Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (39)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

ce va invidiez pt ca va intalniti.., eu n-am avut timp de nimik in ro...intre botezul Andrei si nunta cumnatei...., dr.,

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

anda, esti curajoasa

Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

De ce zici asta, ca mai vreau un strumf?E drept ca trebuie sa ma grabesc putin, ca as vrea sa-l fac inainte de 35 de ani ca dupa mi-e cam frica. Acum trebuie sa asteptam inca cateva luni sa se refaca uterul dupa cezariana,dar am zis ca de la Craciun incolo ii dam bataie poate iese ceva. As vrea si eu o fetita cu fundite

fericita de Alexandru (11.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui irinuca05

Anda, noi am facut Infarix P nu-stiu-cum.
Doctorita m-a intrebat daca l-am tinut la frigider ca i s-a parut cam tulbure. Eu il luasem cui 10min inainte de la farmacia de langa cabinet. Oare nu l-au tinut cei de la farmacie in conditii optime?
Nu-mi explic de ce la primul vaccin nu a avut nimic si acum are.
Stiam ca daca la primul e ok, va fi ok si la celelalte.
Dar..fiecare organism este unic...

Mami fericita deDaria (8.04.2011)

Eu stiu ca in maxim 15 minute de cand il cumperi trebuie sa il bagi la frigider, altfel nu stiu ce se intampla.Noi cand l-am luat pentru ca atunci nu avea sotul la dispozitie o lada frigorifica a luat o punga cu gheata si l-a tinut acolo pana a ajuns acasa.

Apropo, nu ai panadol, nurofen ceva prin casa sa ii dai? Cu astea scade temperatura f repede.

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda15

Citat:

anda, esti curajoasa

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

De ce zici asta, ca mai vreau un strumf?E drept ca trebuie sa ma grabesc putin, ca as vrea sa-l fac inainte de 35 de ani ca dupa mi-e cam frica. Acum trebuie sa asteptam inca cateva luni sa se refaca uterul dupa cezariana,dar am zis ca de la Craciun incolo ii dam bataie poate iese ceva. As vrea si eu o fetita cu fundite

Bravo mamico. Super curajoasa esti. Sa dea Domnul sa vi se intample minunea repede.

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:

Citat:

anda, esti curajoasa

Poze

nu, nu de strumf ziceam . Pt ca te incumeti la op estetice de burtica si sani
Spor la treaba. Va tin pumnii dupa Craciun

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

noi cand am luat vaccinul de la farmacie(anul trecut pt. rapelul Mariei) l-am pus in termos in care era o punga cu gheata... asa ne-a recomandat dr...

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am printesa mareeeeee!!! astazi a fost la la mall la film !!!!!!!!!! si a stat de la inceput pana la sfarsit! iar eu am colindat magazinele

mamica implinita de fetita (2007) si baietel (2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Citat:

Citat:

Citat:

anda, esti curajoasa

Poze

nu, nu de strumf ziceam . Pt ca te incumeti la op estetice de burtica si sani
Spor la treaba. Va tin pumnii dupa Craciun

Poze

Aaaaa, am inteles acum.Pai nu-s fan de operatii de nici un fel, dar stii cum e vorba,baba sufera la frumusete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-si noi vineri plecam- 3 zile la Tulcea- locuri natale ale mele unde matusica - sora mamei ne asteapta ca pe painea calda sa ne smotoceasca, sa ne spele biberoane-uraaaa!!!si sa se joace cu noi la maximapoi 3 zile in Venus. ce viata!!!!!!!!plimbari, mancat la terase, iesit afara dim. si seara,si cineva sa impinga la carut ..bine ala de voiaj are 9kg, fata de 30 asta de ies eu cu el zilnicai mei cresc..se joaca frumos,uneori adorm simultan ziua, alteori pe rand..uneori ii tin in brate simultan in parc, pe banca- e mai usor, am inceput sa-i mai tin si in fundulet, cate 5-10 minute..pana acum am mancat mar, morcov si piersica.de sambata bagam caisaeu nu mai vad cum trec zilele, saptamanile.apropo-am facut azi 5 lunisincer nu-mi vine sa cred,mi se pare ca am copii asa marinu-mi vine sa cred ca sunt ai mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-ailed- multumesc ptr sot. ce memorie treb. sa aie pe 16 augustnici nu stiu cand si cum sa-i iau cadoupoate la tulcea..
-lalely- dc e inflamata puta poti da cu rivanol,ca dezinfectant si apoi cu baneocin unguent.asa am aflat si eu de la o mamica, si in 2 zile la mine a trecut, am dat de 3x/zi.

Mergi la inceput