Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (39)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

si iasminuta mea are rosu in gat ... sper sa treaca rpd.

cami buburuzele!

merg sa schimb kkaciosul...

apropo cum se face trecerea la lp dintr-o etapa in alta?? ca am uitat

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

inlocuiesti cate o masura la 1-2 zile si vezi tu rectia lui daca e ok (nu ies bubite , nu vomita) poti inlocui si cate 2 masuri la 1-2 zile.

Fata mea doar 1 data face kk, sau de mai multe ori dar cate putin de fiecare data. Chiar vroiam sa te intreb cum mai e kkciosul tau

Eu la Cristi stiu sigur ca am dat pepene galben dar nu mai stiu cat avea...7-8-9 luni. Verde nu am dat in primul an.

catank, bine ca e ok acum micuta. Ce tratam i-a dat doctorul?

Strumph, tare dulce piscotica la baita

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

yasmi felicitari pt yasmi
o adevarata domnisorica
ce sa mai
abia astept si eu aceste momente

si eu am dat pepene rosu sa guste doar
offffffffffffff
catank sanatate
si ai grija cu fata daca e usor alergica
catank te intreb am in ce eforie vii la botez
si cand
sa ne vedem si noi
macar putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

neata fetele

am reusit si eu sa intru ca de 3 zile tot umblam pe colo si pe colo. in week-end la gratare, luni la plimbare si ieri am fost la matusa-mea la piscina. a fost super...si o caldura.... a fost si ziua verisorului meu si ne-am chefuit putin. a facut matusa-mea un tort de ciocolata cu zmeura (bunnnnn) am mancat ca o sparta. si mi-a dat si acasa.
Anastasia a dormit, s-a jucat cu noi, a papat iar a dormit, afara bineinteles la umbra. a fost foarte bine.

catank offf, ai mare grija. nu te mai lua dupa nimeni sa-i dai aia si aia....eu citesc ce dau fetele la bebei si atat, nu-i dau inca. nu-i dau nimic in afara de piersicuta si pruna putin asa sa guste. si mai ales pepene eu stiu ca nu se da acum dar na, cine vrea ii da la bebe cine nu, nu. aici depinde de cat se aventureaza fiecare. toate la timpul lor, zic eu, nu stiu de ce graba asta mare sa-i dai aia si aia.
eu zic sa nu te mai iei dupa nimeni in afara de pediatra si dupa tine, cum o simti tu pe ea. si da-i foarte putin din prima , nu mult. da-i pe buze sa guste si atata sa nu-i fie pofta.

strumphitza aici sunt. vreau sa ma apuc de curatenie, sa pregatesc pentru maine una alta ca o sa am musafiti. trebuie sa fac ceva cumparaturi sa fac papica.

madutza am vazut pozele cu cei mici si sunt tare dulci Catalina este tare scumpa si ce sta ea in fundulet....

mandreeac si scrish am vazut si puiutii vostri...sunt niste scumpi amandoi, ce rade luca si ce fatuci face Rares. dulci, dulci amandoi

toate mamicile.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Eu sunt singura vinovata...clar

Anastatia ce mai face? ia placut la gratar?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui viss

-catank-imi pare rau ptr fetita.off..as zice, v-am zis eu, dar nu am zis- m-am abtinut, nu vreau sa fiu pisaloaga doar ptr ca sunt medic, si cred in unele lucruri scrise si descoperite de altii.de-aia s-au facut studii, si nu se dau la copii mici covrigi, carnati,si fructele introduse au o anumita ordine de introducere in functie de varsta copilului...bla, bla..cati am auzit ca al meu la varsta asta manca si aia si aia..eu nu cred prea tare nici in sentimentul de pofta al copilului.el vede ca e ceva care se introduce in gura si atat.nu cred ca o roade stomacul de pofta cum facem noi adultii.cred ca pofta e ceva psiholgic- actioneaza si memoria ,creierul care isi aduce aminte de gustul unui anumit aliment si de placerea pe care am resimtit-o cand l-am consumat ,de aici nerabdarea , dorinta de a repeta actinuea in prezent, si poate nervozitatea dc pofta nu e satisfacuta imediatasta e parerea mea

