Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (39)
Raspunsuri - Pagina 18
viss spune:
-catank-imi pare rau ptr fetita.off..as zice, v-am zis eu, dar nu am zis- m-am abtinut, nu vreau sa fiu pisaloaga doar ptr ca sunt medic, si cred in unele lucruri scrise si descoperite de altii.de-aia s-au facut studii, si nu se dau la copii mici covrigi, carnati,si fructele introduse au o anumita ordine de introducere in functie de varsta copilului...bla, bla..cati am auzit ca al meu la varsta asta manca si aia si aia..eu nu cred prea tare nici in sentimentul de pofta al copilului.el vede ca e ceva care se introduce in gura si atat.nu cred ca o roade stomacul de pofta cum facem noi adultii.cred ca pofta e ceva psiholgic- actioneaza si memoria ,creierul care isi aduce aminte de gustul unui anumit aliment si de placerea pe care am resimtit-o cand l-am consumat ,de aici nerabdarea , dorinta de a repeta actinuea in prezent, si poate nervozitatea dc pofta nu e satisfacuta imediat
asta e parerea mea
ailed_dota spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui viss -catank-imi pare rau ptr fetita.off..as zice, v-am zis eu, dar nu am zis- m-am abtinut, nu vreau sa fiu pisaloaga doar ptr ca sunt medic, si cred in unele lucruri scrise si descoperite de altii.de-aia s-au facut studii, si nu se dau la copii mici covrigi, carnati,si fructele introduse au o anumita ordine de introducere in functie de varsta copilului...bla, bla..cati am auzit ca al meu la varsta asta manca si aia si aia..eu nu cred prea tare nici in sentimentul de pofta al copilului.el vede ca e ceva care se introduce in gura si atat.nu cred ca o roade stomacul de pofta cum facem noi adultii.cred ca pofta e ceva psiholgic- actioneaza si memoria ,creierul care isi aduce aminte de gustul unui anumit aliment si de placerea pe care am resimtit-o cand l-am consumat ,de aici nerabdarea , dorinta de a repeta actinuea in prezent, si poate nervozitatea dc pofta nu e satisfacuta imediat ![]() - mami de 2 frumuseti: SONIA IOANA si SERGIU IONUT - 9 martie 2011 :) |

tocmai ieri imi povestea cineva cum i-a pus pe limbuta la copil pizza la nu stiu ce varsta(in luni).....
si mai sti ca povesteam eu de o vecina care la 7 luni dadea la copil cartofi prajiti cu usturoi....

