Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (39)
Raspunsuri - Pagina 13
irinuca05 spune:
Anda, noi am facut Infarix P nu-stiu-cum.
Doctorita m-a intrebat daca l-am tinut la frigider ca i s-a parut cam tulbure. Eu il luasem cui 10min inainte de la farmacia de langa cabinet. Oare nu l-au tinut cei de la farmacie in conditii optime?
Nu-mi explic de ce la primul vaccin nu a avut nimic si acum are.
Stiam ca daca la primul e ok, va fi ok si la celelalte.
Dar..fiecare organism este unic...
irinuca05 spune:
Anda noi nu am fost la eco de sold, dar ne vom duce in toamna.
Mada, la noi niste fini fac asa ca socrul tau. Mereu suna pe la ora 2-3 (dar eu dau telefoanele pe silent si nu raspund), iar duminica de obicei ne viziteaza la ora 3
Si culmea, au si ei o fetita de 3 ani!
madutza_bra spune:
i-am facut o cafea si l-am lasat in living cu Catalina...Cand se trezeste Cristi sa vezi ce o sa se mire ca nu-l las sa acoata baiatul afara...e groaznic de cald...off
anda, nici noi nu am facut eco pentru ca nu a fost nevoie. Probabil ca la voi o fi fost vre-o suspiciune daca v-a trimis.
Intrebare fetele cu cezariana:
Cum mai arata operatia? Pielea de deasupra este tot asa mai in afara? La Cristi si-a revenit parca mai repede, acum tot stransa e acolo pielea..zici ca ma "strange" operatia.
La voi cum e?
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
simonacip spune:
buna fete. multumesc tuuror pt gandurile bune. I-au facut radiografie azi si se pare ca nu e soldul fracturat sau fisurat..nu stiu insa d ece nu poate merge. Azi vine acasa, pleca la 15.00 de acolo, cred ca ajunge noaptea...DIn pacate nu mai pot sa vin la intalnire
pt ca vreau sa stau mai mult cu mami sa vedem cum se simte si cu ce o pot ajuta...sa vad si cu invatatoarea cum fac dc anulez sau nu.
mada, eu mor cineva ne deranjeaza in orele astea de pranz. SUnt singurele momente linistite de peste zi pt mine si copii. Asa imi incarc bateriile.
Strumpfi, nasol cu tulburarile acelea...eu nu am ascultat stiri, nu stiu exact despre ce e vorba, dar nu-mi place nesigurantza asta si haosul...Cu spalatul pe dinti Mada are dreptate, dupa ce le dau dintzisorii(cand au avut cam 4 i-am spalat) atunci il spal cu pasta pentru copii sub 2 ani...Putina pasta si spalat direct cu periutza..oricum la inceput vor inghiti pasta ca nu stiu sa scuipe..n-am folosit degetar dintr-acela...
Miki, ma bucur c-ai reaparut, ma gandeam la voi. Sa va bucurati de concediu!
Irinuca, cand puiul are febra mare extremitatile ii sunt reci, deci nu fierbinti. E sigur efectul vaccinului. sper ca a trecut deja
Aaa. si david al meu mi-a facut febra la cel de 4 luni, apoi si la 6...Matei la nici un vaccin, iar Arsenie vad ca nici el pana acum..sa vedem luna viitoare.
Cami...vai de tine. Sanatate fetei
Lalely, Andreea, eu zic ca Lavi si Someleac au spus bine...Si parerea mea este ca nu trebuie sa ne incrancenam
pe anumite principii, ci tre sa ne adaptam la copil...sunt si ei diferitzi cum suntem si noi adultii...Eu una am facut sa-mi fie mie mai usor si de aceea l-am culcat cu mine, nici macar nu am vrut sa-l pun la el in patutz..Si al meu se scoala noaptea. EL si david vad ca au obiceiul acesta de a se trezi noaptea, mati nu l-a avut.. el a dormit si doarme f bine.
Deea, ma bucur c-ai rez cu netul, mi-era dor de tine..
Delia, ai reinceput regimul??
ALexina, ce de calatorii faceti si voi
tare fain!
Anda, ia galafor, uite mie mi se pare ca-mi face bine la laptic, desi nu prea mai beau apa ca inainte, fac doar un ibric mare de ceai de lactatie si apa destul de putina...Ma bucur ca eco a iesit ok...Mie mi-a recomandat eco la sold..mai mult asa ca verificare dar nu i-am facut-o..
Nu mai stiu ce voiam si dc voiam sa mai scriu cuiva...sunt cu capul cam vraiste..am inteles ca de maine se raceste vremea in toata tara..
anda15 spune:
Am citit despre ce ati scris cu dormitul bebeilor noaptea si sunt de acord ca depinde si de copil. Al meu doarme toata noaptea de pe la 2 luni de la 10-11seara pana la 6-7 dimineata, dar recunosc ca n-am nici un merit in treaba asta,singur si-a scos mesele de noapte treptat-treptat. De ex aseara s-a culcat la 9 si ceva si pe la 5 l-am auzit prin statie cum molfaia pe pumni de zor,l-am lasat vreo 10 minute pana n-am mai suportat eu molfaiala lui
si m-am dus la el in camera si l-am mufat asa adormit cum era ca daca lasam dupa el cred ca molfaia asa adormit inca 2 ore![]()
Simonacip,momentan beau ceai de lactatie de la Fares, vreo 3.5l/zi,am zis ca imi iau si o cutie de Galactogil ca la mine a avut efect la inceputurile alaptarii,si o sa incerc si Galafor, incerc de toate numa laptic sa fie![]()
Madutza,ne-a trimis la eco de sold asa de control, nu a fost suspiciune, credeam ca toti pediatrii recomanda asta asa de rutina![]()
Si eu am pielea de deasupra cezarienei asa mai in afara, tot astept sa-si revina,daca nu, mai incerc sa fac un strumf si apoi intru in reconstructie plastica de abdomen si tzitzi(care deja sunt gen sosete la cat trage Alex de ele
)
fericita de
Alexandru (11.04.2011)
mandreeac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui strumphitza am vazut pozici cu Teea balerina pe care incearca mami sa o faca avion ![]() da nu am inteles un lucru, tu vrei sa ne amarasti, sa salivam aici sa stricam tastaurile de ne arati toti copacii aia plini de fructe bune? ![]() las ca ajuns si eu la mama in livada si atunci sa te tii cand dau eu iama, da numa prune , mere si pere mai gasesc la vremea aia, nu cirese, nu caise... ahhh ajuns numa bine cand se fac nucileeeee![]() ahh da , de asta chiar mi-e pofta, de nuci noi care se decojesc Andreea ai pupat bulansele lui Rares pentru mine? eu aici am vazut gama Chicco la reduceri, aproape la jumatate, ma tenteaza si pe mine sa ii iau scaun de masa de la Chicco ca stiu ac e bun, au avut surorile mele, si aia de la bucuresti si aia din italia, deci eu sa fiu mai cu mot sa imi iau altceva, cred ca tot pe Chicco o sa merg si eu ![]() _ Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011) |
Am pupat si le pup toata ziua. Super atunci ma duc si eu astazi, ca vine si sora mea cu mine. Abia astept sa le cumpar.

