Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (39)
Raspunsuri - Pagina 20
alina06st spune:
Neata!
Cafea ceva? 
Eu am baut deja o cafea si acum ca a adormit bebeul sunt la capucino. Am pus 2 poze, va scriu ceva si ma duc sa calc
. Ieri abia am apucat sa calc cateva rufe si au venit socrii...
La Multi Ani, Roxy! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei iubiti! 
Catank, gata, nu te mai invinovati. Si eu i-am dat sa guste din pepene. Habar n-aveam ca nu e indicat. Acum 1o ani nepoata mea manca pepene rosu de rupea si avea 6 luni... eu imi aduceam aminte de ea si nici prin cap nu-mi trecea ca nu e indicat. Ideea e ca va trebui sa fii foarte atenta cand incepi diversificarea. O fi ea mai sensibila.
Eu i-am dat lui Luca sa guste pana acum pepene, care nu i-a placut deloc, banana (asta ii place tare) si nectarina (ca nu-i trecea sughitul intr-o zi). Dar doar sa guste o data si dupa cum am spus, doar la banana e incantat. Din asta i-am dat de vreo 3 ori sa linga ![]()
In alta ordine de idei, maine facem 4 luni ai am pus in album 2 poze
. Una de cand avea 3 zile si una de ieri
. Doamne, ce mai cresc copilasii nostri. Nu-mi venea sa cred cand ma uitam la poze... ce diferenta.
Va pup!
Mami fericita: Luca 12.04.2011
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
bb_yasmi spune:
am fugit si eu incotro apuc..astazi iarasi am o zi 
sper ca de luni sa se mai linisteasca treaba....desi raman singurica ..fara mami de luni 

poooopppp
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
strumphitza spune:
Roxyyyyyy La multi aniiiiiiii!!!! 

Sa fii sanatoasa si fericita draga noastra si sa pui mana sa papi bine azi, pentru noi toate , ca tot nu se cunoaste la tine![]()
deci tort, prajituri
, tot ce vrei,un paharel de afinata
ai voie azi, in special pentru mine care salivez la o feliuta de ceva dulce dar ma tin tare pe pozitii, doar sunt la dieta ![]()
Yasmi, da ce faci mami de esti asa ocupata? cu actele sa vindeti apartamentul sau noua casuta ?
spor in toate si sa rezolvati rapid si usor 
Alina06, vazut strumfu
ce ne mai cresc puii...si eu stateam intr-o seara si ma uitam la pozele din maternitate , de la primul laptic la tziti
, cand am tinut-o prima data de piept
cat de mica era si ce frumos dormea ea pe pieptul meu cald , ea golasa in pielea goala , numai cu pampersutul ala minuscul pe ea 
offf deja mi s-a facut dor de unul mic
ieri in supermarket am vazut o doamna cu un bebe mic mic, daca avea o saptamana, off doamne ce mic era si ea il plimba prin aer conditionat prin magazine... ehh englezoi, ii invata de mici cu frigu 
ma uitam la bebele ala mic si nu imi venea sa cred ca si a mea a fost asa mica, ma uitam la a mea in landou si era aproape dubla cat bebe ala mic 
Ai grija cu banana , e alergena la varsta asta, Luca al tau nu are nici 4 luni, si daca nu a facut pana acum o alergie nu inseamna ca e rezistent... nu iti spun s ate critic iti spun sa ai grija si sa nu patesti ce a patit Catank cu fata 
Apropo de dat sa guste ca un pic nu are nimic, mai fetelor, ce tot va grabiti sa dati la copii una alta cand au toata viata inainte sa manance ce vor nu numai sa guste? Acum ca s-a intamplat ce s-a intamplat cu Ioana de Catank, aveti exemplu ca se poate sa fie rau, nu ca as fi vrut vreodata sa o dau exemplu , dar lasati-i in pace, au ei timp si de ceaiuri fel de fel, de fructe, legume, saruri si zaharuri... rinichii lor nu sunt inca atat de dezvoltati sa faca fata la tot ce le dati, la fel stomacelul... mare mare grija cu alimentele si ce le introduceti si la ce varsta, s-au facut studii pana acum de o gramada de doctori si nu se recomanda una alta decat dupa o anumita varsta pentru ca se pot face alergii de la unele alimente, si nu cred ca vreti sa faceti experimente pe copii vostri?! 
Ma duc sa imi bag cafeluta in vena, e o vreme numa buna de bagat sub plapuma , cu tot cu cap si sa nu scoti nici urechile afara
Desi aseara la 10 jumate deja am dat stingerea ca mi se scurgeau ochii de oboseala, azi dimi cand a sunat alarma nu am sarit din pat ca intotdeauna si am mai dormit pana a venit Nick la mine sa ma pupe ca el pleca la munca si eu ca fripta il intreb de ce nu m-a trezit si el, lasa ca esti obosita si plus ca fata nu s-a trezit inca ![]()
am sarit si m-am dus la piscoata in camera si ea inca dormea
a trezit-o tac su s-o pupe ca asa face in fiecare dimineata , nu poate pleca la munca fara sa ne pupe, pe mine si pe fata 
Nu stiu de ce de vreo 2-3 seri nu mai vrea seara la ultima masa nici jumatate de sticla de lapte, abia bea 70-80 ml
si san deloc nu mai vrea dupa , intoarce capul de parca i-as da otrava
oare care sa fie cauza sa imi refuze lapticul si sanul al ultima masa inainte de nani de noapte ? Aseara iar mi-a urlat de dinti , i-am dat cu Calgel si a mai tacut dar a stat cocotata in brate la mine sau tacsu maraita inca, daca dadeam sa o pun jos in centru de activitati sa se joace acolo cum incepea urlatul, cum o luam in brate gata tacea si zambea , asta a inceput sa ne joace pe degete
tre sa luam atitudine ca nu vreau sa se invete in brate, sa nu stie de smecherie ca daca plange mami sau tati o iau repede in brate, dar imi era asa mila de ea aseara, cu amandoua manutele in gyrita si urla
offf ce ne o astepta cu dintii astia 
Ma duc sa imi beau eu cafeluta 
O zi buna si calduroasa va doresc 

_
Happy Mummy of
Sophia Nicole (02.04.2011)
madutza_bra spune:
'Neata!
Fac cap nou si revin 
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
madutza_bra spune:
cap nou: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=166100
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
AllyLaur spune:
Buna ziua mamici scumpe!
Noi suntem pleca#539;i de mar#539;i La milano La surori ,profitam de concediul Sotului. Nu am citit nimic din urma, dar promit ca recupereze totul zilele atea :). Acum va scriu de pe tel pt ca suntem in drum spre vene#539;ia
deci, scuzati greselile. Da-#539;i-mi voie sa m#259; laud cu a mea comoara care are deja un dintisor ie#537;it si altul pe drum
. va pupaces pe toate si acum motivul pt care am intrat azi
.: La mul#539;i ani roxyyy
!!! Mult#259; s#259;n#259;tate, fericire si iubire î#539;i doresc minunata m#259;mic#259; de scumpa printesica
!!!
Ally ,
Mami fericita de bebe
Eduard Andrei !!! (02.04.2011)