar ca nu te va ajuta, dar iti va pune si bete in roate. si dc mai primesti pe fundal si 2-3 batai, pai tu ajungi la groapa urgent. asta dc apuci sa nasti.

iti subliniez posibile efecte:
- te bate gravida in luna mare si ti moare copilul in burta si faci o super hemoragie uterina de ti scot ginecologii si uter si tot si ramai pe viata infertila, de chiar nu mai ai nicio sansa la fericire cu nimeni. peste 3 ani iti trece de individ si de iubirea pt el si ramai ca vai de tine.
- te omoara
- te schilodeste
- scoti un copil cu malformatii sau cu debilitati, de te chinui o viata cu el
- nasti ok si dupa ce nasti, il zdruncina pe copil, intr-o criza de nervi, pt ca urla si copilul moare. sau ii frange coloana cervicala si il nenorociti pe viata. sau il traumatizeaza in urlete si scandaluri.

parerea mea: ai timp sa te impaci cu el si peste 10 ani. atata timp cat nu e mort. iti sugerez sa nasti linistita si sa stai la parinti pana se mai mareste copilul, eventual sa l lasi la ei dc vrei sa experimentezi iar, familisme cu domnul sotz.

sarcina usoara iti doresc si multa liniste sufleteasca, sunt convinsa ca in sufletelul tau este mult chin si durere.

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput