Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (39)
Raspunsuri - Pagina 12
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mandreeac Neata si de la noi! Miki, Somleac asa ma linistiti cu postarile voastre, povestiti asa frumos. Miki chiar ma gandeam la tine inainte sa intru pe net, ce mai faci, ce iti faci comorile si cum se mai simte nepotica? Concediu placut. Vreti sa plecati la mare la noi?/ MAdutza cand am citit ca la 7-8 luni l-ai obisnuit pe Cristinelu' la el in patut mi-a crescut inima, trag sperante ca voi reusi si eu. SA dea Domnul. Gata, fug la Rares. Nasterea miracolului meu Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011 |
mandreeac, Cristi doarme la el in camera singurel de cand am venit de la maternitate, dar de la aprox8 luni(nu mais tiu exact) am inceput sa-l invat sa si adorma singur la el in pat. Ii dadeam biberonul de lapte la incep la noi pe pat ca ma mai uitam la TV
Sunt sigura ca vei reusi si tu cu Rares, Poate ca inca nu e timpul potrivit... Eu as asa am simtit la Cristi ca era pregatit. La Catalina a mers mai usor..e oricum o fire mai calma decat Cristi.
Ne vedem in parc? Joi sua saptamana viitoare?
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
madutza_bra spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui AlexinaA
si tetina d care ai pus?![]() ![]() Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011) |
din aia de lapte gaurita cu forfecuta
madutza_bra spune:
strumph, au bagat si la noi colectia noua dar am vazut doar hainute..cred ca nu m-am uitat bine. Eu de la mothercare rar cumpar ceva pt ca mi se par exagerat de scumpe. Si in Cipru cand am fost erau tot asa preturi bune cum zici si tu. Intru admir, ma inspir la nuante, asorteuri, etc si ies
.
Ai mare grija cu englezoii aia...mi se par tare badarani asa in general (exceptie Nick evident
).
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
irinuca05 spune:
Fetelor Heeellpp!
Ieri am facut vaccinul de 4 luni, la ora 10.30. Cand ne-am intors de la doc i-am pus o jumatate de supozitor cu paracetamol de 125mg. Toata ziua nu a avut nimic.
Pe la 2 noaptea a inceput sa geama si sa se foiasca in pat si am sarit ca arsa gandindu-ma ca are febra. Era fierbinte. Avea temperatura la frunte 37.7, iar cea rectala 38.1. I-am mai pus o jumatate de paracetamol si o compresa cu apa rece. I-am dat apa si apoi sa suga. Peste vreo ora temperatura a scazut la 36.7 si totul a fost ok pana acum la ora 13.00, cand iar arde. Acelasi lucru: frunte 37.6 si rectal 38.1. iar i-am pus jumatate de paracetamol si compresa.
La primul vaccin nu mi-a facut febra. Iar 38.1 nu inseamna febra, nu?
Ce sa-i fac?
Sa-i dau cealalta jumatete de paracetamol peste 4 ore?
O fi de la vaccin sau altceva? Stiam ca efectele adverse de la vaccin apar in primele 24ore. Au trecut mai mult acum.
Am uitat sa precizez ca manutele si piciorusele nu sunt fierbinti. Doar capul...
Si suntem la tara, iar netul merge ca o rasnita stricata 
madutza_bra spune:
Copii mei dorm amandoi de vre-o jumatate de ora. Am inceput sa nu o mai las pe Catalina sa adorma dimineata. oricum se trezeste pe la 10 si de obicei mai dormea o jumatate de ora pe la 12. Acum nu o mai las sa dorma, ne jucam/plimbam.cantam.dansam, facem mancare, curat etc. La ora 13:00 le dau la amandoi sa manance, mergem la Cristi in camera si citim povesti apoi fiecare la el in patut la somn
Catalinei ii mai dau putin sa suga. macar 1 ora dorm amandoi.
De cand sta fata in fundulet a inceput sa fie mai usor, sa reusesc s fac multe lucruri in casa cu amnadoi pe langa mine![]()
Lalely, ma mai gandeam ca poate crampele din timpul noptii se datoreaza alimentatiei tale. Teoretic colicii au disparut..si ma gandeam ca poate din cauza asta are gaze micutul 
Poze
madutza_bra spune:
| citat din mesajul lui irinuca05 Fetelor Heeellpp! Ieri am facut vaccinul de 4 luni, la ora 10.30. Cand ne-am intors de la doc i-am pus o jumatate de supozitor cu paracetamol de 125mg. Toata ziua nu a avut nimic. Pe la 2 noaptea a inceput sa geama si sa se foiasca in pat si am sarit ca arsa gandindu-ma ca are febra. Era fierbinte. Avea temperatura la frunte 37.7, iar cea rectala 38.1. I-am mai pus o jumatate de paracetamol si o compresa cu apa rece. I-am dat apa si apoi sa suga. Peste vreo ora temperatura a scazut la 36.7 si totul a fost ok pana acum la ora 13.00, cand iar arde. Acelasi lucru: frunte 37.6 si rectal 38.1. iar i-am pus jumatate de paracetamol si compresa. La primul vaccin nu mi-a facut febra. Iar 38.1 nu inseamna febra, nu? Ce sa-i fac? Sa-i dau cealalta jumatete de paracetamol peste 4 ore? O fi de la vaccin sau altceva? Stiam ca efectele adverse de la vaccin apar in primele 24ore. Au trecut mai mult acum. Am uitat sa precizez ca manutele si piciorusele nu sunt fierbinti. Doar capul... Si suntem la tara, iar netul merge ca o rasnita stricata ![]() Mami fericita de Daria (8.04.2011) |
eu i-am pus supozitor paracetamol intreg (evident d ecopii). Pune si cealalt jumatate dupa 4 ore.

