Sa il iert,sau sa imi vad de viata mea......

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Chiar ma gandeam unde ai disparut Babyblue. Felicitari pt BB terorist! Sa va traiasca!
ah, primii 18 ani sunt mai grei, pe urma e floare la ureche, io asa am auzit
Si cica au mai patit-o si altii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucialu

Chiar ma gandeam unde ai disparut Babyblue. Felicitari pt BB terorist! Sa va traiasca!
ah, primii 18 ani sunt mai grei, pe urma e floare la ureche, io asa am auzit
Si cica au mai patit-o si altii.

inde
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

mercic. n-am disparut..de tot. sunt doar terminata psihic si fizic de bb terorist.

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Babyblue, sa stii ca te inteleg perfect. Incearca sa recurgi la orice subtrefugiu ca sa rezisti psihic mai ales. Eu mi-am luat de citit in pat cu bebi la tzitzi, carti usoare, dar la care cat de cat rezonam. Forum(ah paratul bebelului functioneaza chiar la scutece ), somn ori de cate ori bebe doarme de preferat dc poti, orice te poate ajuta. Asa e cu bebeii megaasteptatisunt mai personalizati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Draga clarutsa , imi pare nespus de rau pentru tine dar din toata inima iti spun sa nu iti pierzi curajul si sa lupti pentru fetita ta ... ea trebuie sa fie cel mai important lucru din viata ta. Uita-l pe sotul tau, nu va merita; langa un asemenea om nu veti fi niciodata fericite iar copilaria fiicei tale o sa fie umbrita de scene care nu ii vor face bine in viitor. Mai bine un copil fara tata, decat un copil traumatizat ... asta este parerea mea. Si nu dispera, poate vei intalni pe altcineva cu care sa iti refaci viata si care va fi tatal mult dorit pentru fetita ta.
Te rog cantareste situatia cu multa atentie si ia decizia potrivita.
Iti doresc mult succes !

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui clarutsa

Buna din nou,va multumesc pentru sfaturi,pentru ca datorita voua am inceput sa vad viata cu alti ochi.vreau sa va spunca sunt bine,as putea spune chiar destul de bine,nu ma mai gandesc atat de mult nici la lume,nici la el... ma gandesc doar la mine si la bebita mea.sarcina merge foarte bine,si daca pana acum imi doream asa o burtica marea acum nu mai am rabdare sa vina decembrie o data ca sa o vad si sa o strang in brate....va pup si va multumesc pentru tot

Stai sa vezi fericirea primei clipe in care o vei tine in brate ... nu se compara cu nimic.
Ma bucur ca esti bine ; iti doresc sarcina usoara in continuare si multa, multa fericire !

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucialu

M-am derutat cand am vazut mesajul meu inaintea ultimelor 2 mesaje ale tale. Probabil ca asa apar reeditate, fara urme dc esti moderata...
Clarutsa uite aici o poveste, poate te lamureste cum e treaba cu abuzul :(
Citat:
citat din mesajul lui emilia.m

Daca nu stiti parabola (experimentul) cu broscuta, iat-o:

O broscuta a fost aruncata intr-un vas cu apa foarte calda. Instantaneu broscuta a sarit afara si nici nu s-a mai apropiat de vasul respectiv.
O zi mai tarziu broscuta a fost din nou aruncata intr-un vas, de data asta cu apa rece. Broscuta s-a tot balacit, era fericita, se simtea excelent.
A doua zi temperatura apei din vas a fost crescuta cu un grad. Insesizabila schimbare. Broscuta se simtea in continuare bine.
In ziua urmatoare temperatura a fost crescuta din nou, cu inca un grad...
Dupa mai multe zile in care apa a fost constant incalzita cu cate un grad, broscuta nu mai era asa fericita pentru ca apa nu mai era atat de placuta. Intr-adevar nu era groaznic de calda, dar era clar mai calda ca la inceput. Tocmai de aceea broscuta putea spera ca lucrurile se vor imbunatati.
Dupa alte cateva zile, apa devenise deja cam prea calda. Broscuta nu mai era fericita deloc, dar apa prea calda o facea sa fie prea lipsita de vlaga ca sa mai poata sa sara afara.
Desi se simtea zi dupa zi tot mai rau ea s-a obisnuit sa spere ca lucrurile vor reveni la starea lor initiala, ca apa va deveni din nou rece si placuta.
Tot asteptand sa se raceasca apa, broscuta a murit.