- mami de 2 frumuseti: SONIA IOANA si SERGIU IONUT - 9 martie 2011 :)

Off ...bine era daca erai pisaloaga. Eu nu as stiut...(daca nu am stiut cine m-a pus sa-i dau fara sa fiu informata?!)
Ai explicat f bine, si ai mare dreptate....sunt de acord!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

off catank, si chair vroiam de ceva timp sa scriu aici legat de pepene ca se pare ca nu e indicat pana intr-un an nu doar pt ca e alergen ci pt ca le suprasolicita rinichii care inca nu sunt dezvoltati sa faca fata momentan..si tot timpul ma luam cu una cu alta si uitam..

pupici pt ioana

mami de 2 prichindei

Bine era miki, ...chiar ma intreba si sotul...ca tot stau pe forum cu voi ...cum de nu am stiut? Imi pare tare rau, ...sunt suparata rau pe mine...

Mergi la inceput

Citat:

am ajuns pe acasa!!

so, strumf nu sunt suparata!!! de ce as fi??tot pe fuga..cu copilasii..casuta...luni pleaca mami agitatie maree

catank, bine ca a trecut!! pai voi ati inceput diversificarea??

noi am papat si pepene verde si galben.
mai sunt bebei asa kkaciosi ca fiu'miu???? face de 4-5 ori pe zi

Tu rizi de mine? Da am inceput..cu pepene
Normal ca nu, insa am considerat ca ''un pic'' nu o fi bai. Prostia se plateste...Si cel mai tare ma doare ca plateste Ioana ...si nu merita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Citat:

si iasminuta mea are rosu in gat ... sper sa treaca rpd.

cami buburuzele!

merg sa schimb kkaciosul...

apropo cum se face trecerea la lp dintr-o etapa in alta?? ca am uitat

inlocuiesti cate o masura la 1-2 zile si vezi tu rectia lui daca e ok (nu ies bubite , nu vomita) poti inlocui si cate 2 masuri la 1-2 zile.

Fata mea doar 1 data face kk, sau de mai multe ori dar cate putin de fiecare data. Chiar vroiam sa te intreb cum mai e kkciosul tau

Eu la Cristi stiu sigur ca am dat pepene galben dar nu mai stiu cat avea...7-8-9 luni. Verde nu am dat in primul an.

catank, bine ca e ok acum micuta. Ce tratam i-a dat doctorul?

Strumph, tare dulce piscotica la baita

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Da, nu pare a fi rau..insa sper sa nu aiba repercursiuni latente. Tratament -zyrtec, 5 pic de 2 ori pe zi.

Ti-am admirat comorile....frumosi tare.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

yasmi felicitari pt yasmi
o adevarata domnisorica
ce sa mai
abia astept si eu aceste momente

si eu am dat pepene rosu sa guste doar
offffffffffffff
catank sanatate
si ai grija cu fata daca e usor alergica
catank te intreb am in ce eforie vii la botez
si cand
sa ne vedem si noi
macar putin

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011)

Acum da, am grija.
Am vazut ca mai intrebat, dar nu am reusit sa-ti raspund, ...In Eforie Nord, ..undeva in luna octombrie, data nu o cunosc inca.
Cu mare drag...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

LA MULTTTIIII ANIIIIIII!!!! roxy!!!!! sa fi sanatoasa si sa ai parte de tot ce e mai bun in viata!!!!!! LA MULTI ANI FERICITI!!

catank, nu am vrut sa para la misto, imi cer scuze. dar datul asta sa "guste " mai mult nu tot divetsif se numeste? orice e in afara de laptic..

mada multu de rasp. dc mai am doar o cutie nr 1 tre sa incep trecerea deja? sau doar 1-2 zile si apoi trec pe 2 ?

strumf am sters pozele sa pun altele dar nu am mai ajuns.

cami, da acum ma tot intreaba cand mai mergem la film :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

La multe lunite bebici dragi: andrada de millie, alexandru de anda, natalia de ama si dorothea de copiloi!!

Mergi la inceput