madutza_bra spune:
socrul meu a venit la ora asta sa scoata copii in parc 

evident ca a trezit-o pe Catalina 

Cata minte iti trebuie in cap sa reti ca nu s=fac vizite/nu se dau telefoane in orele de somn ale copiilor? 

imi vine sa urlu de nervi. Numai la ore din astea vine sau suna.. la 2 sau 3 dupa-amiaza. data viitoare cred ca nu o sa-i mai deschid usa/ poarta
Poze
anda15 spune:
| citat din mesajul lui irinuca05 Fetelor Heeellpp! Ieri am facut vaccinul de 4 luni, la ora 10.30. Cand ne-am intors de la doc i-am pus o jumatate de supozitor cu paracetamol de 125mg. Toata ziua nu a avut nimic. Pe la 2 noaptea a inceput sa geama si sa se foiasca in pat si am sarit ca arsa gandindu-ma ca are febra. Era fierbinte. Avea temperatura la frunte 37.7, iar cea rectala 38.1. I-am mai pus o jumatate de paracetamol si o compresa cu apa rece. I-am dat apa si apoi sa suga. Peste vreo ora temperatura a scazut la 36.7 si totul a fost ok pana acum la ora 13.00, cand iar arde. Acelasi lucru: frunte 37.6 si rectal 38.1. iar i-am pus jumatate de paracetamol si compresa. La primul vaccin nu mi-a facut febra. Iar 38.1 nu inseamna febra, nu? Ce sa-i fac? Sa-i dau cealalta jumatete de paracetamol peste 4 ore? O fi de la vaccin sau altceva? Stiam ca efectele adverse de la vaccin apar in primele 24ore. Au trecut mai mult acum. Am uitat sa precizez ca manutele si piciorusele nu sunt fierbinti. Doar capul... Si suntem la tara, iar netul merge ca o rasnita stricata ![]() Mami fericita de Daria (8.04.2011) |
Irinuca, si la noi a fost la fel la vaccinul de 2 luni, adica a facut febra dupa 24 ore,a facut 38.8,dar tot asa a scazut ok dupa 2 supozitoare cu Paracetamol date la interval de 4 ore. Eu zic sa o urmaresti,dar in principiu ar trebui sa fie ok peste cateva ore.
Ce vaccin ati facut voi?

fericita de
Alexandru (11.04.2011)
anda15 spune:
Buna, fetelor
Am venit si noi de la doctor,am fost la eco de sold si de fontanela.
La sold, unghiurile au iesit ok, doar nucleii de osificare nu sunt prea vizibili,poate si pentru ca Alex e prematurel
, dar mai mergem la verificat peste o luna sa vedem daca apar si nucleii.Ne-a zis doctorul sa marim din septembrie doza de Vigantol de la 2pic la 3pic/zi,in lunile de iarna.Si a mai zis sa incep sa-i dau suc de fructe fara pulpa si diversificarea dupa 5 luni,si sa nu ma stresez daca vine ciclul si sa alaptez in continuare.
La fontanela, totul ok.
Voi ati fost cu bebeii la eco de sold?
Saptamana viitoare mergem la pediatra unde suntem inscrisi sa vedem ea ce zice cu diversificarea![]()
Lapticul merge mai bine parca, dar na, topesc o sticla de apa de 5l/zi

, sper sa fie ok.
Strumph, aveti grija de voi,e incredibil ca se intampla asa ceva intr-un oras ca Londra

fericita de
Alexandru (11.04.2011)
irinuca05 spune:
Multumesc Mada.
Eu am pus doar jumatate ca pe el scrie pt bebe peste 6 luni. Desi doctorita mi-a spus sa-i pun unul intreg

Rares Andrei 27.02.2011