La fel se intampla si cu oamenii... daca inca de la inceput ceva nu e bine, nici nu ne da prin cap sa ramanem. Daca raul apare treptat, daca lucrurile se transforma in timp din bune in mai putin bune, e mult mai greu sa renunti.

Multi/multe dintre noi suntem ca broscuta... murim asteptand sa se raceasca apa.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Fomahaulti, a incerca sa intelegi pt mine e ca si cum ai gasi un fel de scuza, adica uite, de la asta i s-a tras, din cauza asta l-a apucat. Nu stim cu certitudine orientarea lui sexuala, dar aproape un an s-a purtat bine cu ea, cand a reusit sa se casatoreasca, la doua luni, prima bataie a fost pe motiv sa nu mai iasa din casa, fiind femeie maritata,, nici macar pt a merge la mama ei! Este abuzatorul perfect, indiferent de frustrarile pe care le are, denota lipsa de omenie, un egoism feroce si violenta monstruoasa!

inde
"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Multumesc Lucialu ca m-ai citat
Clarutsa, te rog sa dai dovada de maturitate si sa iei o decizie inteleapta pentru tine si pentru copilul tau. Omul asta cu care te-ai maritat te-a vrut probabil pentru ca ai tai au o situatie buna sau din alte asemenea motive (a se citi din intres). Nu te-a luat pentru ca te iubea, asta e clar. S-a prefacut o vreme cat a putut si el si apoi s-a ingretosat de situatia in care singur s-a bagat. De-aia si pleca noaptea la "prieteni", te snopea, te tinea inchisa in casa, te izola de lume, te abuza cu alte cuvinte. Omul asta nu poate sa ii fie tata copilului tau pe care acum nici nu-l mai recunoaste pentru ca are probleme psihice grave. Si nu ai tu cum sa-l repari. Crede-ma. Am fost si eu in tinerete (intre 17 si 20 de ani) intr-o relatie abuziva si oricat am incercat n-am putut sa-l aduc pe respectivul pe calea cea buna. Era gelos si pe trecutul meu, obsedat ca l-as putea insela cu orice barbat de pe strada, paranoic la extrem. violent verbal si apoi si fizic, extrem de posesiv, dreptatea era numai de partea lui, isi schimba starea psihica de la un moment la altul, viata mea era un calvar, mi-era tot mai rau de la o zi la alta, pana in momentul in care am constientizat ca ori ma baga in pamant ori il omor eu cu mana mea, in halul ala ajunsesem. Si ca sa nu infund puscaria din cauza lui am preferat sa fug cat am putut de departe de el. Si cu urmatoarele fete cu care a fost dupa mine la fel s-a purtat. Sotul tau e la fel de bolnav si nimeni si nimic nu il va vindeca. Nici n-ai de ce sa incerci ca nu e responsabilitatea ta sa fii mama ranitilor. Daca ai fi stiut ca e asa inainte sa te mariti l-ai mai fi luat? Cu siguranta nu. Si-atunci de ce sa nu te desparti acum ca i-ai vazut adevaratul caracter? Doar pentru ca ai un copil cu el? Si ce, asta-i motiv? O suta de copiii sa fi avut eu cu unul care apoi sa fi ridicat mana la mine si tot il dadeam necuratului de nu se vedea, crede-ma. In cele cateva randuri in care un barbat a ridicat mana asupra mea (am avut 2 asemenea specimene masculine in trecutul meu) m-am batut parte in parte cu ei si dupa respectivele episoade a urmat inevitabil despartirea si iata ca acum am un sot minunat cu care sunt extrem de fericita. Nu imi sade bine in postura de victima. Si nici tie.
Esti tanara, ai toata viata inainte, cand vei fi pregatita ai sa gasesti un barbat care sa te iubeasca mai mult decat crezi ca e posibil sa fii iubita, un barbat care sa iti trateze fetita ca pe copilul lui si sa nu faca diferente intre copilul tau si copilul lui sau copilul vostru. Stiu ca poti si ca ai sa gasesti un barbat adevarat, total diferit de ratatul cu care esti maritata acum.
Curaj!

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
[/quote]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

VAd ca e vechi topicul.
Autoarea trebuia sa nasca in decembrie. Mai sunt vesti despre ea, despre copil...?

Mergi la inceput