Nasterea miracolului meu
Mami
de miracol
Rares Andrei 27.02.2011
madutza_bra spune:
anda, esti curajoasa 
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
ailed_dota spune:
mada, la mine s-a inchis bine operatia.... desi e a treia se vede doar urma colorata pe piele......
simo, da l-am inceput... pateu cu dovlecei si branza![]()

mami de fete frumoase:
MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)
mandreeac spune:
Mada saptamana viitoare ar fi mai bine pentru mine ca joi trebuie sa ma intalnesc cu o prietena care pleaca din tara.

Simo acum Arsenica fara "flica" tot cu tine doarme? Vezi daca tu ai 3 copilasi nu te mai impacientezi asa ca mine, dar mie toata lumea imi spune pune-l in patut, lasa-l acolo, dar pe mine nu ma lasa inima sa il aud plangand, nu as mai fi eu sa il las acolo si sa il vad cum plange. Orice, dar nu Rares, care m-a schimbat complet si mi-a captat toata atentia si iubirea de care pot da eu dovada.

Nasterea miracolului meu
Mami
de miracol
Rares Andrei 27.02.2011
mandreeac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madutza_bra i-am facut o cafea si l-am lasat in living cu Catalina...Cand se trezeste Cristi sa vezi ce o sa se mire ca nu-l las sa acoata baiatul afara...e groaznic de cald...off anda, nici noi nu am facut eco pentru ca nu a fost nevoie. Probabil ca la voi o fi fost vre-o suspiciune daca v-a trimis. Intrebare fetele cu cezariana: Cum mai arata operatia? Pielea de deasupra este tot asa mai in afara? La Cristi si-a revenit parca mai repede, acum tot stransa e acolo pielea..zici ca ma "strange" operatia. La voi cum e?Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! |
Asa e si a mea, mai iesita in afara si roz mai aprins, dar nu ma doare, nu ma deranjeaza, nu nimic.

Nasterea miracolului meu
Mami
de miracol
Rares Andrei 27.02.2011 
da nu am inteles un lucru, tu vrei sa ne amarasti, sa salivam aici sa stricam tastaurile de ne arati toti copacii aia plini de fructe bune?
Sophia Nicole (02.04.2011)