pb e ca fetita inca nu vb(nici mama sau tata, doar tipa) si face 3 ani de Craciun..
mami de fete frumoase:
MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)
lalely07 spune:
Semnam si noi condica pe ziua de azi...cam tarziu ce-i drept...
David doarme acum..cred ca este repriza lui de 20-30 minute.Astazi a fost in ton cu vremea,a adormit 2 ore dimineata si 2 dupa-amiaza..baiat cuminte!!!
De azi iau Galafor sa vedem cum suntem diseara cu lapticul.Aseara am incercat sa vad daca mai vrea si a mai luat vreo 60 ml din biberon dar tot la 2 ore s-a trezit..asa ca faza ca poate daca ii dau mai mult pica..Asta este ritmul lui momentan..Macar ma trezeste doar de 2 ori pe noapte...sper sa ramana asa...
Am reusit si noi sa facem rezervare pt sambata la Olanesti..este totul full peste tot,mai ales ca este si luni zi libera...Toata lumea vrea un mini concediu..Sper sa fie si vremea ok sa ma pot plimba cu gaza!!
Mamica
de comoara
David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!
lalely07 spune:
La Auchan in Militari este Kiabi???
As vrea sa dau pe acolo cd am drum la capitala...
Saptamana viitoare facem vaccinul,sper sa primesc si Rotarixul caci cica este problema cu stocul...
Mamica
de comoara
David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!
yvyana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lalely07 La Auchan in Militari este Kiabi??? As vrea sa dau pe acolo cd am drum la capitala... Saptamana viitoare facem vaccinul,sper sa primesc si Rotarixul caci cica este problema cu stocul... ![]() Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011Doamne iti multumim pt acesta minune! |
Da este.
.
strumphitza spune:
Buna seara mamicute de fluturasi dragalasi ![]()
Iar am ajuns in josul paginii, nu mai scrie nimeni nimic ?
toata lumea in concediu pe la mare/munte.. mai ploua?
Noi am fost pe afara si ne-am plimbat si facut un pic de shopping pentru cand vom merge in RO
ne aprovizionam cu hainute grosute cica
dar eu azi am dat iama in rochietele
i-am luat 2 rochite superbe
mai grosute oricum, sunt de raiata, 3 perechi de strampi frumosi frumosi, 3 bluzite numa bune de purtat la blugi
si un hanorac mai grosut
ahh si o jucarie chitaitoare, de o strangi in mana si miauna in toate felurile, se mai praparea piscoata de ras cand eram in mothercare si am vazut-o si i-am luat-o , incepuse sa se maraie de somn si cand am chitatit de 2 ori din jucarie era cu gura pana la urechi ![]()
as mai fi stat si as mai fi colindat rpin magazine dar a trebuit sa fac stanga-mprejur acasa ca era ora de papa si era si super somnoroasa, dar mai dau eu o tura maine sau daca nu astept in weekend sa ii tocam si cardu lu` tati nu numa` portofelul lui mami![]()
oricum, renunt eu sa imi cumpar pentru mine, si ii iau ei, desi am si eu nevoie pentru mine, pentru noile masuri ![]()
Upsss...mi-am adus aminte ca eu am in cuptor niste pulpe de pui
nu cumva sa mi se faca scrum daca tot palavragesc eu aici aiurea ... am fugittttt
_
Happy Mummy of
Sophia Nicole (02.04.2011)
miki1979 spune:
off catank, si chair vroiam de ceva timp sa scriu aici legat de pepene ca se pare ca nu e indicat pana intr-un an nu doar pt ca e alergen ci pt ca le suprasolicita rinichii care inca nu sunt dezvoltati sa faca fata momentan..si tot timpul ma luam cu una cu alta si uitam..

pupici pt ioana

cami_antonia spune:
salutare si de la noi
am intrat putin sa va salut
antonia e bine
multumim lui Dumnezeu ca a avut o raceala scurta
de doar 2 zile
i-a trecut cu panadol si olinth pt muci
acu astept sa vad reactia petrei
ca si ea incepuse sa tuseasca
offffffffffffff
dar am stat numa afara cu ele
antonia nu mai sta in casa de nioci o culoare
nu stiu ce ma voi frace de acu inainte cu ea
cand va veni vremea urata de toamnaaaaaa
brrrrrr nu vreau sa ma gandesc
strumph
antonia mi-a raciut cred ca fie intr-o plimbare pe faleza
ca bate briza ca turbata uneori aici
fie noaptea ca dormim cu geamul deschis
si inamicul public nr 1 la ea este TRANSPIRATIA
transpira exagerat de mult
ca toti dion familia mea
si imediat o trage un curent ceva
daca nu transpira nu e nici un bai
bb_yasmi spune:
am ajuns pe acasa!!
so, strumf
nu sunt suparata!!! de ce as fi??tot pe
fuga..cu copilasii..casuta...luni pleaca mami
agitatie maree
catank, bine ca a trecut!! pai voi ati inceput diversificarea??
noi am papat si pepene verde si galben.
mai sunt bebei asa kkaciosi ca fiu'miu????
face de 4-5 ori pe zi ![]()
![]()

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)
bb_yasmi spune:
si iasminuta mea are rosu in gat ... sper sa treaca rpd.
cami
buburuzele!
merg sa schimb kkaciosul...![]()
apropo cum se face trecerea la lp dintr-o etapa in alta?? ca am uitat ![]()
mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)